Håndbold VM 2015 i Qatar for herrer er lige om hjørnet, og du har mulighed for at livestreame hele slutrunden gratis, hvis du ikke har mulighed for at sidde foran tv-skærmen, og følge de mange nationer i kampen mod guldet.

Der findes mange ulovlige måder at livestreame sport på i dag, men heldigvis findes der også lovelige alternativer, og vi giver dig det bedste af dem lige her, og det er helt gratis under hele VM-slutrunden.

Få TV2Play gratis her og se Håndbold VM —>

Bookmakeren Unibet er nemlig klar med et fantastisk tilbud, hvor du som Unibet bruger kan få TV2-play kvit og frit. Det betyder altså, at du ikke behøver at skulle ind på sleske hjemmesider, hvor du ender med at ødelægge din computer med alverdens virusser. TV2-play er en helt fantastisk service hos TV2, hvor du har mulighed for at se alle de programmer, som TV2 normalt sender samt mange andre sportsudsendelser.

Sådan ser du slutrunden gratis

For at se slutrunden helt kvit og frit, kræver det, at du har en konto hos Unibet. Hvis du ikke allerede har en konto hos Unibet, så kan du oprette en helt gratis. Når du har oprettet din konto, skal du indbetale min. 80 kr. til din spillekonto, når du har indbetalt dem, kan du få TV2.Play helt gratis under VM-slutrunden, så du kan se alle de kampe, du har lyst til.

Hvis du har en lille spillefugl i maven, så kan du jo benytte dig af de penge, som du har sat ind på Unibet til at spille på slutrunden. Du kan enten spille inden kampene går i gang, eller du kan gøre det, mens du sidder og ser kampen. Du kan altså sidde og se kampen på din computer eller din tablet, og samtidig kan du livebette på din mobiltelefon.