nb livestream

Går du og leder efter steder på nettet hvor du kan se gratis sport uden reklamer, så har vi et lille tip. På NordicBet kan du nemlig streame et hav af forskellige sportsgrene, og det helt uden at det koster så meget som 1 krone. Derudover er der heller ingen reklamer, og så er streamet altid i super god kvalitet.

Alt hvad det kræver for at kunne se livestream på nettet hos NordicBet er en konto hos hos NordicBet og så penge på din konto. Der er ikke noget krav om at du skal have placeret et bet på den kamp du ønsker at se, så du kan altså blot have nogle få kroner til at stå på kontoen, og så nyde alt den gratis sport som NordicBet sender gratis ud til sine kunder.

 

Sådan ser du gratis livestream på NordicBet

  1. Opret en gratis konto på NordicBet her
  2. Indsæt et beløb på din NordicBet nokto.
  3. Nyd mange timers gratis fodbold, tennis og meget mere

 

Når du har gjort ovenstående, så er du altså klar til at se flere timers gratis sport hver dag. Der er ikke nogen begrænsning på hvor meget tv du kan se på NordicBet. NordicBet tilbyder bl.a. international fodbold, den engelske Capital One Cup, The Championship og engelske Division One og Two. Plus topfodbold fra ligaer i Belgien, Holland, Portugal, Scotland, Denmark, Sweden og Polen. Også ligaer i Australien, Japan, Argentina og Mexico kan du se live og få følelsen af at være der selv.

Hvis du foretrækker tennis frem for fodbold, har NordicBet også masser af verdensklasse tennis fra ATP og WTA touren, Davis Cup, Federations Cup, ja selv ATP Challengers, hvor fremtidens stjerner spiller. Plus meget andet, såsom basketball, volleyball håndbold og snooker.

 

Få 100 kroner gratis uden at indsætte penge

Som ny kunde hos NordicBet kan du lige nu få 100 kroner helt gratis at spille for uden indskud, når du opretter en ny konto. Det er et lækkert tilbud, hvor du altså helt risikofrit kan få lov til at spille for 100 kroner.

Du skal følge nedenstående link for at få de 100 kroner og så bruge koden “TV”. Husk at regler og vilkår er gældende.

 

Få 100 kroner gratis at spille for hos NordicBet her