Se Captial One Cup finalen gratis på livestream her

CapitalSøndag d. 01. marts 2015 mødes Chelsea og Tottenham i den engelske Capital One Cup finale, og der er lagt op til et brag af et opgør. Tottenham havde end til for 2 uger siden haft et fantastisk 2015, men et par dårlige kampe har vendt op og ned på det hele, og Chelsea er nu kæmpe favoritter til at tage titlen.

Finalen spilles som altid på neutral grund på Wembley, så ingen af de to mandskaber får fordel af at være på hjemmebane. For de danske fans bliver det spændende at se om Christian Eriksen kan finde storformen, og en gang for alle få lukket munden på Jose Mourinho.

Kampen mellem de to mandskaber fra London starter klokken 17.00 dansk tid og bliver naturligvis vist på dansk TV. Kampen bliver vist på 6’eren, men er du ikke en af de heldige danskere der kan tage 6’eren, så er her et GRATIS og LOVLIGT alternativ.

Den store bookmaker Unibet har nemlig købt rettighederne til kampen, og det betyder at du kan se kampen på livestream helt gratis og uden reklamer på Unibet TV.

For at du kan se kampen på livestream gratis på Unibet skal du have en konto med penge på. Det er ikke et krav at du har brugt nogen penge for at se kampen, og det er heller ikke et krav at du har spillet på kampen. Du skal blot have penge på din konto og så kan du se masser af gratis TV.

Et lille tip er at indsætte 101 kroner på sin konto og så udbetale 100 kroner med det samme. På den måde han man altid penge på kontoen og det har blot kostet dig 1 krone.

 

Se Chelsea vs Tottenham gratis på Unibet TV her

 

Ny kunde – Få 1.000 DKK i bonus

Er du endnu ikke kunde hos Unibet (ja, rygtet siger at det stadigvæk ikke er alle der har en konto), så er der også et rigtig lækkert tilbud for nye kunder. Indsæt 1.000 DKK og få 1.000 DKK i bonus. Med dine bonuspenge kan du naturligvis spille på kampen mellem Chelsea og Tottenham.

 

 

Få 1.000 kroner i bonus på Unibet her – >

Gælder også på mobil

 

Som ny kunde får du også en bonus på 100 kroner første gang du placerer et spil via din mobil.

Så hvis du alligevel skal ind på Unibet for at se kampen gratis på livestream, så kan du jo også passende benytte dig af den lækre mobil bonus.

Så nu er der ingen undskyldning for ikke at være prøve at bette fra mobilen. Når du først du har set for nemt at det at spille far mobilen, så vil du hade at gå tilbage til din computer. Bemærk at du kan logge ind uden nemid på din mobil, så du ikke er tvunget til at have dit nemid på dig hver gang du vil spille 50 kroner på en kamp.

Din bonus skal spilles igennem 5 gange og kun spil til sammenlagt odds 1.40 vil tælle med i gennemspilningen af din bonus. Spil med odds under 1.40 vil ikke tælle med i gennemspilningen. Kun væddemål placeret indenfor for de første 60 dage efter bonussen er accepteret tæller med.

Se Unibet for flere regler og vilkår.