Se Atletico Madrid – Barcelona livestream gratis på nettet

Efter 36 kampe i årets La Liga kan Barcelona i aften endegyldigt sikre sig det spanske mesterskab anno 2015. Atletico Madrid vil gøre sit for at udsætte Messi og co. guldfest, men er løbet kørt? Det kan du se i aften kl. 19.00, når kampen sparkes i gang i den spanske hovedstad.

Leder du efter et livestream til Atletico Madrid – Barcelona?

Unibet TV viser kampen via gratis livestream. Alt der kræves er en Unibet konto og at der står mindst én krone på den.

 

* Se kampen gratis på Unibet TV

 

Atletico Madrid – Barcelona livestream hos Unibet

Barcelona kan sikre sig det spanske mesterskab med en sejr over Atletico Madrid i aftenens kamp på Vicente Calderon i Madrid. Men Atletico kæmper for at bevare den Champions League-givende tredjeplads, og kan med en sejr over Barcelona sikre sig billetten til Europas fornemste fodboldturnering i næste sæson.

Det er en af de kampe der skal ses, og det kan du kl. 19.00 på 6’eren. Har du ikke tv-kanalen kan du selvfølgelig også livestreame Atletico Madrid – Barcelona gratis på nettet hos Unibet.

Unibet TV viser Atletico Madrid – Barcelona og der er tale om et af de bedste – hvis ikke dét bedste – livestream signal. Det er gratis at streame kampen på Unibet TV, men det kræver dog, at der står penge på din Unibet-konto. Én krone er nok – kontoen må bare ikke være tom.

Så hvis du vil se Messi og co. tilspille sig det spanske mesterskab i aften, eller måske se Atletico spænde ben for Barcas drenge og dermed give lokalrivalerne fra Real Madrid et nyt håb om at vinde Primera Division i år, er det hos Unibet TV det foregår.

 

Se Atletico Madrid – Barcelona livestream hos Unibet >>

 

Kan Atletico udskyde Barcelonas guldfest?

Barcelona var senest i kamp i tirsdags, hvor holdet var en tur i München og tabe 3-2 til Bayern. Det var dog stadig nok til en sikker finaleplads i årets Champions League, og nu lugter det altså også af spansk guld på Ramblaen i Barcelona.

Mesterskabet kan komme i hus allerede i aften i næstsidste spillerunde, hvor man kan spille sig 4 point foran Real Madrid med kun én kamp tilbage. Men Atletico Madrid skal selv ud og jagte point i opgøret, hvis man vil holde Valencia stangen fra tredjepladsen, der også giver direkte kvalifikation til næste års Champions League.

Atletico Madrid har kun tabt én kamp hjemme i hele sæsonen (14 sejre og 3 uafgjorte) og har en voldsomt imponerende målscore på hele 42-10 i de 18 hjemmekampe. Barcelona skal altså indtage en fæstning, hvis guldet skal med spillerbussen hjem til Catalonien i aften, men katalanerne har da heller ikke selv tabt i de seneste 12 ligakampe i træk. Derudover har man vundet de sidste 5 ligakampe i overlegen stil med en målscore på vanvittige 20-0 (primært via en 6-0 sejr over Getafe og 0-8 ude mod Cordoba).

Barcelona ser altså uhyggeligt stærke ud i øjeblikket, men må måske undvære den kontroversielle angriber Luiz Suarez til kampen. Uruguayaneren har været uhyggelig formstærk på det seneste, hvor han har lavet mål og masser af assists, men han har altså været tvivlsom i ugens løb op til kampen. Hvis Barcelona må undvære Suarez er det naturligvis et slag mod den farlige angrebstrio med Messi og Neymar, men Barcelona står noteret for 107 sæsonmål i Primera Division i denne sæson, og med eller uden Suarez i front, skal Barca nok udgøre en trussel for ethvert forsvar. Atletico har ikke vundet de seneste 9 opgør i ligaen mod Barcelona, og må undvære midtbanespilleren Tiago i dagens kamp.

odds 4.30 på Atletico Madrid og odds 1.85 på Barcelona hos Unibet, hvor uafgjort giver pengene 3.70 gange igen.

 

Se masser af odds på kampen hos Unibet >>

 

unibet-580x330