Argentina vm trøje
Argentinas VM trøje. Billede fra Unisport.dk

Torsdag d. 12 juni 2014 bliver VM i Fodbold 2014 skudt i gang i Brasilien. I åbningskampen møders Brasilien og Kroatien, og det bliver startskuddet på en måned med fodbold i verdensklasse. Op til VM i Brasilien har alle de deltagende lande fået lavet nye landsholdstrøjer, og du kan naturligvis købe din egen VM trøje så du er 100% klar til VM.

Til VM i Brasilien er det i overvejende grad Adidas, Nike og Puma der står for at levere VM trøjerne til de 32 landshold. De fleste vil nok gå efter at købe en VM trøje fra Argentina eller Brasilien, men måske var det værd at overveje at købe en trøje fra en af de mindre lande.

Mange af de mindre VM nationer har nogle rigtig fede farver, der skaber nogle helt unikke trøjer. Som en bonus kan du så også være sikker på at din nabo ikke allerede har købt den samme trøje.

Du kan se alle VM trøjerne på Unisport som også forhandler alle trøjerne. Klik på nedenstående knap for at se VM trøjerne for alle de 32 VM lande.

Køb din VM 2014 trøje på nettet her

Er du på udkig efter de billigste VM trøjer med garanteret hurtig levering, så skal du købe dine VM trøjer hos Unisport. Unisport er Danmrks største forhandler af fodboldtrøjer, og har igennem de sidste mange år leveret de billigste trøjer til danskerne.

Med hurtig levering, et lager så stort at man tror det er løgn og god support er det ikke tilfældigt at Unisport er danskernes sted på nettet at købe fodboldudstyr leveret direkte til din adresse.

Til VM i Fodbold 2014 har Unisport fået indkøbt et kæmpe lager af trøjer, støvler og bukser så du, din mand eller søn kan ligne VM heltene. Unisport sælger naturligvis alle VM trøjer til børn, så det ikke kun er de voksne der kan iklæde sig de lækre trøjer. Den eneste forskel er, at prisen for trøjer til børn er lidt lavere end til voksne.

Hos de større nationer tilbyder Unisport mulighed for blandt andet at købe sokker, flere forskellige udebanetrøjer og meget andet.

Få navn på din VM trøje for 150 kroner

Går du med et ønske om at blive kaldt Messi eller Ronaldo i den lokale fodboldklub, så tilbyder Unisport også muligheden for at få trygt et navn bag på ryggen af din trøje. Det koster 150 kroner, og det er uanset om der skal stå Jensen eller Messi bag på trøjen. Du finder muligheden for at få trygt navn på din VM trøje når du har fundet den trøje du vil købe.

Kort om Unisport

Har eksisteret siden 1995
Har mere end 90.000 fans på facebook
Mere end 13.000 produkter på lager
30 dages fuld returetGratis fragt for køb over 699
5/5 stjerner hos trustpilot

Der er altså tale om en forretning der tager kundeservice til et helt nyt niveau, og det har skabt et uhørt højt antal tilfredse kunder der ikke er bange for at anbefale Unisport som STEDET hvor du køber dit fodboldudstyr.