Leder du efter de højeste odds på Superligaen, kan du indstille din søgen her og nu, for én bookmaker udmærker sig nemlig ved at konsekvent tilbyde de højeste 1X2-odds på Superliga-kampene.

Hos Scandic Bookmakers har man udstukket en garanti. Spil på hvem der vinder Superliga-kampen(e) på 1X2-markedet, og få det højeste odds på tværs af alle bookmakere med dansk licens.

Når du spiller på et 1X2-odds på Superligaen hos Scandic, sammenligner Scandic efter Superliga-runden deres odds på kampene ved kampstart med de konkurrerende bookmakere i det danske marked, og såfremt du kunne have fået et højere odds hos en konkurrent, matcher Scandic konkurrentens odds, så du ikke går glip af en potentielt højere gevinst.

Du kan læse mere om dette unikke tilbud forneden eller direkte hos Scandic Bookmakers, hvor du finder mere information under kampagner i menuen.

Spil på Superligaen hos Scandic >>

 

Få markedets højeste Superliga-odds

For det første er det værd at bemærke, at odds-garantien udelukkende omfatter singlespil på 1×2-væddemål på Superliga-kampene. Du kan altså ikke kombinere flere kampe på samme kupon, og stadig få odds-garantien, men tilbuddet er oplagt til dig der spiller på single-væddemål.

Herudover er det værd at huske på, at det kun er dine væddemål placeret før kampstart som tæller med. Spil på liveodds efter kick off er altså ikke omfattet af garantien.

Lad os tage et eksempel:

Du har oddset 100 kroner på at AGF vinder over Viborg til odds 2.15 på Scandic. Du vinder på dit væddemål, og kan derfor indkassere 215 kroner.

Men havde du i stedet oddset på AGF til at slå Viborg hos Unibet havde du måske fået odds 2.20.Du ville derfor have modtaget 5 kroner mere ved at oddse hos Unibet, og forskellen på de 5 kroner tilskriver Scandic altså din konto kvit og frit.

Du kan derfor altid være sikker på at få markedets højeste odds når du spiller på Superligaen.

 

scandicbookmakers-580x330