AS Roma – Chelsea odds: Tæt kamp venter i Rom

Der var smæk for skillingen, da Chelsea og AS Roma tørnede sammen i London for to uger siden. Kampen endte 3-3, og de to storhold har nu lagt sig i spidsen for Champions League Gruppe C. Englænderne har syv point efter de første tre kampe, Roma har fem og herefter følger Atlético Madrid og Qarabag med henholdsvis to og et point.

AS Roma ligger blot på femtepladsen i den hjemlige Serie A. De har allerede tabt på hjemmebane til rivalerne Inter og Napoli, og de halser derfor efter toppen. Romerne har dog vundet syv af deres seneste otte ligakampe og har derudover holdt buret rent i fire af deres seneste fem Serie A-kampe.

Chelsea er ligeledes godt kørende. De blå fra London har vundet deres seneste tre kampe i alle turneringer, og de ligger i øjeblikket på fjerdepladsen i Premier League. I weekenden hentede Chelsea en 1-0-sejr på udebane imod Bournemouth.

Dermed er det en kamp i mellem to hold, der begge er godt kørende. Derfor er det også svært at forudsige en vinder. Dette understreges også af, at bookmakerne dårligt kan skelne i mellem de to holds chancer. Hos Betsafe får man for eksempel odds 2,65 på, at Roma vinder, imens der er odds 2,70 på en Chelsea-sejr. 

Læs vores anmeldelse af Betsafe her. 

 

Optakt: AS Roma – Chelsea

AS Roma

Det er svært at være utilfreds med Romas sæson. Romerne har 24 point efter de første ti spillerunder, og det er ydermere blevet til en 2-0-sejr på udebane imod AC Milan. På trods af dette er de allerede syv point efter Napoli, der dog har spillet en kamp mere, hvilket skyldes skuffende nederlag på hjemmebane til Inter og Napoli. Det er således klart, at Roma ikke har været gode nok imod ligaens andre tophold, hvilket har kostet dyrt.

Der er dog endnu ikke for alvor grund til bekymring. Romerne er ved at opbygge et nyt hold, og det var ventet, at den første sæson uden legendariske Francesco Totti ville blive svær. Romerne gik i løbet af sommeren i gennem massive ændringer, da de solgte flere af truppens førende spillere for store beløb. Disse blev erstattet af yngre og mere sultne spillere.

Under den forrige kamp imod Chelsea viste Roma dog, at de sagtens kan spille lige op med nogle af verdens bedste hold. Romerne leverede en eksemplarisk indsats, og de kunne sagtens have kommet fra London med tre point.

Til kampen imod Chelsea må de undvære skadede Emerson, Rick Karsdorp og Kostas Manolas.

 

Chelsea

Chelsea vandt i weekenden med 1-o i Bournemouth, og de er nu oppe på tre sejre i træk. London-klubben ser således ud til at have lagt de problemer, der prægede klubben tidligere på efteråret bag sig, og Antonio Contes mænd kan igen se fremad. Weekendens sejr bragte Chelsea op på fjerdepladsen i Premier League, hvor de rettelig hører til.

Det er dog for tidligt at konkludere, at de blå er helt ude af stormen. Selvom at resultaterne har været gode på det seneste, har præstationerne haltet. Chelsea er ikke længere den samme velsmurte maskine, som sikrede mesterskabet i foråret, og utilfredsheden ulmer under overfladen. Contes problemer med Roman Abramovich er stadig ikke løst, og italieneren er stadig ikke tilfreds med sin spillertrup. Konflikten kan dermed bryde ud i lys lue når som helst.

I de kommende uger venter der Chelsea flere vigtige kampe, så de har ikke råd til at fjerne fokus fra fodbolden nu. I weekenden tager de imod Manchester United, og i næste måned gæster de Liverpool. Det ser desværre ud til, at de må spille disse kampe uden skadede Victor Moses og N’Golo Kanté.

 

Spilforslag

Det ligner et tæt opgør, når Roma og Chelsea tørner sammen. Det er to hold i fin form, men samtidig også to hold, der har haft det svært imod de bedste modstandere. Derudover er det en kamp i mellem nummer et og nummer to i gruppen og dermed et direkte opgør om førstepladsen.

Tre point vil være guld værd for begge hold, men både Eusebio Di Francesco og Antonio Conte er pragmatiske trænere. De har næppe tænkt sig at risikere deres gode placeringer i gruppen ved at satse for meget. Uafgjort vil være et fint resultat for begge hold, da det vil holde dem foran Atlético Madrid.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på uafgjort til odds 3,50 hos Betsafe.

 

Følg spilforslaget hos Betsafe