Alle fodboldfans glæder sig til Champions League-sæsonen går i gang igen med første runde af gruppespillet d. 12. september, men allerede på tirsdag – d. 8. august – kan du få stillet abstinenserne en smule, når det er tid til årets UEFA Super Cup finale mellem sidste sæsons Champions League- og Europa League-vindere.

Real Madrid knuste Juventus i finalen i Champions League, mens United tog sig kærligt af Ajax i Europa League finalen, og derfor kan vi nu se frem til en kioskbasker mellem Real Madrid og Manchester United i årets UEFA Super Cup.

Kampen spilles på Philip II Arena i den makedonske hovedstad Skopje d. 8. august med kick off 20.45, og du finder selvfølgelig masser af odds på kampen hos alle bookmakerne.

Hos bet365 er Real Madrid favoritter til odds 1.91, mens United giver odds 3.80. Uafgjort i ordinær spilletid kan spilles til odds 3.75. Kampen kan ses direkte på TV3+.

Spil på UEFA Super Cup her >>

 

UEFA Super Cup: Real Madrid vs Man United

Real Madrid og Manchester United har allerede mødt hinanden én gang denne sommer, hvilket skete i International Champions Cup turneringen i USA, hvor United løb af med sejren med 2-3 på Levis Stadium i Santa Clara, Californien.

Her sluttede den ordinære spilletid 1-1 efter mål af først Jesse Lingaard for United og senere Casimero på straffe for Real. Kampen blev efterfølgende afgjort i straffesparkskonkurrence.

Generelt har det ikke været opløftende træningskampe for Real, som foruden nederlaget til United også har tabt til Manchester City med 4-1 og ærkerivalerne fra Barcelona med 2-3. Senest spillede Real 1-1 mod et MLS All-Stars hold, men vandt dog kampen 5-3 efter straffekonkurrence.

En optakt til den nye sæson helt uden regulære sejre er ikke noget der huer Madrid-træner Zidane:

“Det er langt fra en ideel situation. Vi burde ikke spille fire kampe uden at vinde. Vi startede langsomt i kampene og kom aldrig tilbage. Vi er nødt til at vise mere. Nu tager vi hjem, hviler og fokuserer på 8. august”, sagde Zidane til Marca i USA inden hjemturen til den spanske hovedstad, hvorfra turen går hurtigt videre til Makedonien og Skopje.

 

God optakt hos United

Manchester United har haft en anderledes positiv optakt til den kommende sæson, hvor det blev til fire sejre og ét nederlag (1-0 til Barcelona), og derudover har United efterfølgende slået norske Vålerenga med 0-3 i Norge og italienske Sampdoria med 2-1 hjemme.

José Mourinho betegner optakten som en succes:

“Pre-season var god. Jeg bliver aldrig træt af at gentage hvor godt organiseret det var. Stort samarbejde mellem arrangørerne (af International Champions Cup, red.) og Manchester United, så alt var virkeligt godt”, sagde Mourinho efter hjemkomsten fra USA til MUTV.

“Alle fik spilletid, vi prøvede mange forskellige ting og bekymrede os ikke om resultaterne – vi bekymrede os om vores udvikling. Oven i dét havde vi små skader, men ikke nogen alvorlige, så alle er klar”, sagde Mourinho endvidere og omtalte særligt den seneste træningskamp mod Sampdoria som værdifuld kamptræning.

“Nu har drengene to dage fri, fordi det er længe siden vi startede, og næste uge kommer det seriøse med Super Cup’en og den første Premier League-kamp”, sluttede Mourinho af.

Der lader altså til at være god stemning i United-lejren, mens Real Madrid ikke just har vind i sejlene for tiden. Måske ligger der en overraskelse og venter på os d. 8. august? United giver lige nu odds 3.80 hos bet365.

Spil på UEFA Super Cup her >>