Real Madrid – AS Roma odds: Kongeklubben mod de kriseramte romere

Real Madrid har løftet Champions League-trofæet de sidste tre sæsoner i træk, og onsdag aften starter deres titelforsvar hjemme på Estadio Santiago Bernabéu mod italienske AS Roma. Italienerne fik kæmpet sig hele vejen til semifinalerne i sidste sæson, inden de måtte se sig slået af Liverpool. Nu skal de så forsøge at følge op på den fornemme præstation.

Kongeklubben led deres første pointtab i lørdags, da de måtte nøjes med 1-1 på Estadio San Mamés mod Athletic Club. Det betyder, at de ligger nummer to i La Liga med et par point op til FC Barcelona på førstepladsen.

Giallorossi har fået en mildest talt elendig sæsonstart, da det blot er blevet til fem point i fire kampe. I søndags spillede de 2-2 med Chievo Verona hjemme på Stadio Olimpico og har derfor stadig ikke vundet en ligakamp siden første spillerunde. Lige pt. ligger de på en delt niendeplads i Serie A.

Værterne er blevet gjort til kæmpestorefavoritter af diverse online bookmakers. Hos Unibet er der for eksempel odds 1,36 på en hjemmesejr, mens en udesejr belønnes med odds 8,75. Uafgjort giver pengene 5,70 gange igen.

 

Odds på Real Madrid - Roma hos Unibet

 

Optakt: Real Madrid – AS Roma

Ronaldo-løse Real Madrid

Spansk fodboldI forhold til sidste sæson så er der virkelig sket ting og sager i den spanske hovedstad. Ikke nok med at Zinedine Zidane er stoppet som cheftræner og er blevet skiftet ud med Julian Lopetegui, så har den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo også valgt at søge nye græsgange. De er dog blevet forstærket på målmandsposten, hvor det er lykkedes at kapre Thibaut Courtois fra Chelsea. Nu er spørgsmålet så, hvordan de kommer til at klare sig uden deres succesfulde manager og største stjerne, og hvem der skal overtage målscoringen fra portugiseren.

Umiddelbart virker Gareth Bale og Karim Benzema som de to bedste bud. Waliseren har allerede noteret sig for tre mål og tre assists i denne sæson, mens franskmanden har scoret fem gange indtil videre. Begge spillere har længe levet i Ronaldos skygge, men nu ligner det, at de for alvor kan folde sig ud i fuldt flor. Særligt den tidligere Spurs-spiller ligner en mand med selvtilliden i top. Hvis han kan holde sig nogenlunde skadesfri i denne sæson, så skal han nok få netmaskerne til at blafre mange gange.

Real Madrids defensiv er derimod deres akilleshæl på nuværende tidspunkt. De har rent faktisk kun præsteret et enkelt clean sheet indtil videre. Det var mod Getafe på hjemmebane den 19. august. Mod Atlético Madrid i den europæiske Super Cup indkasserede de hele fire scoringer imod, mens der i de sidste tre kampe er blevet scoret en enkelt gang imod dem. Uanset om Keylor Navas eller Thibaut Courtois skal vogte buret, så er der altså snart brug for, at de holder modstanderen fra at score.

Jesús Vallejo er tilbage i træning efter sin lårskade.

 

Kriseramte romere

AS RomaEfter at have snuppet en 0-1-sejr på udebane over Torino i deres første ligakamp så er det virkelig ikke gået Romas vej. Først måtte de kæmpe sig tilbage mod Atalanta på eget græs, da de var nede med 1-3 i pausen. Det lykkedes dem dog alligevel at få et enkelt point ud af deres anstregelser. Derefter skulle de så en tur til San Siro for at møde AC Milan. Her blev Patrick Cutrone deres bøddel dybt inde i overtiden, da han sikrede en 2-1-sejr til værterne. Som skrevet før spillede de 2-2 med Chievo i søndags, hvilket må siges at være meget skuffende, da de var foran med 2-0 i pausen. Eusebio Di Francesco leder altså efter en sejr med lys og lygte, men han skal nok ikke regne med, at den kommer mod kongeklubben.

Estadio Santiago Bernabéu er nemlig et rigtig svært sted at spille. Real Madrid har sådan set ikke tabt foran deres egne fans siden april måned, hvor Juventus vandt med 1-3, men alligevel røg ud af CL-kvartfinalerne. Man skal altså stå ekstremt tidligt op for at få noget med hjem fra den spanske hovedstad. Når man tager italienernes nuværende form in mente, så virker det ikke som om, at de er i stand til det.

Deres sikre sidste skanse Alisson Becker er solgt til Liverpool, mens Radja Nainggolan er taget til Inter. Selvom Robin Olsen og Steven Nzonzi er fine erstatninger, så er de bare slet ikke på samme niveau. Det er nok også hovedårsagen til, at romerne er inde i en pointmæssig krise på nuværende tidspunkt.

Javier Pastore er ude på ubestemt tid med en fibersprængning.

 

Real Madrid – AS Roma spilforslag

Vi forventer, at kongeklubben snupper sejren i dette opgør. Oddset er bare ikke særlig højt på, at det kommer til at ske. Derfor har vi valgt at finde et mere alternativt spil.

På den centrale midtbane for AS Roma finder vi den 35-årige veteran og klubmand Daniele De Rossi. Han har i denne sæson raget to gule kort til sig i fire Serie A-kampe. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis han kommer i dommerens sorte bog mod Real Madrid. Særligt fordi han skal forsøge at sætte en stopper for Luka Modrić, Toni Kroos og de andre midtbanemotorer for Los Blancos.

Den defensive midtbanemand så gult i nederlaget mod AC Milan og i søndags mod Chievo. Vi sætter vores lid til, at han trækker en advarsel for tredje gang i træk på Estadio Santiago Bernabéu.

Derfor anbefaler vi at spille på, Daniele De Rossi får et kort i kampen til odds 3,00 hos Unibet.

 

Odds på De Rossi får kort hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund