Real Madrid – Atlético Madrid odds: Fortsætter Real sejrsstimen?

I dag støder de to Madrid-klubber sammen på Estadio Santiago Bernabéu i et vaskeægte topopgør. Begge mandskaber har spillet europæisk fodbold i midtugen. Derudover er der også snart returopgør, så spillerne bliver presset til det yderste. Der burde dog være nok benzin i tanken til at give den fuld gas. Vi tror på, at det her bliver et brag af en kamp.

Real Madrid bankede Juventus med 0-3 på udebane i tirsdags. Cristiano Ronaldo bragte kongeklubben foran allerede efter tre minutter og fordoblede føringen med et fantastisk flot saksespark tyve minutter inde i anden halvleg. Marcelo lukkede og slukkede med sin scoring efter 72 minutter. Real er treer i La Liga med 63 point.

Atlético Madrid slog Sporting med 2-0 i torsdags på hjemmebane. Koke scorede allerede inden der var gået tres sekunder, og Antoine Griezmann scorede kampens sidste mål med fem minutter tilbage af første halvleg. Atlético ligger nummer to i ligaen med 67 point.

Bookmakerne har gjort Zinedine Zidanes mandskab til forhåndsfavoritter. En Real-sejr giver således odds 1,72 hos Danske Spil, mens en Atlético-sejr belønnes med odds 4,90. Uafgjort giver pengene 3,95 gange igen.

Har man endnu ikke oprettet en konto hos Danske Spil, kan man netop nu få 500 kroner i odds bonus.

 

Odds på Madrid-derbyet hos Danske Spil

 

Optakt: Real Madrid – Atlético Madrid

Real Madrid

Kongeklubben er for alvor kommet tilbage på sejrssporet efter en svær sæsonstart. Udover at stå med det ene ben i Champions League-semifinalerne, så har de også vundet deres seneste fire ligakampe på stribe med en samlet målscore på 14-5. Selvom det spanske mesterskab helt sikkert bliver vundet af deres ærkerivaler FC Barcelona, så er det stadig vigtigt for dem at slutte sæsonen af med manér samt gøre alt hvad de kan for at løfte Champions League-trofæet for tredje gang i træk. Det er de også godt i gang med, da semifinalepladsen er så godt som sikret efter 0-3-sejren i Torino. En sejr i Madrid-derbyet vil også betyde, at der kun vil være et enkelt point op til bysbørnene på andenpladsen.

Cristiano Ronaldo er totalt ustoppelig lige for tiden. Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder har scoret 16 mål og lagt op til yderligere tre i sine sidste otte kampe for klubben. Særligt hans saksesparksmål mod Juventus i midtugen var virkelig mindeværdigt, og det bliver spændende at se, om han kan forsætte sin fuldstændig sindssyge scoringsstime i Madrid-derbyet. Set over hele sæsonen har han noteret sig for 36 scoringer i 32 kampe – heraf 22 i 23 La Liga-kampe. Der er fire mål op til Lionel Messi på topscorerlistens førsteplads, så han mangler bestemt ikke incitament til at blive ved med at bombe løs.

Nacho Fernández er den eneste mand på Zinedine Zidanes skadesliste. Han er ude i en måneds tid endnu med en lårskade.

 

Atlético Madrid

Diego Simeones mandskab har gang i en ganske glimrende sæson. Selvom de ikke gik videre fra deres Champions League-gruppe bestående af Roma, Chelsea og Qarabag på grund af for mange uafgjorte opgør, så er de på vej til at gøre det godt igen ved at vinde Europa League i stedet for. Efter 2-0-sejren over portugiserne i torsdags, virker det som en smal sag at avancere til semifinalerne. Her venter med al sandsynlighed enten Arsenal, Lazio eller RB Leipzig, og det giver dem en ganske god mulighed for at snuppe trofæet for tredje gang i klubbens historie. Både i 2010 og 2012 formåede de nemlig at vinde Europa League.

I den hjemlige liga har de også gjort det forrygende. Der er godt nok ni point op til FC Barcelona på førstepladsen, men de har stadig den bedste defensiv i La Liga med blot 14 mål imod i 30 kampe. Det er da også hovedårsagen til, at de har hentet fire point mere end Real Madrid, og hvis de vil bevare det forspring, så skal deres solide defensiv sætte en stopper for brandvarme Cristiano Ronaldo. Atlético har dog også en yderst målfarlig herre på holdkortet i Antoine Griezmann. Den franske goalgetter har nettet 11 gange og lavet to assists i sine seneste otte kampe, så det er nok ham, som målene skal komme fra.

‘Cholo’ må undvære José María Giménez, Sergio González Testón og Filipe Luís Kasmirski, da de ukampdygtige på grund af henholdsvis en ankelskade, en forstuvet ankel og et brækket ben. Derudover er Šime Vrsaljko tvivlsom til opgøret, da han døjer med en haseskade.

 

Spilforslag

Det går sjældent stille for sig, når Real Madrid og Atlético Madrid ramler sammen i den spanske liga. Sidst de to mandskaber mødtes var den 17. november, og her blev der uddelt intet mindre end otte gule kort. Vi har på fornemmelsen, at det godt kunne blive nogenlunde samme scenarie i dag.

En af dem som elsker at komme i karambolage med dommeren er kongeklubbens kaptajn Sergio Ramos. Den spanske forsvarsgeneral giver sig fuldt ud i samtlige af sine dueller og nærkampe. Han er heller ikke bange for skubbe til modspillerne, hvis han føler, at de irriterer ham. Derudover brokker han sig konstant over diverse kendelser, der går ham imod, så han ender tit og ofte med at få en advarsel. I denne sæson har han allerede raget ni ostemadder til sig og er også blevet sendt tidligt i bad to gange. Vi tror, at han kommer i dommerens sorte bog igen i dag.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 1,90 hos Danske Spil.

 

Odds på Sergio Ramos får kort hos Danske Spil