Denne side indeholder henvisningslinks.
Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Oddserne vandt 800.000 kroner på Hattrick-helten Højlund

Opdateret

På denne side

Der opstod magi i Parken torsdag aften, da den 20 årige Rasmus Højlund scorede hattrick i 3-1 sejren over Finland i EM-kvalikfikationskampen. Hos en række Danske Spil-kunder var der ekstra stor jubel i stuerne, da 161 danskere havde spillet på et hattrick fra Højlund, og samlet løb de med en gevinst på omkring 250.000 kroner.

Bookmaker is inactive

Den største, enkeltstående gevinst på hattricket var en kunde, der spillede ti minutter inden kampstart. Den gevinst lød på 15.000 kroner. Det oplyser Danske Spil til B.T.

I alt vandt Danske Spils kunder godt 800.000 kroner på Højlund som målscorer i kampen – heriblandt også spil, der ikke krævede et hattrick, eksempelvis første målscorer og lignende.

Danske Spil oplyser, at omkring 95 procent af dem, der allerede har spillet på søndagens kamp mod Kasahkstan, overvejende har satset på dansk sejr.

Dog er der endnu ikke åbnet for såkaldte specials, og derfor vides det endnu ikke, hvor mange danskere, som har smidt penge efter den brandvarme danske stjerne, der sikrede Danmark en 3-1 sejr over Finland.

Søndag står den unge Atalanta-angriber og resten af det danske herrelandshold over for Kasakhstan på udebane i EM-kvalifikationen.