I Randers har man klare ambitioner om en plads i Top 6 i årets Superliga Grundspil, og kom da også godt fra land ved at holde nullet og høste ét point i Haderslev mod SønderjyskE. Nu venter sæsonens første hjemmekamp for randrusianerne, som skal op mod de regerende danske mestre fra FC København.

FCK er ikke startet sæsonen med bravour, for nu at sige det mildt, for det blev kun til 1-1 i premieren hjemme mod AaB, og over to kampe mod MSK Zilina i Champions League-kvalifikationen, skal FCK være tilfredse med det samlede 4-3 resultat.

FCK er dog stadig favoritter til at snuppe sejren i Randers, og hos bet365 kan man spille FCK-sejr til odds 2.00. Randers giver odds 3.75, mens der er oddds 3.40 på uafgjort. Se mange flere odds på Randers vs FCK hos bet365, og se kampen direkte på TV3+ lørdag d. 22. juli kl. 16.00.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Randers FC vs FC København

Randers havde en sæson på det jævne i fjor, hvor holdet startede og sluttede godt, men midt i sæsonen pludselig befandt sig i en kæmpe pointkrise som kostede dyrt i stillingen. Målsætningen er igen i år Top 6, men i klubben er man bevidst om, at der ikke er plads til at falde ud i længere perioder, som det var tilfældet i fjor.

Der har været gang i svingdøren hos RFC denne sommer, og det betyder en række nye ansigter i truppen, som først skal spilles ind, før Randers præsterer på topniveau. Det kunne ses i offensiven i sidste weekend, hvor Randers åbnede sæsonen med 0-0 i SønderjyskE. Hestene stod godt defensivt, men skabte reelt ikke de helt store målchancer over 90 minutter. SønderjyskE er da heller ikke normalt et nemmeste hold at nedbryde, men det samme kan siges om FCK, og der kan være en stille dag på kontoret i vente for FCK-keeper Robin Olsen.

FCK spillede ikke just prangende, da det blev til 1-3 sejr ude mod Zilina på et hattrick af Pavlovic, og 1-1 premieren mod AaB i Parken var heller ikke godkendt, set med Ståles øjne. Onsdag aften gik man så fra sejr til uafgjort til nederlag, da Zilina kom til København og sejrede med 1-2 i returopgøret.

Indtil videre er det altså langtfra med samme styrke og format som i sidste sæson, at FCK indtager banen, men mon ikke mestrene vil være opsat på at hente sæsonens første sejr i Randers på lørdag?

Spil på kampen hos bet365.dk >>