Randers FC har endnu ikke vundet en Superliga-kamp på denne side af sommerpausen, men nu får Hestene alletiders chance for at vende stimen af dårlige resultater, når Silkeborg gæster Randers fredag d. 18. kl. 20.15. Silkeborg har nemlig tabt samtlige tre udekampe indtil videre, og ydermere kun formået at score ét mål, så Randers bør øjne chancen for en hjemmesejr her. Ellers kan Olafur Kristjansson meget vel snart være fortid som cheftræner hos Kronjyderne.

Ser vi på odds på Randers vs Silkeborg hos bet365, er Randers favoritter til odds 1.80, trods fem kampe uden sejre, mens Silkeborg kan spilles til odds 4.75. Uafgjort er selvfølgelig en mulighed i dette østjyske derby, hvor begge hold for alt i verden vil  undgå at tabe igen.

Kampen vises direkte på EuroSport, og du finder masser af odds på RFC vs SIF hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Randers FC vs Silkeborg

Randers sluttede sidste sæson af med bravour, men har på ingen måde formået at følge op på de fine takter i foråret i den nye Superliga-sæson. Forleden tonede Olafur Kristjansson frem på det østjyske fodbolddebatprogram “Fodbold Med Horup”, hvor Randers-træneren slog fast, at man i øjeblikket ikke har truppen til at spille med i Top 6. Det er unægteligt nye toner fra de ellers så ambitiøse randrusianere, som har blandet sig i Top 6 i de seneste mange sæsoner.

Der er da heller ikke grund til at melde større ud i øjeblikket, for kun to point fra fem kampe taler sit tydelige sprog om en begyndende krise i Randers. Ydermere har Hestene kun sparket én kasse ind i de fem første kampe, så problemerne er til at få øje på hos Kristjansson og Co.

Senest lykkedes det dog at holde nullet hjemme mod Brøndby, da Randers hentede 0-0 mod de ellers formstærke drenge fra Vestegnen.

Nu venter Peter Sørensens Silkeborg-tropper, som man aldrig rigtigt ved hvor man har. SIF indtager netop nu en midterplacering i tabellen efter to sejre og tre nederlag indtil videre. Hjemme på det spritnye JYSK Park har SIF hentet seks ud af seks mulige point med 2-1 sejr over AGF og senest 4-1 over Helsingør. En drømmestart på den nye hjemmebane med kunststofgræsset, men på fremmed – og rigtig græs – går det anderledes skidt for Sørensen og Co. Ude er det blevet til tre nederlag i tre kampe mod Lyngby, FC Midtjylland og AC Horsens, hvor SIF kun har scoret ét mål i de tre udekampe.

 

Spilforslag til kampen

Der er lagt op til en målfattig kamp mellem to mandskaber som ikke har fundet vejen til nettet mange gange i denne sæson. Silkeborg lavede dog fire mål sidst hjemme mod Helsingør, men på udebane er det kun blevet til ét mål i tre kampe, mens Randers kun har scoret et mål i samtlige fem kampe i sæsonen.

Der er odds 1.75 på Under 2,5 mål hos bet365, hvilket virker som et fornuftigt bet, og ser vi på 1X2-odds finder vi mest værdi i et spil på Silkeborg til et flot odds 4.75, da gæsterne trods alt har scoret syv mål i indeværende sæson mod Randers’ ene mål. Som holdene står lige nu styrkemæssigt vurderer vi, at Silkeborg vinder denne kamp ofte nok til at odds 4.75 er et +EV væddemål.

Det kan meget vel blive 0-1 til Silkeborg til odds 12.00, og som første målscorer er det værd at overveje Davit Skhritladze til odds 10.00. Georgieren scorede kampens to første mål i SIFs seneste 4-1 sejr hjemme mod Helsingør.

Spil på kampen hos bet365.dk >>