PSV har givet op

Spilforslag hver dag

Kamp: PSV – Heracles
Spilforslag: Hercales + 2 asian
Odds: 2,06
Units: 2/5
Bookmaker: Bet365

 

Odds på kampen her

Ajax har de facto vundet det hollandske mesterskab, efter PSV tabte 1-0 til AZ i næstsidste runde i Æresdivisionen. Hovedstadsklubben har tre point ned og en målscore, der er 14 mål bedre end PSVs, og det er svært at se, hvorfor PSV skulle have ret meget andet end ferie i hovedet inden dagens kamp mod Heracles, der kæmper for en plads i europæisk fodbold.

Heracles løber næppe ind i en øretæve

Heracles har haft en fin sæson i det hollandske og kan, hvis resultaterne i sidste runde flasker sig, nuppe en plads, der giver europæisk kvalifikation i næste sæson. Inden sidste runde ligger de på den yderste plads, der giver europæisk fodbold efter sommerferien, og det virker usandsynligt, at de ikke vil forsøge at spille chancen i sidste runde mod et PSV-mandskab, hvis sæson er overstået.

Ajax kan ikke hentes på førstepladsen, medmindre de taber den sidste kamp ude mod nummer næstsidst De Graafschap, samtidig med at PSV slår Heracles og indhenter målforskellen på 14 mål. Det tror PSV-spillerne næppe selv på, hvorfor de næppe løber Heracles over ende i en kamp, der for dem reelt er uden betydning.

Heracles mangler så vidt vides ingen profiler til kampen, mens PSV er uden den altoverskyggende stjerne, mexicanske Hirving Lozano, som pådrog sig en knæskade i slutningen af april.

PSV er alt andet lige det stærkeste af de to hold, så vi spiller Heracles + 2 asian, hvilket i praksis betyder, at vi vinder vores væddemål, hvis Heracles vinder, spiller uafgjort eller taber med præcis ét mål. Taber Heracles med to mål, får vi vores penge retur. Taber Heracles med tre eller flere, taber vi vores væddemål.

Dette spil var gået hjem i tre af de seneste indbyrdes opgør. Bemærk dog, at den omvendte kamp sluttede 0-4 til PSV.

 

Alt i alt ser vi fin værdi i at spille på Heracles +2 hos Bet365 til odds 2,06.

 

Odds på kampen her

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.