Paris Saint Germain – Real Madrid odds: Champagnebold i Paris

Efter en 3-1-sejr i den spanske hovedstad, så står Real Madrid med rigtig gode kort på hånden i den anden knockout-kamp mod nyrige Paris Saint-Germain. Særligt når man tænker på, at verdens dyreste fodboldspiller og deres helt store brasilianske stjerne Neymar er ukampdygtig de næste mange måneder med en brækket tå.

PSG vandt med 0-2 på udebane over Troyes AC i lørdags. Ángel Di María bragte gæsterne i front kort inde i anden halvleg. Christopher Nkunku udbyggede føringen med lidt under et kvarter tilbage. Paris Saint Germain fører Ligue 1 i sikker stil med 74 point – 14 mere end AS Monaco på andenpladsen.

Real Madrid fik en 3-1-sejr i lørdags over Getafe på hjemmebane. Gareth Bale bragte dem i front efter 24 minutter. Cristiano Ronaldo fordoblede føringen lige inden pausefløjten. I anden halvleg fik gæsterne Loïc Rémy vist ud, inden Francisco Portillo fik reduceret på et straffespark. Cristiano Ronaldo lukkede og slukkede med sin andet mål efter 78 minutters spil. Kongeklubben ligger på en skuffende tredjeplads i La Liga med 54 point – 15 mindre end ærkerivalerne FC Barcelona på førstepladsen.

Hos bookmakerne er hjemmeholdet favorit til at vinde opgøret. En hjemmesejr giver odds 2,00 hos Danske Spil. En udesejr giver pengene 3,30 gange igen. Uafgjort belønnes med odds 4,00.

Lær mere om Danske Spil og deres oddsbonus ved at læse vores anmeldelse af dem her.

 

Odds på opgøret hos Danske Spil

 

Optakt: Paris Saint Germain – Real Madrid

Paris Saint Germain

PSG har været fuldstændig ustoppelige hjemme på Parc des Princes i denne sæson. De har rent faktisk ikke smidt et eneste point på eget græs siden sæsonen startede. Det er blevet til 19 sejre ud af 19 mulige med en samlet målscore på 76-12.

Der har uden tvivl været rigtig mange højdepunkter i den stime, men nogle af de helst store var en 6-2-sejr over Toulouse FC den 20. august samt en 6-2-sejr over FC Girondins de Bordeaux den 30. september. Derudover var der en 7-1-afklapsning af Celtic den 22. november. Man skal selvfølgelig heller ikke glemme den vanvittige 8-0-kamp mod Dijon FCO den 17. januar. Der er altså nok storsejre at vælge imellem. Hvis man vil vinde i Paris, så skal der uden tvivl noget ekstraordinært til.

Det helt store samtaleevne har dog været skaden til det brasilianske stjerneskud Neymar. Først blev han meldt ude i et par måneder på grund af en operation, men det var hans cheftræner Unai Emery hurtigt ude at afvise. Han sagde endda, at brasilianeren måske kunne være klar om et par uger. Det viste sig dog ikke at være tilfældet. Da den brasilianske landsholdslæge tog et kig på den brækkede tå, blev Neymar meldt ukampdygtig indtil primo maj, hvilket betyder, at han først er tilbage omkring en måneds tid før VM-slutrunden i Rusland skal spilles. Et kæmpestort tab for klubben da den brasilianske superstjerne står noteret for 28 mål og 16 assists i 30 kampe.

Marquinhos er tilbage på træningsbanen efter sin lårskade. Kylian Mbappé, Marco Verratti og Hatem Ben Arfa er allesammen spørgsmålstegn, da de er på vej tilbage fra henholdsvis en ankelskade, en mindre skade og en skade i benet. Udover Neymar så kommer Javier Pastore heller ikke i aktion, da han døjer med en lægskade.

 

Real Madrid

Zinedine Zidane og Real Madrid har ikke haft en særlig mindeværdig sæson, selvom de allerede har løftet tre trofæer. De slog Manchester United med 2-1 i UEFA Super Cup, og derefter vandt de den spanske Super Cup efter en samlet 5-1-sejr over Barça. VM for klubhold blev også genvundet, da Cristiano Ronaldo med sin frisparksscoring sikrede en 1-0-sejr i finalen over Grêmio Foot-Ball Porto Alegrense.

I La Liga er de dog allerede håbløst langt bagefter både bysbørnene Atlético Madrid og deres ærkerivaler Barcelona, så det bliver ikke til noget spansk mesterskab i år. Deres eneste chance for at redde sæsonen er ved at genvinde Champions League for tredje gang i træk, hvilket ville være en fuldstændig vanvittig bedrift.

Efter en sløv sæsonstart så er den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Cristiano Ronaldo virkelig kommet i gang igen. I sine sidste otte kampe for klubben har han noteret sig for 14 scoringer og to assists, og hvis man ser over hele sæsonen, så har han lavet 29 mål og fem assists i 30 kampe. Der er altså ikke den store tvivl om, at den brandvarme portugiser sagtens kan gøre det onde ved PSG i aften. Det var da også ham som scorede to ud af de tre mål i det omvendte opgør, så Unai Emery har nok bedt sit hold om, at gøre alt hvad de kan for at sætte en stopper for Ronaldo. Han har allerede nettet 11 gange i syv Champions League-kampe, og der kunne godt komme et par stykker mere i aften.

Jesús Vallejo, Luka Modrić og Toni Kroos er alle tre tilbage i træning efter henholdsvis en lårskade, en haseskade og et forstuvet knæ. Zizou kan altså vælge og vrage mellem samtlige spillere i sin stærke trup.

 

Spilforslag

Selvom Neymar ikke er med for hjemmeholdet, så er der stadig en god grund til, at de er favoritter. Deres hjemmebanestatistik er nemlig intet mindre end fuldstændig fantastisk. De har da også brug for minimum en 2-0-sejr for at spille sig videre til næste runde, så der skal en stærk indsats til i aften.

Vi har på fornemmelsen, at Real Madrid vil forsøge at beskytte deres føring ved at stille sig lidt tilbage og vente på omstillinger. Hvis det bliver tilfældet, så skal forsvaret give den gas og gå til stålet.

Det bliver dog ikke det store problem, da deres kaptajn Sergio Ramos excellerer i netop de to afdelinger. Det er dog ikke det eneste, som han er sindssygt god til. Han er nemlig også dygtig til at rage gule kort til sig. Vi tror, at han får endnu et til samlingen i dette opgør.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sergio Ramos får et kort i kampen til odds 2,10.

 

Følg spilforslaget hos Danske Spil

 

Oddset logo