Hvis denne uges Champions League-kampe var et måltid, ville PSG – Bayern München være hovedretten. Det er en kamp i mellem to af Europas allerstærkeste mandskaber og to af de store favoritter til at vinde turneringen. Derudover er det selvfølgelig også en direkte kamp om førstepladsen i Gruppe B, der ligeledes huser Anderlecht og Celtic.

PSG er kommet perfekt fra start i den hjemlige Ligue 1, som de i øjeblikket fører. De har 19 point efter de første syv kampe, og den offensive stjernetrio, Edison Cavani, Kylian Mbappé og Neymar, er allerede flyvende.

Hos Bayern har sæsonstarten været en anelse sværere. Den sydtyske storklub ligger blot på tredjepladsen og har allerede smidt dumme point. I weekenden smed Bayern endda en 2-0-føring væk på hjemmebane imod Wolfsburg, og de måtte derfor nøjes med 2-2.

Derfor er det da heller ikke overraskende, at hjemmeholdet er favoritter hos bookmakerne. bet365 tilbyder således odds 1,95 på PSG, imens der er odds 3,80 på, at Bayern vinder.

Læs vores anmeldelse af livebettingkongen bet365 her.

 

bet365 Spil på PSG - Bayern München hos bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Optakt: Paris Saint-German – Bayern München

Paris Saint-Germain

Den parisiske storklub er kommet flyvende fra start i Ligue 1. I sidste sæson måtte de på skuffende vis afgive mesterskabet til AS Monaco, men dette ser ikke ud til at gentage sig i denne. De har allerede lagt sig i spidsen med 19 point efter de første syv kampe, og de har allerede scoret 21 mål, hvoraf Cavani har tegnet sig for de syv.

PSG fik dog noget malurt i bæret, da de for to uger siden slog Lyon med 2-0 på hjemmebane. På trods af den flotte sejr trak pariserne overskrifter af alle de forkerte grunde. Neymar og Cavani kom nemlig op og skændes om, hvem der skulle sparke det straffespark, som PSG fik efter 79 minutter. Til Neymars store utilfredshed fik Cavani fast i bolden først, hvilket betød, at han endte med at sparke. Cavani brændte dog, hvilket formentlig skyldtes hans lange skænderi med Neymar.

Efter kampen rapporterede den spanske avis El Pais, at PSG var klar til at betale Cavani en million euro for at lade Neymar sparke alle fremtidige straffespark, hvilket dog blev afslået. Dermed kan cheftræner Unai Emery altså også frygte pinlige situationer næste gang, at PSG får et straffespark.

Angel Di Maria og Neymar sad begge over i weekenden, hvor PSG spillede 0-0 imod Montpellier i Ligue 1, men vender begge tilbage til kampen imod Bayern. Midtbanespiller Javier Pastore bliver dog ikke klar, og han må derfor se kampen fra tribunen.

 

Bayern München

Netop som Bayern lignede et hold, der var på vej tilbage på sporet, smed de endnu en gang dumme point væk. Det skete i weekenden på Allianz Arena, hvor det blot blev til 2-2 imod Wolfsburg. Bayern førte ellers med 2-0, men smed så sejren væk dybt inde i anden halvleg. Forud for det udlignende mål, der faldt i det 83. minut, havde Bayern domineret totalt, og de havde i alt 19 skud imod Wolfsburgs otte.

En af grundene til Bayern smed sejren væk var målmand Sven Ulreich. Den 29-årige tysker har fået chancen efter, Neuer blev skadet for nyligt, men han har ikke overbevist. Det var netop Ulreich, der gav Wolfsburg deres første mål, og dermed bragte dem ind i kampen igen.

Bayern kan dog trøste sig med, at de alt i alt spillede en udmærket kamp. De er nu oppe på fire kampe i træk uden nederlag, og i de har generelt gjort det fint på det sidste. Før weekendens kamp hev de således overbevisende sejre i land imod Anderlecht, Mainz 05 og Schalke 04.

Til kampen i Paris må Bayern undvære Manuel Neuer, Thiago Alcantara, Juan Bernat og David Alaba, der alle er skadede. Det bliver dermed et reservepræget tysk mandskab, der rejser til Frankrig.

Spilforslag

PSG er rigtig dygtige på hjemmebane, hvor de ikke har tabt siden marts sidste år. I Champions League har de blot tabt én gang på hjemmebane siden 2012. I løbet af denne periode er det blandt andet blevet til sejre imod Barcelona og Chelsea. Dermed er der lagt op til en svær kamp for Bayern, der ovenikøbet er hårdt plaget af skader.

Ulreich i målet har simpelthen ikke niveauet til Champions League, og dette vil PSG naturligvis forsøge at udnytte.

Ligeledes hører det med til historien, at PSG er i fantastisk form for tiden og, at Cavani og Neymar nærmest scorer efter lyst og behov. Derfor kan vi ikke komme udenom et spil i PSGs favør. Odds 1,95 på en PSG-sejr er nemlig rigtig flot.

bet365 Spil på PSG-sejr bet365

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+