Odds på Premier League-topscoreren og få free bets, når han bomber

Kampagnebillede fra Unibet med Harry Kane, Romelu Lukaku, Sergio Aguero og Pierre-Emerick Aubameyang.

Den 11. august ruller Premier League igen, og hos bookmakeren Unibet kan du nu sikre dig sæsonlang action og et hav af freebets. Hvis du oddser på ligaens topscorer, får du nemlig et freebet på 50 kroner, hver eneste gang han laver to mål i samme kamp. Scorer han hattrick kan du putte hele 100 kroner ned i lommen. Havde du oddset på Harry Kane som topscorer i sidste sæson, ville det have givet hele 550 kroner i freebets.

 

Odds på Premier League topscorer nu

 

Sådan får du dine free bets

Unibets tilbud gælder både nye og eksisterende spillere. Vil du have freebets, hver eneste gang din udvalgte angriber scorer, skal du blot følge nedenstående trin.

  1. Tilmeld dig kampagnen på Unibet.dk
  2. Odds 250 kroner på topscoreren af Premier League
  3. Få 50 kroner freebet hver gang han scorer to mål i samme kamp
  4. Få 100 kroner freebet hver gang han scorer hattrick

 

Ikke Unibet-spiller? Få 1.500 kr. i bonus

Det kræver selvfølgelig en konto hos Unibet at udnytte dette fremragende tilbud. Har du ikke sådan en allerede, gælder det om at få oprettet en hurtigst muligt. Som ny spiller hos Unibet kan du få op til 1.500 kroner i odds bonus. Bonussens størrelse afhænger af dit første indskud. Det første indskud bliver nemlig fordoblet af Unibet, så du får ekstra mange penge mellem hænderne til at spille for.

Du kan for eksempel indsætte 300 kroner, og så starte med hele 600 kroner at oddse for. Indsætter du 1.500 kroner, får du den fulde bonus og starter med hele 3.000 kroner at spille for. På den måde har du masser af penge til at spille på for eksempel Premier League.

Bonussen skal gennemspilles seks gange til minimum odds 1,40. Det skal du gøre indenfor 60 dage. Så snart bonussen er gennemspillet, kan du frit hæve dine penge til din bankkonto.

 

Opret konto og spil nu

 

Så mange penge gav stjernerne i sidste sæson

Mange af verdens bedste angribere spiller i Premier League. Det så man i sidste sæson, hvor der blevet scoret et hav af mål på tværs af alle klubberne. For at kunne få det optimale ud af dette tilbud, skal man dog vælge en spiller, der scorer et hav af mål i de samme kampe.

I sidste sæsons scorede Romelu Lukaku for eksempel kun to mål én gang i hele sæsonen, så et odds på ham som topscorer ville ikke have givet mange freebets. Harry Kane derimod scorede to hattricks og hele syv gange scorede han to gange i samme kamp. Dette skyldes blandt andet Tottenhams kompromisløse offensive stil, hvor de altid går efter flere mål.

 

Statistik fra 2017/2018-sæsonen

Spiller Freebet-kroner optjent
Harry Kane 450
Mohamed Salah 350
Sergio Aguero 350
Jamie Vardy 100
Raheem Sterling 100
Romelu Lukaku 50

 

Hvem skal man spille på?

I toppen af denne sæsons topscorerliste kommer man formentlig til at finde de samme spillere som i sidste sæson, eventuelt med en tilføjelse eller to. Som det kan ses på ovenstående statistik, var der  stor forskel på, hvor mange freebet-kroner de forskellige spillere optjente på trods af, at de alle scorede mange mål.

Kane og Aguero ligner på forhånd de bedste odds. De spiller begge på mandskaber, der vil fremad på banen, og de scorer begge masser af mål. Hverken Manchester City eller Tottenham pakker sig, når de kommer foran, hvilket man ofte så ske for Vardy og Lukaku.

Begge spillere er derudover faste straffesparksskytter, imens de også sparker frispark i farlige positioner fra tid til anden. Det betyder, at de får endnu bedre muligheder for at score mange mål.

 

Unibets regler og vilkår

Unibets tilbud kan benyttes af alle spillere, der har en Unibet konto, både nye såvel som gamle. Når man spiller 250 kroner på topscoreren af Premier League, vil man i hele den kommende sæson blive belønnet med freebets á 50 kroner, når han scorer to mål i samme kamp og på 100 kroner, hvis han scorer hattrick eller mere. Dette gælder naturligvis kun i Premier League-kampene.

Deadline for spil på topscoreren er den 10. august, når Premier League starter. Man skal altså skynde sig lidt for at udnytte dette glimrende tilbud.

Det er selvfølgelig tilladt at spille for mere end 250 kroner, men freebetsne vokser ikke af dette. Man får sine freebets indenfor 48 timer efter, målene er scoret.

 

Odds på Harry Kanu som topscorer nu

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund