Indlæser...

Manchester United fik en flyvende start på sæsonen med 1-3 sejr ude mod Bournemouth i premieren, hvor Zlatan – selvfølgelig – kom på tavlen. Nu tager Man United imod Southampton på Old Trafford i sæsonens første hjemmekamp, og mon ikke Zlatan er motiveret til at vise sig frem på sin nye hjemmebane?

Southampton startede sæsonen med 1-1 hjemme mod Watford, og der kan være problemer i vente for The Saints, når det går løs fredag aften kl. 21.00.

Ser vi på odds på Manchester United vs Southampton hos bet365 er De Røde Djævle gigantiske favoritter. Man United giver odds 1.44 for en sejr, mens der er odds 8.50 på Southampton og 4.75 på uafgjort.

Herudover er det måske værd at nævne, at der er odds 1.90 på Zlatan til at score når-som-helst i kampen eller odds 4.00 som første målscorer.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Indlæser...

 

Optakt: Manchester United vs Southampton

Vi er stadig tidligt i sæsonen, da der kun er spillet én kamp i Premier League, men allerede nu ser vi tegningerne til noget stort i Manchester. José Mourinho er kommet til klubben, og hvis der er noget den mand kan, så er det at vinde titler.

Mourinho har også fået tilgang til United-truppen af flere særdeles spændende navne, hvoraf de to mest prominente selvfølgelig er Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic. Allerede i den første kamp mod Bournemouth viste United stor klasse, da det blev til en sikker 1-3 sejr på udebane, hvor Pogba i øvrigt ikke var med. Målene blev sat ind af Mata, Rooney og Ibrahimovic, mens også Martial spillede en god kamp og lagde op til både Rooneys og Zlatans mål.

I øvrigt er det også værd at nævne, at United vandt årets Community Shield mod Leicester med 1-2. Her scorede Zlatan selvfølgelig også det sidste mål i kampen.

Southampton lagde fra land med 1-1 hjemme mod Watford, hvor Southampton dominerede størstedelen af kampen og havde langt flest afslutninger på mål. Men det var dog Watford som fik bragt sig foran allerede efter ni minutters spil. Pierre Emil Højbjerg fik debut for Southampton, da han blev skiftet ind efter 55 minutter, og kort efter faldt udligningen ved Nathan Redmond. Selv om Watford blev reduceret til 10 mand i det 76. minut, lykkedes det ikke for Saints at vinde kampen.

Kampen mellem The Red Devils og The Saints vises på TV3+ kl. 21.00 fredag d. 19. august, og du kan placere dine væddemål på kampen allerede nu hos bet365.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Se stillingen i Premier League:

Indlæser...