Præsidentvalg: Odds på Super Tuesday og primærvalgene

danske-spil-oddset-300x300Tirsdag d. 1. marts kaldes populært for Super Tuesday i amerikanske politik, for det er en markant dag i det amerikanske præsidentvalg.

På Super Tuesday afholdes nemlig flere primærvalg i forskellige stater end på enhver anden dag i valgperioden, og der er rigtigt meget på spil for både demokrater og republikanere. Særligt er der stor fokus på valget i den enorme stat Texas, mens også delstatsvalgene i Massachusetts og Virginia er yderst interessante.

Derfor har Danske Spil odds på netop disse stater i deres odds på Super Tuesday i USA, og der er masser af andre odds-specials på både Hillary Clinton og Donald Trump.

I forhold til spørgsmålet om hvem der bliver den næste præsident i USA, er Hillary Clinton favorit til odds 1.55, mens Donald Trump er en solid outsider til odds 3.10. Du finder alle odds på præsidentvalget 2016 forneden eller hos Danske Spil via linket herunder.

Odds på Super Tuesday her >>

 

Odds på Præsidentvalget og Super Tuesday

Herunder kan du se et screenshot af alle odds på præsidentvalget og Super Tuesday hos Danske Spil:

odds_super_tuesday

 

Donald Trump vs Hillary Clinton

Trump bliver med stor sandsynlighed republikanernes præsidentkandidat, hvor han netop nu giver odds 1.22. Marco Rubio er største udfordrer iflg. Danske Spils oddsættere, som har Rubio til odds 4.00. Ted Cruz og John Kasich er nærmest dømt “down and out” for de kan begge spilles til odds 40.00.

Indledningsvist var der ikke mange som tog Donald Trump seriøst i sin kampagne for at blive de forenede staters næste præsident, men i de seneste uger har Donald Trump for alvor fået flere vælgeres opbakning, og med sloganet “We will make America great again” har den karismatiske forretningsmand vundet mange støtter rundt omkring i “Guds eget land”.

Demokraternes kandidat bliver med allerstørste sandsynlighed Hillary Clinton, som er meget populær hos USAs enorme latinamerikanske befolkning, som frygter Donald Trump ved magten. Mens Hillary Clinton appellerer til kvinder og særligt den afro- og latinamerikanske befolkning, vil Donald Trump bl.a. bygge en stor mur mod Mexicos grænse for at holde illegale flygtninge ude af USA.

Fronterne er i den grad trukket op til debat, hvis Donald Trump bliver republikanernes præsidentkandidat i det kommende præsidentvalg i 2016.

Odds på Præsidentvalget hos Danske Spil >>

 

danske-spil-oddset-580x330