Der spilles i alt tre kampe i Danmarks VM-kvalifikationsgruppe lørdag d. 10. juni, hvor vi foruden Danmarks kamp mod Kasakhstan, og Montenegro vs Armenien, også kan se frem til Polen vs Rumænien.

Polen fører som bekendt VM-kvalgruppe E med 13 point, 6 flere end Montenegro og Danmark på anden- og tredjepladsen, og kan tage et syvmileskridt mod VM i 2018 med en sejr på hjemmebane over Rumænien. Skal vi tro odds på Polen mod Rumænien ender det da også med en hjemmesejr til polakkerne.

bet365 giver odds 1.50 på Polen, 3.60 på uafgjort og odds 8.50 på Rumænien, så hjemmeholdet er massive favoritter. Læs mere om kampen i vores optakt med spilforslag forneden, og følg slaget i Warszawa direkte på 6’eren umiddelbart efter Danmarks kamp mod Kasakhstan.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Spilforslag til kampen

Polen vandt udekampen i Rumænien i november med hele 0-3, og at bedømme på de to landes kampe siden da, ender det formentligt med endnu en snitter til rumænerne lørdag aften i den polske hovedstad.

Polen har kursen sat direkte mod VM i 2018, og bør kunne udnytte hjemmebanefordelen her, til at sikre sig en komfortabel sejr og 3 point i puljen, som vil tæt på sikre en plads i det kommende verdensmesterskab næste år.

Vi forventer et stormløb mod det rumænske mål i samtlige 90 minutter, og det kan meget vel ende med en polsk storsejr på både 3-0 (10.00) og 4-0 (21.00). Som første målscorer er det oplagt at spille på Lewandowski til odds 3.00, men Milik er bestemt også en mulig første målskytte i kampen og han giver et lidt pænere odds 5.50.

Odds.dk spilforslag:

  • Polen vinder -1: 2.50
  • H/F: Polen/Polen: 2.30
  • Ciffertips 4-0: 21.00
  • Milik scorer først: 5.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Optakt: Polen vs Rumænien

Polen var velnok på forhånd favoritter til at snuppe den direkte billet fra Gruppe E, men vi havde selvfølgelig håbet på vores egne drenge her i Danmark. Polakkerne ser dog ud til at indfri forventningerne uden slinger i valsen, og her hvor puljespillet er halvvejs overstået, har Polen et komfortabelt forspring ned til Montenegro, Danmark og Rumænien på de efterfølgende pladser.

Forspringet skyldes ikke mindst en vigtig 1-2 sejr ude mod Montenegro i marts, hvor Lewandowski og Lukasz Piszczek sikrede sejren for Polen i “6 points kampen” i toppen af gruppen. Nu kan polakkerne mere eller mindre sikre sig VM-billetten, hvis det bliver til en sejr mod Rumænien lørdag aften, og Polen kan glæde sig over, at være ubesejret – i ordinær spilletid – i de seneste 12 kampe.

Rumænien var med ved EM i sidste sommer, hvilket kom som en overraskelse for mange, for holdet har bestemt ikke samme kvalitet, som det rumænske storhold vi husker fra de sene 80’ere og og tidlige 90’ere. Det ligner heller ikke en billet til VM denne gang for Rumænien, som så yderst tandløse ud i den seneste testkamp mod Danmark i marts. Den sluttede som bekendt 0-0.

De seneste fire kampe er endt uden rumænske scoringer, og af de sidste ni kampe har Rumænien blot vundet én. Det kan blive mere end svært for rumænerne at bryde den dårlige stime på udebane mod et stærkt polsk mandskab og få noget med hjem fra Warszawa.

Spil på kampen hos bet365.dk >>