Derfor skal du spille hos PokerStars Sport

PokerStars har givet deres sports betting side en makeover. Den gamle BetStars side er blevet transformeret til PokersStars Sport. PokersStars Sport er proppet med lækre tilbud til de danske spillere. Mange kender naturligvis først og fremmest PokerStars fra deres tilstedeværelse i online poker branchen, men med deres rebranding af BetStars til PokerStars viser de konkurrenterne på sports betting markedet, at de mener det alvorlig. Dette er kun en fordel for spillerne.

PokerStars’ interessante baggrund gør nemlig, at de modsat flere andre bookmakere på markedet tør tænke mere ud af boksen. De har nemlig flere interessante tiltag, som deres spillere kan nye godt af. De har naturligvis licens til at udbyde spil i Danmark. Det betyder samtidig, at gevinster vil være skattefrie. Den danske spillicens betyder ydermere, at man er garanteret ordentlige vilkår, når man spiller hos PokerStars Sports.

De seneste kampagner fra PokerStars Sports

PokerStars Sports hører ikke til blandt de største sports bettingsider i Danmark. Det er faktisk en skam, for de har nemlig mange sjove kampagner, som der ikke mindst er god værdi i. Det faktum at de udspringer af en pokerside gør dem som nævnt til en bookmaker som skiller sig ud på markedet. Det er naturligvis meget forfriskende for spillerne, som tit bliver mødt med de samme typer kampagner hos mange af bookmakerne. Vi vil nu komme med et par eksempler på de typer kampagner, som man kan støde på, når man spiller hos PokerStars Sports. Vi vil naturligvis også komme ind på Stars Rewards, hvor du kan modtage belønninger skræddersyet til dig.

 

Kombi-bonus på op til 100%

Ved kombinationsspil på sport kan man hos PokerStars Sports få en odds bonus. Det eneste krav til væddemålene er, at hvert spil skal være til minimum odds 1,50 for at kuponen er kvalificeret til bonussen. Bonussen størelse afhænger af, hvor mange kampe man spiller på. Det mindst mulige antal kampe man kan spille og stadig modtage bonussen er tre. Her vil man få en bonus på fem procent. Ved spil på fire kampe får man 7,5 procent og fem kampe giver fem procent. Samme mønster gør sig gældende til og med 13 kampe, hvor man får 50 procent. Herfra stiger den med ti procent per kamp op til 18 kampe, hvor man rammer 100% bonus.

Man skal være opmærksom på, at bonussen ikke kan opnås, hvis man gør brug af free bets, cash out eller annuellere sit væddemål. Kampagnen kan ydermere ikke kombineres med andre kampagne fra PokerStars Sports og free bets fra andre kampagner kan ikke benyttes, hvis et væddemål skal være kvalificeret til kombi-bonus. Man kan læse mere om kampagnens regler og vilkår hos PokerStars Sport.

Stars Rewards

Som noget særligt kan man hos PokerStars optjene point, hver gang man spiller for rigtige penge. Disse point kan man så benytte til at modtage belønninger, som er skræddersyet til en selv. Disse belønninger kommer i form af kister, som indeholder lækre præmier så som gratis spil og StarsCoin, som man kan bruge i PokerStars’ Rewards Store. StarCoins kan bruges på tværs af PokerStars’ platformer. Hvis man vil benytte dem i forbindelse med poker kan de eksempelvis bruge til at købe sig ind i store online tuneringer.

Belønningerne vil som nævnt være skræddersyet til dig og den type spil, som de nyder at spille. Disse vil blive udløst, når man udfylder den statusbar, som viser ens fremskridt. Når det sker får man en kiste med belønninger. Man skal vinde mindst én kiste per 28. dag. Hvis man vinder ti kister i løbet af de 28 dage vil man blive opgraderet til en større kiste. Hvis man ikke vinder en kiste i løbet af de 28 dage, går man et niveau ned, hvor det er lettere at vinde. Der er skes niveauer af kister, som alle har forskellig værdi og præmier.

Hvem er PokerStars Sports

PokerStars Sports drives af The Stars Group, der som nævnt også driver PokerStars. De er en canadisk virksomhed, som blev stiftet tilbage i 2001. Dermed er de altså en rutineret spiller på markedet. The Stars Group er blandt de største og mest pålidelige virksomheder når det kommer til onlinespil. De er børsnotede på Toronto- og Nasdaq-indekserne. Det betyder, at man altid kan regne med, at de følger loven til punkt og prikker på alle de markeder, som de opererer på. De har som nævnt også licens til at udbyde spil i Danmark, så man kan være sikker på, at alt foregår helt, som det skal.

PokerStars Sports’ spiludvalg

Hos PokerStars Sports finder man naturligvis et stort udvalg af begivenheder, som man kan spille på. Man finder naturligvis de helt store markeder som Premier Leauge, Champions Leauge og Superligaen. Der er også store begivenheder fra USA som  NBA, NHL og NFL, som man kan sætte sine penge på. Man kan selvsag også finde mange mindre sportsgrene og turneringer fra hele verden. Hos PokerStars Sports finder man med andre ord noget for enhver smag, hvadend man interessere sig for det ene eller det andet.

Man har naturligvis også muligheden for at spille under kampen, hvis man ønsker det. Live betting tilføjer lidt ekstra, når man sidder foran skærmen eller på stadion og ser sport. Med live betting har man med andre ord muligheden for at tjene penge, mens man underholdes. Som nævnt har PokerStars Sports også mange gode kampagner omhandlende multivæddemål og free bets. Når man har med kampagner at gøre er det altid en god idé at sørge for at få læst disses regler og vilkår grundigt igennem. Derved vil man være helt klar over, hvilke krav der måtte være i forbindelse med en kampagne eller et tilbud.

Foruden det ovennævnt har PokerStars også et stort udvalg af poker og casinospil, som man naturligvis også har adgang til. Det er selvsagt en fordel at have det hele tilgængeligt på samme side. Disse er som nævnt også en del af Stars Rewards. Hvis man har brug for lidt afveksling har man altså meget at vælge imellem som spiller hos PokerStars.

PokerStars Sports’ sportsgrene

PokerStars Sports har et væld af sportsgrene, som man kan spille på. Foruden fodbold er der først og fremmest også klassikere som tennis, basketball og ishockey. Man finder også mere obskure sportsgrene som pesapallo, floorball og australsk fodbold. Man finder ydermere diverse interessante specials på emner som politik, tv, nyheder, vejr og endda også religion. Spil omhandlende religion kan eksempelvis være noget omkring den næste pave eller lignende. Med andre ord kan man nærmest bogstaveligt talt spille på alt mellem himmel og jord hos PokerStars Sports.

Sådan spiller du hos PokerStars SportsPokerStars kupon

For at vise, hvor enkelt det er at spille hos PokerStars Sports, har vi udfyldt en kupon på deres hjemme sidden. Denne kan ses ude til højre. Som man kan se har vi lavet tet kombinationsspil med tre kampe. Man får som nævnt et gevinstboost, når man spiller kombinationsspil på tre eller flere væddemål. Som det fremgår af kuponen vil denne modtage et gevinst boost på 5% Dette vil som nævnt være højere jo flere kampe man tilføjer.

Såfremt man skulle ønske en anden type kombinationsspil finder man denne mulghed i toppen af kuponen. Her vil man kunne spille diverse andre typer kombinationsspil. Blandt disse finder man double (tre spil) trixie (fire spil) og patent (syv spil).

Hele processen er gjort ganske enkelt- Hvis man er tvivl om noget er der hjælp at hente ved at trykke på dette lille “i,” som man finder vedsiden af kombinationsmuligheden. Man har med andre ord flere muligheder for at score den store gevinst, når man spiller kombinationsspil hos PokerStars Sports.

Indbetaling og sikkerhed

PokerStars har været i gamet gennem en del år efterhånden. Det er blandt andet én af grundene til, at sikkerheden er helt i top. Blandt ander opbares PokerStars’ kunders penge på en særskilt konti. Denne administreres af en af Europas førende banker. Man kan derfor vide sig sikker på, at disse ikke benytte til dækning af driftsomkostninger. Derfor er ens penge altid sikre hænder, når de står på ens PokerStars konti.

Ind og udbetaling er også gjort dejligt nemt. Man har blandt andet muligheden for at sætte sin egen indbetalingsgrænse – så længe denne ikke er højere end PokerStars’. Udbetaling er også ganske lige til. Her skal man gå til “Bank” og trykke på “Udbetal.” Herefter vælger man det beløb, som man ønsker at få udbetalt og trykker på “Send.”

Der er også mulighed for at foretage “Hurtig Indbetaling,” hvor man let kan foretage sine indbetalinger. Man skal være opmærksom på, at ikke alle betlingsmetoder understøtter “Hurtig Indbetaling,” men langt de fleste gør dog heldigvis.

Kundeservice

Servicen er i top hos Pokerstars Sports. Først og fremmest har de et stort udvalg af guides, som kan besvare de fleste spørgsmål, som man måtte sidde med. Hvis man ikke finder det, man leder efter, er der naturligvis også en anden mulighed. Man kan nemlig også kontakt PokerStars Sports via en kontaktformular på siden. Her har PokerStars gjort det let at præcisere, hvad ens henvendelse drejer sig om. Det er naturligvis med til at speede hele porcessen op, så man hurtigst muligt kan få løst problemet.

  • Licens
    Dansk licens
  • Bonus
    Nej
  • Vurdering
  • APP
    Mobil og Tablet

Odds hos PokerStars Sports

PokerStars Sports Spil hos PokerStars Sports

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Andre populære bookmakere