PokerNet er klar med podcast om at lave profit på livebetting

Vores venner fra PokerNet har lige udgivet andet afsnit af deres nye podcast. I vores optik er der rigtig mange gode grunde til at lytte med. Den handler nemlig om at lave penge på poker og betting. Podcasten er fyldt med en masse gode tips og tricks til at lave profit ved pokerbordene og hos bookmakerne.

Det er administratoren Bridgeking, som har taget en snak med brugeren Tightgirl, der blandt andet er rigtig dygtig til poker og livebetting. Han har haft et par år under sin bachelor, hvor der blev lavet omkring 100.000 kroner årligt på poker, hvilket er meget sigende for ham og hans kompetencer. Hvis du mangler en god guide til at tjene penge på poker og/eller livebetting, så anbefaler vi helt klart, at du giver denne podcast et lyt. Hvis du er pokerinteresseret, så er det første afsnit også værd at lytte til. Her bliver der snakket en hel del om det nye pokerkontor i Odense.

Nedenfor kan du lytte til podcasten direkte i din browser. Den kan også findes på platforme som iTunes og Spotify, hvis du foretrækker det format i stedet for.

 

Bliv bruger på PokerNet

Til dem der endnu ikke har stiftet bekendtskab med PokerNet, så er det et online pokerforum. Her er der rigtig meget god information at hente. Det handler dog ikke udelukkende om poker. Her bliver der også debatteret lystigt om både betting, film og meget andet. Hvis man godt kunne tænke sig at deltage i debatten, så er det bare med at få oprettet en bruger og skrive løs. Nærmest uanset hvad du kan have af spørgsmål eller problemer, så sidder der med stor sandsynlighed en bruger derinde, som er klar til at hjælpe. Uanset om det er pokerrelateret eller ej. Derudover er der til tider også kampagner og bonusser at hente til PokerNet-brugere, så vi synes helt sikkert, det er værd at oprette sig derinde.

 

Officielt logo for hjemmesiden PokerNet