Poker: Spil på danskerne hos oddset

For øjeblikket spilles der WSOP (World Series of Poker) om 54 millioner kroner til vinderen. Turneringen spilles i Las Vegas og havde 20 danskere i feltet.

16 er røget ud og der er nu 4 tilbage og fælles for dem er at de er blandt de absolut skrappeste pokerspillere i Danmark.

Danske Spil har i den anledning lavet et spil hvor du belønnes hvis du finder den af de 4 spillere som når længst i turneringen.

wsop_last_longer_danske_spil

 

 

 

 

 

 

 

 

Præsentation af de 4 spillere:

Henrik Hecklen 1.250.000 chips

Rasmus “lo2″ Larsen 1.140.000 chips

Jesper “Kipster” Hougaard 610.000

Jacob Tøstesen 658.000

Hecklen er den naturlige favorit da han dels har flest chips men selvfølgeligt også grundet de allerede mange gode præstationer undervejs i turneringsserien. 2 finaleborde taler sit tydelige sprog om en brandvarm pokerspiller og Michael Nielsen fra Danske Spil udtaler:

“Jeg kan da i øvrigt også løfte sløret for, at Hecklen var den klart mest spillede dansker til at gå i pengene til odds 5,50 inden WSOP Main Event, så den koster lidt knaster”

Henrik Hecklen har vundet mere end $250.000 i turneringsgevinster i karrieren.

Jesper “Kipster” Hougaard skal man dog ikke dømme ude selvom han kun har ca. halvdelen af Hecklens stack. Den rutinerede Omaha pro ved godt hvordan turneringer skal vindes. I 2008 vandt “Kipster” to WSOP bracelets(sejre). Jesper har vundet mere end $1.100.000 i sin turneringskarriere.

Rasmus og Jacob er mest kendt for at spille cash games (spil om penge) men ses også rundt omkring til turneringer især i Danmark. Her kan Rasmus prale med en tredjeplads ved Poker DM 2013 som indbragte ham den nette sum af 230.000 kroner.

Odds.dk anbefaler spil på Henrik Hecklen da formen sidder lige i skabet.

Du finder oddsene hos Danske Spil –>> klik her

Vil du vide mere om Poker så læs pokernyheder hos PNN.dk eller gå til debatforummet Pokernet.dk