Pittsburgh Steelers – Jacksonville Jaguars optakt, odds og spilforslag

Søndagens tidligere NFL-kamp står mellem Pittsburgh Steelers og Jacksonville Jaguars. Steelers har i de sidste mange år tilhørt NFL-eliten, men for Jaguars-holdet er det en ny oplevelse at være nået så langt. Jaguars har ikke været i playoff siden 2007, og den seneste deltagelse i divisional playoff ligger helt tilbage i 1999. Jaguars har været en af denne sæsons store oplevelser, men bookmakerne vurderer, at de får det svært i Pittsburgh. Hos NordicBet ligger en Jaguars-sejr i skrivende stund i odds 3,80, imens man får odds 1,30 på, at Steelers vinder.

Læs hvordan du får 2.500 kroner i transfer window bonus hos NordicBet her.

 

Odds på Steeleres - Jaguars her

 

Optakt: Pittsburgh Steelers – Jacksonville Jaguars

Pittsburgh Steelers

Søndagens kamp imod Jacksonville Jaguars markerer Pittsburgh Steelers’ tredje divisional playoff-deltagelse indenfor fire sæsoner. Steelers er altså et yderst stabilt hold, og igen i år er de blandt favoritterne til at snuppe Super Bowl-trofæet.

Steelers kvalificerede sig til playoff ved at vinde AFC North. Dette blev gjort i overbevisende stil med en imponerende 13-3 record, hvilket også sikrede bye week i wildcard-runden. Dermed har Steelers haft en uge til at hvile inden denne kamp.

Grunden til at Steelers betegnes som et seriøst bud på en Super Bowl-vinder er, at det er et yderst komplet hold. Steelers er blandt NFLs bedste både offensivt og defensivt, og de har ydermere en række unikke playmakers.

Modstanderholdene skal altid holde øje med “the killer B’s”, Antonio Brown, Ben Roethlisberger og Le’Veon Bell. Quarterback Roethlisberger, der har vundet to Super Bowls med Steelers, har længe været Steelers’ helt store profil, men han er efterhånden blevet overhalet af Brown og Bell.

Brown i øjeblikket er en af NFLs allerbedstebedste receiver. I regular season havde han 101 reception for 1.533 yards, hvilket var flere end nogle andre i ligaen. Derudover greb han ni touchdowns, næstflest af alle i ligaen. Samtidig var Bell en af de bedste runningbacks, og de to holder konstant modstandernes forsvar på tæerne.

Steelers må undvære center Maurkice Pouncey imod Jaguars. Derudover er defensive end Stephon Tuitt, cornerback Artie Burns og defensive tackle Javon Hargrave alle tvivlsomme.

 

Jacksonville Jaguars

Jaguarne fra Jacksonville har længe været et af NFLs allerdårligste mandskaber. Over det seneste årti har fansene set den ene håbløse indsats efter den anden, og før denne sæson lå den seneste winning season helt tilbage i 2007. Alt dette er dog ændret i år. Jacksonville er pludselig blevet et hold, alle holder øje med, og det er bestemt ikke tilfældigt.

Jaguars har langsomt forbedret sig og brugt sine midler fornuftigt. I 2017s draft faldt den sidste plads i puslespillet på plads, da de draftede runningback Leonard Fournette i første runde. Før sæsonen blev der stillet spørgsmålstegn ved denne beslutning, men Fournette har imponeret alt og alle. I regular season løb han for 1.040 yards og ni touchdowns, hvilket gjorde ham til den niende bedste på positionen.

Fournettes mest mindeværdige kamp kom faktisk imod netop Pittsburg Steelers i uge fem. Her løb han for vanvittige 181 yards og to touchdowns, da Jaguars vandt 30-9. Herefter fulgte gode indsatser imod Cleveland Browns og Seattle Seahawks, men det er dog ikke til at komme udenom, at Fournette gik i stå imod afslutningen på regular season.

I tre af de sidste fem kampe snittede han under tre yards per løb, og i samme periode krydsede han kun 100 yards en enkelt gang. Denne trend gentog sig desværre imod Buffalo Bills i sidste weekends wildcard-kamp, som Jaguars vandt 10-3. Her løb Fournette for 57 yards på 21 attempts, 2,7 yards i gennemsnit, imens det blev til yderligere 21 yards i luften. For at Jaguars kan besejre Steelers, skal Fournette præstere på sit absolutte topniveau.

Jacksonville Jaguars må undvære runningback T. J. Yeldon imod Steelers. Derudover er linebackers Telvin Smith, Paul Posluszny, Blair Brown og wide receiver Jaydon Mickens alle tvivlsomme.

 

Spilforslag

Meget kommer til at afhænge af Antonio Brown, hvis Steelers skal vinde. Den 29-årige wide receiver er for nyligt vendt tilbage fra en kort skadespause, og alle rapporter fra Steelers-lejren fortæller, at han er på 100 procent igen. Brown har en fantastisk kemi med quarterback Ben Roethlisberger, og det er ham, der bliver kigget efter i de afgørende momenter. Derudover har Brown både hurtigheden og de fysiske evner til at skabe plads til sig selv. Vi anbefaler derfor, at man spiller på, at Brown scorer et touchdown til odds 1,80 hos NordicBet.

 

Følg spilforslaget hos NordicBet her