Indlæser...

Den store kamp – set med danske øjne – tirsdag aften i Champions League, er selvfølgelig mødet mellem Leicester og FCK. Men skulle man nu holde med Leverkusen eller Tottenham, er der god grund til at indstille sit fjernsyn på TV3 Sport 1, for her kan du følge opgøret mellem sidste sæsons bronzevindere i Bundesligaen og Premier League.

I denne optakt ser vi på odds på Leverkusen vs Tottenham hos bet365, hvor odds-sætterne lægger op til et tæt opgør. Her er der odds 2.20 på Leverkusen og odds 3.50 på Tottenham. Uafgjort giver pengene 3.30 gange igen.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Herunder kan du se flere udvalgte live-opdaterede odds på Leverkusen vs Tottenham, og når kampen er i gang, kan du finde liveodds på opgøret her.

I optakten forneden kigger vi nærmere på den aktuelle form hos begge klubber forud for det store opgør på Bay Arena tirsdag d. 18. oktober kl. 20.45.

Indlæser...

 

Optakt: Leverkusen vs Tottenham

bayer-leverkusen-tottenham-logo

Bayer Leverkusen vandt ganske vist bronze i Bundesligaen i fjor, men da sæsonen var omme, havde Leverkusen hele 28 point op til Bayern München og 18 point op til Dortmund. Leverkusen er at betragte som et af de faste hold i sub-toppen i Tyskland, men ingen forventer alligevel at Leverkusen kan spille med i kampen om mesterskabet.

I denne sæson har Leverkusen da også fået en lunken start på sæsonen, hvor man netop nu indtager en 10. plads efter syv spillerunder. Tre sejre, én uafgjort og tre nederlag er det blevet til, og dermed ser Leverkusen ud til at fortsætte takterne fra sidste sæson, hvor holdet stort set aldrig spillede en kamp uafgjort.

Uafgjort blev det dog i Leverkusens første hjemmekamp mod CSKA Moskva i Champions Leagues gruppespil, da det skuffende kun blev til 2-2. Efterfølgende tabte Leverkusen til Frankfurt ude med 2-1 og spillede 0-0 hjemme mod Augsburg.

På det seneste har tingene dog set udmærket ud for Leverkusen, som senest fik 1-1 ude mod Monaco i Champions League, og som efterfølgende slog Dortmund 2-0 hjemme i Bundesligaen. I weekenden blev det dog til et 2-1 nederlag ude til Werder Bremen.

 

Chicharito i topform hos Leverkusen

Javier Chicharito Hernandez og Joel Pohjanpalo er de to mest målfarlige spillere hos Leverkusen i øjeblikket, og særligt førstnævnte er brandvarm i øjeblikket. Han spillede bl.a. en stor rolle i Leverkusens 2-0 sejr hjemme mod Dortmund, og han bliver formentlig også afgørende, hvis Leverkusen skal have alle tre point mod Tottenham. I hvert fald er Chicharito favorit til at score kampens første mål hos bet365, hvor der er odds 5.00 på Javier Hernandez.

Joel Pohjanpalo har ganske vist nettet fire gange i Bundesligaens syv første kampe, men den 22-årige Finne sidder kampen over mod Tottenham med en skade. I stedet bliver det formentlig Admir Mehmedi som skal danne makker med Hernandez på toppen, og Mehmedi kan spilles til odds 8.00 som første målscorer.

 

Tottenham stadig ubesejrede i Premier League

Tottenham er stadig uden den langtidsskadede Harry Kane, men det ser ikke ud til at sløve HotSpurs ned i Premier League. Her er Christian Eriksen og Co. stadig ubesejret efter otte kampe – som det eneste hold i Premier League – og Spurs er kun ét point efter City og Arsenal i toppen af rækken.

Tottenham måtte skuffende nøjes med en tredjeplads i sidste sæson, hvor en mager slutspurt i ligaen kostede for mange point, og hvor ærkerivalerne fra Arsenal overhalede Spurs på sidste spilledag.

I år ser det dog ud til at kunne blive et stort år for Spurs, som har været inde i en god stime på det seneste. Bl.a. slog Spurs for nyligt Manchester City på White Hart Lane med 2-0, og tilføjede dermed Guardiola det første nederlag som manager for de lyseblå fra Manchester.

Tottenham tabte skuffende den første kamp i gruppespillet med 1-2 hjemme til Monaco, men revancherede nederlaget allerede i næste kamp ude mod CSKA Moskva, hvor Tottenham tog alle tre point med hjem efter en fortjent 0-1 sejr. I England har Spurs kørt alt over på det seneste, men i weekenden blev det dog skuffende kun til 1-1 ude mod West Bromwich.

 

Spilforslag til Leverkusen vs Tottenham

Vi tror på et målrigt opgør på Bay Arena tirsdag aften. Leverkusen går frisk til vaflerne på hjemmebanen, hvor det er “do or die” i alle kampe. Holdet skal have tre point her mod Spurs, hvis man vil med videre fra gruppespillet, så vi forventer at se en solid omgang offensiv satsning fra Leverkusen-holdet.

Omvendt ligner det ikke Tottenham og de store engelske hold generelt at stille sig ned og forsvare ét point hjem, så vi forventer begge hold vil gå efter sejren i en åben slagsudveksling.

Det kan blive underholdene, det kan blive særdeles målrigt. Vi spiller Over 2,5 mål til odds 1.80, og glæder os til (forhåbentligt) at blive vidner til et festfyrværkeri af store målchancer i begge ender.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

champions-league-logo