Portugal er kommet suverænt fra start i Gruppe J; en gruppe, der af de fleste er vurderet som en af de svageste i EM-kvalifikationen. Gruppen består af Slovakiet, Luxembourg, Portugal, Bosnien-Hercegovina, Island og Liechtenstein.

Vi bringer her en optakt til kampen, hvor vi kigger på de seneste kampe og formen hos profilerne i landsholdstrupperne. Afslutningsvis får du vores bud på, om Portugal kan holde kadencen i kampen mod Slovakiet fredag den 8. september 2023.

bet365 Odds på en sejr til Portugal

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Portugal og Ronaldo i storform

Portugal og Slovakiet møder hinanden i 5. runde af gruppe J i EM-kvalifikationen. De to hold er tæt placeret, med kun to point mellem dem.

På den ene side har vi set et dominerende Portugal-hold, der har fået alle 12 point i deres fire kvalifikationskampe. Derudover har den sydeuropæiske klub en imponerende målrekord på 14:0. Der har med andre ord været clean sheet gennem alle fire kvalifikationskampe indtil nu.

Portugiserne har tilsyneladende ingen interesse i at bringe vinderstimen i fare. Derfor er denne rundes trup stort set identisk med de tidligere trupper.

Siden Cristiano Ronaldo skiftede til Al-Nassr, har to af hans landsmænd, Ruben Neves og Otavio, også taget turen til den saudiarabiske liga. Alle tre spillere har haft en succesfuld start på sæsonen, og det afspejler sig i EM-kvalifikationskampene.

Især Ronaldo har bevaret sin imponerende målscoringsform ved at score seks mål og levere fire assists på kun fire kampe. Denne tendens er også fortsat på landsholdet, hvor han har scoret 5 mål i 4 kvalifikationskampe, på trods af hans efterhånden høje alder (38 år). Han er fortsat en af de bedste spillere på sin position, og skal nok vise sine evner mod Slovakiet.

Slovakiet er klar til kamp

Slovakiet kom lidt sløjt fra start i gruppespillet med en uafgjort kamp mod Luxemburg. Det var på ingen måde et resultat, som de slovakiske fans var tilfredse med. Siden da har truppen dog leveret ganske fornuftige resultater med tre sejre i streg og 10 point. Denne præstation har sikret dem en andenplads i Gruppe J, og nu skal de møde deres største konkurrent; Portugal.

Klubben satser på, at de kan hente point på hjemmebane i den slovakiske hovedstad, Bratislava. Hvis det skal ske, er det afgørende for Slovakiet, at Milan Skriniar fra PSG og Denis Vavro fra FC København, der spiller væsentlige roller, forhindrer de portugisiske stjerner i at komme til chancer. Tidligere har Denis Vavro vist imponerende kanonspark i både Champions League-kvalifikationskampe og seneste mod Viborg i den danske Superliga.

Kampens resultat: Portugal vinder med mere end 1 mål

Selvom Slovakiet kommer til at kæmpe for en sejr, så er chancen lille. Portugal har bare et stærkere hold og deres stjernespillere kommer til at være en væsentlig udfordring for den slovakiske midtbane og forsvarskæde. Vi forventer ikke mange målscoringsmuligheder for det slovakiske angreb på grund af Portugals stærke defensive opstilling, som inkluderer Dias, Pepe, Dalot og Cancelo, foran en pålidelig målmand, Diogo Costa, under kvalifikationskampene.

Alt dette får os til at tro på, at Portugal kommer til at vinde med mere end 1 mål. Dette spil kan hentes hos bet365 til odds 2,25 under “Handicap – Resultat” og herefter -1 til Portugal. Vil du spille lidt mere sikkert, tilbyder bwin i skrivende stund odds 1,46 for en sejr til Portugal.

bet365 Odds på Asian Handicap -1 til Portugal

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+