Sevilla-Manchester United odds: Europa League-semifinale

Sevilla er med hele fem sejre i turneringen kongerne af Eurpa League. Nu er spanierne på jagt efter deres sjette sejr, hvilket ville være dobbelt så mange, som de nærmeste forfølgere. Før de for alvor kan begynde at drømme om endnu en triumf, skal de dog forbi Manchester United. United har vundet turneringen én gang i 2017. Hverken United eller Sevilla har vundet noget endnu i denne sæson, så Europa League er sidste chance, hvis der skal et trofæ i hus.

Manchester United er bookmakernes favorit til at vinde kampen og giver odds 2,50 hos bookmakeren Unibet, hvis det lykkes dem. Sevilla er sat lidt højere til odds 3,10, mens uafgjort ligger på 3,15. Vi anbefaler, at man spiller på kampen hos Unibet, da man her finder nogle af de bedste odds kombineret med flere favorable tilbud og kampagner. Unibet har eksempelvis en kampagne, hvor man kan få et free bet på 100 kroner til Europa League eller Champions Leauge, hvis man spiller 100 kroner på en af turneringernes kampe.

 

 

Få 1oo kroners free bet på Europa League hos Unibet

 

 

Optakt Sevilla-Manchester United

Kongerne af Europa League

Sevilla må allerede siges at have haft en godkendt sæson. Fjerdepladsen i La Liga betyder, at man er sikret en plads i næste sæsons Champions League. Samtidig har man vanen tro klaret sig glimrende i Europa Leauge. Skulle Sevilla nå finalen, kan de gå ind til denne velvidende, at de aldrig har tabt en UEFA Cup/Eruopa League-finale.

De vandt deres første i 2006, da man smadrede Middlesbrough med 4-0. Året efter slog Sevilla landsmændene Espanyol i straffesparkskonkurrence. Herefter skulle der gå syv år før holdets næste finale. Herfra var man så til gengæld også i tre finaler i streg. Her slog Sevilla henholdsvis Benfica, Dnipro og Liverpool fra 2014 til 2016.

Munir El Haddidi er holdets topscorer i Europa League med sine fem mål. Det skal dog siges, at Munirs mål er scoret mod luxemburgske F91 Dudelage og Qarabag fra Aserbajdsjan. Han har ikke scoret siden gruppespillet og i de seneste to kampe er han kun blevet brungt som indskifter.

I seneste kamp mod Wolverhampton blev holdets helt store offensive profil Lucas Ocampos matchvinder med kampens eneste mål. Det var argentinerens første mål i Europa League, hvor han kun har spillet de seneste fem kampe. Han blev i år Sevillas topscorer i La Liga med 14 mål.

Sevilla må kun se bort fra én spiller til kampen. Her er tale om den serbiske midtbanespiller Nemanja Gudelj, som er ude med sygdom. Ellers har træner Julen Lopetegui frit valg på alle hylder.

 

Uniteds jagt på sølvtøj

Det lykkedes med lodder og trisser Manchester United at få nedlagt FCK i kvartfinalen. Der skulle et straffespark i den forlængede spilletid til før det lykkedes dem at passere Karl-Johan Johnsson i FCK-målet. Faktum er dog, at United nu står i en semfinale, og dermed stadig har chancen for at hente deres anden triumf i Europa Leauge.

De vandt som nævnt første gang i 2017. Her slog man Celta Vigo i semfinalen, inden den stod på Ajax i finalen. Her vandt United 2-0 efter scoringer af Paul Pogba og Henrikh Mkhitaryan. United har stadig en række spillere fra startopstillingen fra den finale med på holdet. Her er tale om Sergio Romero, Juan Mata, Pogba og Marcus Rashford.

I år har Uniteds helt store Europa League-helt været Bruno Fernandes. Portugiseren scorede sejrsmålet mod FCK. Han er desuden også turneringens topscorer med syv mål i ni kampe. Fire af disse kampe var for Manchester United, for hvem han har scoret to mål og lavet en assist i Europa League. Der er dog flere af Uniteds offensive profiler, som har gjort det flot. Mason Greenwood og Anthony Martial har også bidraget med henholdsvis fem og fire mål.

United kan ligesom Sevilla næsten melde alle mand klar til opgøret. Ole Gunnar Solskjær mangler kun forsvarsspilleren Axel Tuanzebe, som desværre har været skadet det meste af sæsonen.

 

Spilforslag til Sevilla-Manchester United

Hverken Sevilla eller Manchester United imponerede stort i deres semifinaler. Sevilla var heldige med, at Wolverhampton brændte et straffespark, mens United som nævnt havde store problemer med at få scoret mod FCK.

Det er dog en kamp mellem to hold, som ikke er vant til at tabe. Sevilla har ikke tabt siden starten af februar, mens United blot har lidt ét nederlag siden slutningen af januar. Det vidner om, at det er to hold, som har styr på den defensive del af spillet. Derfor ligger er odds på, at der kommer under 2,5 mål ret lige for. Det har været tilfældet i Sevillas seneste seks Europa League-kampe, mens United som nævnt havde deres problemer mod FCK.

 

Derfor mener vi, at der er gode chancer for, at der kommer under 2,5 mål i kampen. Hos Unibet får man odds 1,64 på under 2,5 mål.

 

Få 1oo kroners free bet på Europa League hos Unibet