Dette års Europa League finale kommer til at stå mellem to hold, som har stolte traditioner i turneringen. Sevilla er med deres fem sejre det mest succesfulde hold i UEFA Cuppen/Europa Leagues historie. Inter blandt en gruppe hold, som er næstbedst med tre sejre. Det er begge klubbers sidste chance for at vinde et trofæ i denne sæson, så der er lagt op til en intens kamp i Köln.

Inter er bookmakernes favorit til at løbe med pokalen. Onside Betting har odds 2,10 på, at italienerne vinder kampen. Hvis man tror, at kampen ender uafgjort, er der odds 3,45 at hente på det resultat. Skulle det lykkes Sevilla at vinde kampen og hente deres sjette triumf i Europa League, kan man få odds 3,60 på dette.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Optakt Sevilla – Inter

Fortsætter Sevilla utrolige stime?

Sevilla har været i fem UEFA Cup/Europa League-finaler, og de har vundet dem alle. Der er vel at mærke om fem sejre i løbet af de sidste 14 år. I 2006 slog man Middlesbrough i finalen med 4-0. Herefter fulgte sejre i 2007, 2014, 2015 og 2016. Deres seneste sejr i 2016 kom mod Liverpool, som blev nedlagt med 3-1 i Basel. Her var det et mål af Gameiro og to af Coke.

I dette års turnering var Sevilla i Gruppe A med APOEL, Qarabag og F91 Dudelange. Her var spanierne ret så overbevisende, da de med deres 15 vandt gruppen. I første knouckout runde stod den på to kampe mod CFR Cluj fra Rumænien. Her sluttede det 1-1 over de to kampe, men Sevilla kom videre på reglen om udebane mål.

Ottendedelsfinalen bød på en kamp mod Roma. Her sikrede scoringer af Sergio Reguilón og Youssef En-Nesyru en 2-0-sejr til spanierne og en billet til kvartfinalerne. Her skulle man møde engelske Wolverhampton, som var anset for at være en outsider til at vinde turneringen. Det blev da også en ganske tæt kamp, som Sevilla vandt med 1-0 på en sen scoring af Lucas Ocampos.

I semifinalen mødte Sevilla Manchester United var favoritter til at vinde Europa Leauge. Det lod Sevilla sig dog ikke imponere af. United kom foran efter 9 minutter, da Fernandes scorede på straffespark. Der skulle dog mere til at ryste Sevilla, som fik udlignet fed Suso. Efter 78 minutter scorede hollandske Luuk de Jong-sejrsmålet for Sevilla. Nu gælder det så Inter i finalen.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Får Eriksen og Inter endelig et trofæ?

Inter har ikke vundet noget siden 2011, hvor man vandt Coppa Italia. Det er naturligvis ikke godt nok for en klub af deres størrelse. Inter har tidligere vundet UEFA Cuppen tre gange. Senest var i 1998. Her slog man Lazio med 3-0 i finalen på Parc des Princes. Målene blev scoret af de sydamerikanske stjerne Ivan Zamorano, Javier Zanetti og Ronaldo.

Deres vej mod finalen startede modsat Sevilla i Champions League, hvor man sluttede som treer i sin gruppe. Dermed startede Inter Europa League-kampagne i knockout-fasen. Først stod den på to kampe mod bulgarske Ludogorets, som man samlet slog med 4-1.

Herefter spillede Inter en kamp mod Getafe i ottendedelsfinalen. Her blev det til en 2-0 efter scoringer af Romelu Lukaku og Christian Eriksen. Inters modstandere i kvartfinalerne var Bayer Leverkusen. Inter fik en fremragende start på kampen, da scoringer af Nicoló Barella og Romelu Lukaku. Må minutter efter Lukakus scoring fik Havartz reduceret til 2-1, som heldigivs for Inter også blev kampens resultat.

Der var dog ingen slinger i valsen, da Inter i semifinalerne mødte Shakhtar Donetsk. Her smadrede Inter deres ukrainske modstander med hele 5-0. Her scorede Lautaro Martínez og Lukaku hver to mål, mens Danilo D’Ambrosio stod for det stidste. Eriksen blev skiftet ind kort før tid.

 

Få odds boosts på finalen

Hos Onside Betting kan alle spillere gamle og nye få odds boosts på Europa League-finalen. De hele tre odds boosts på Europa League finalen. Det første er, at der scores mindst fire mål i den ordinære spilletid til odds 5,00 mod normale odds 3,70. Inter scorede som nævnt fem mål alene mod Shakhtar, mens der var tre mål i Sevillas kamp mod United.

Det andet odds boost er på, at vi skal i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder. Det har Sevilla prøvet to gange før i 2007 og 2014 mod henholdsvis Espanyol og Benfica. Hvis det sker i år, kan man hos Onside Betting få odds 10,00 med Onside Bettings odds boost.

Sidst men bestemt ikke mindst, kan man få odds odds 10,00 mod normale odds 4,50, hvis Christian Eriksen scorer i kampen. Man skal være opmærksom på, at væddemålet også vil være gældende, hvis han skiftes ind i ordinær spilletid.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Spilforslag til Sevilla – Inter

Der er lagt op til en kamp mellem to af topholdene fra to af Europas bedste ligaer, så man kan med rette have høje forventninger. Lukaku har som nævnt været den helt store profil hos Inter i Europa League, så han må igen forventes at være manden, som de skal sætte deres lid til i finalen.

Sevilla har også godt med offensive profiler, som kan byde ind med mål. Blandt disse er Ocampos, som var en vigtig mand for Sevilla i La Liga. Der er også Munir, som er Sevillas topscorer i turneringen. Vi regner med, at disse to hold begge kommer på tavlen i denne kamp. Hos Unibet giver det odds 1,86, hvis begge hold kommer på tavlen.