Der er lagt op til et spændende fodboldbrag på Old Trafford, når Manchester United tager imod Atalanta i Champions League-gruppespillets trejde spillerunde.

Vi giver dig her den komplette guide til storkampen med overblik over de bedste odds for kampen, trupnyt og startopstillinger.

Odds på Manchester United – Atalanta

Indlæser…

Disse odds leveres af bet365 og opdateres automatisk.

Kampagnetilbud: 0% margin hos Marathonbet

Er du på jagt efter de bedste odds for dette Champions League-opgør, så er Marathonbet et godt sted at starte, da de tilbyder 0% margin til Manchester United – Atalanta. Det betyder, at Marathonbet tilbyder en teoretisk tilbagebetaling på 100% på kampen.

Lav margin betyder bedre gevinster. Når en bookmaker tilbyder den laveste margin, og hvis indsatsen er fordelt lige over alle kampudfald, vil bookmakeren betale mere tilbage til vindende kunder.

Marathonbet Odds på Manchester United - Atalanta hos Marathonbet

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

De røde Djævle har kniven for struben

Kan Manchester United kommer tilbage på sejrskurs i det vigtige Champions League-opgør på Old Trafford mod Joachim Mæhles Atalanta.

Der er pres på den norske manager Ole-Gunnar Solskjær efter en række skuffende resultater og i weekendens spillerunde indkasserede Manchester United et overraskende 2-4 nederlag på til Leicester med Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard.

Det er et nøgleopgør i Gruppe F, hvor Manchester United skal jagte de tre point. Det blev meget overraskende til et 1-2 nederlag mod Young Boys i første Champions League-kamp for Manchester United, der også var presset i hjemmekampen mod spanske Villarreal. Her blev superstjernen Cristiano Ronaldo matchvinder med scoringen til 2-1 dybt inde i overtiden.

Alle United-fansene håber på at Cristiano Ronaldo bliver målhelten, når den italienske Serie A-klub Atalanta kommer på besøg.

Angrebsivrige Atalanta jagter sensationen

Atalanta kommer med en offensiv spillespil og de kan udfordre Manchester United-defensiven med hurtige omstillinger. Her kan den danske landsholdsstjerne Joachim Mæhle komme i centrum, når han stormer med frem langs fløjen. Det kan skabe ubalance hos Manchester United, der ikke helt har fået styr på organisationen på holdet efter sommerens mange indkøb.

Vi kan få masser af mål og underholdning på Old Trafford, hvor stjernebesatte Manchester United tager en solid favoritværdighed, men overraskelsen lurer. Atalanta kommer med selvtillid efter de besejrede Empoli på udebane med 4-1 i weekendens Serie A-kamp.

Marathonbet Odds på kampen hos Marathonbet

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

Trupnyt

Manchester United må se bort fra den franske midterforsvarer Raphael Varane mens både landsmanden Anthony Martial og den uruguayanske angriber Edinson Cavani er tvivlsomme.

Atalanta kan heller ikke stille i stærkeste formation, da de kommer til Manchester uden den tyske forsvarsspiller Robin Gosens, mens anfører Rafael Tolói er meldt tvivlsom, da han udgik i weekendens Serie A-kamp. Derudover må Atalanta også se bort fra schweiziske Berat Djimsiti og midtbanespilleren Matteo Pessina.

Forventede Startopstillinger

Manchester United (4-2-3-1):
de Gea; Shaw, Maguire, Lindelöf, Wan-Bissaka; Pogba, McTominay/Matić, Rashford, Fernandes, Greenwood; Ronaldo.

Atalanta (3-4-1-2):
Musso; Palomino, Demiral, Freuler; Mæhle, Koopmeiners, de Roon, Zappacosta; Pašalić; Zapata, Iličić.

Stillingen i Gruppe F

1. Atalanta 1-1-0 (3:2) 4 point
2. Young Boys 1-0-1 (2:2) 3 point
3. Manchester United 1-0-1 (3:3) 3 point
4. Villarreal 0-1-1 (3:4) 1 point

Marathonbet Opret din konto hos Marathonbet

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+