Indlæser...

Manchester United har i aften en gylden mulighed for at overhale lokalrivalerne fra City i kampen om fjerdepladsen og dermed en plads i næste sæsons Champions League. Det kræver tre point på udebane mod West Ham, som til gengæld med en sejr kan hale ind på netop Manchester United og femtepladsen, som giver adgang til Europa League.

Der er med andre ord masser på spil, når der står West Ham vs Manchester United på plakaten på Upton Park i London i aften. bet365 har spændende odds på West Ham vs Man United, og her det gæsterne fra Manchester som er favoritter til at vinde opgøret iflg. bookmakeren.

bet365 tilbyder odds 3.00 på West Ham, mens uafgjort takseres til odds 3.60. En sejr til Man United giver odds 2.45.

Der er kick off kl. 20.45, og den betydningsfulde kamp kan ses direkte på TV3+.

Odds på West Ham vs Man United >>

Indlæser...

 

I aften slukkes lyset på Upton Park

Hvis vi spoler tiden et par måneder tilbage, var det kun de mest hardcore United-fans, som stadig troede på en plads i næste års Champions League, men takket være en fornem slutspurt fra Louis van Gaals tropper, har United nu den nødvendige fjerdeplads indenfor rækkevidde. Bevares, fjerdepladsen giver “kun” adgang til Champions League-kvalifikationen, men mon ikke van Gaal tager imod sådan en billet med kyshånd?

West Ham har til gengæld muligheden for at krone den bedste sæson i mange år med en plads i Europa League, for med en sejr i dagens kamp, vil The Hammers kun være ét point efter United før sidste spillerunde, hvor West Ham skal en tur til Stoke og Man United hjemme møder Bournemouth. Det er muligvis et langskud for West Ham, men chancen er der, og den skal selvfølgelig følges til dørs.

premier_league_topstilling_10052016

bet365 har på forhånd udråbt Man United til favoritter i dagens kamp, men måske skal man ikke afskrive The Hammers på forhånd. Sidst de to hold mødtes i Premier League – på Old Trafford d. 5. december – sluttede kampen 0-0, og i foråret mødtes de to klubber igen i FA Cuppen. Her blev det først 1-1 på Old Trafford, hvilket fremtvang en omkamp i London, som United vandt 1-2. I dét opgør, var det dog West Ham som skabte mest, og West Ham har generelt gjort det godt på hjemmebane i denne sæson, hvor man er 8-7-3 efter 18 kampe.

Nu venter sæsonens sidste hjemmekamp for The Hammers – og den sidste nogensinde på The Boleyn Ground (oftest kaldet Upton Park, red.) – hvor sidste uges 1-4 svipser hjemme mod Swansea i sidste runde skal revancheres.

“Vi skal slå tilbage. Vi har to kampe tilbage, og vi vil gerne slutte højt i tabellen. Uanset hvad der sker, har vi haft en god sæson. Vores mål er, at vise en god indstilling og karakter, som vi har gjort hele sæsonen og det håber vi på at vise igen mod United”, siger West Hams manager Slaven Bilic til klubbens hjemmeside.

Samtidigt er dette en historisk aften for West Ham, som spiller klubbens sidste kamp nogensinde på den mangeårige hjemmebane Upton Park.

“Det bliver en emotionel aften. Det er altid en stor kamp at møde United, men at det også er sidste kamp nogensinde, gør det endnu mere specielt, og vi skal være kølige og fokuserede, så vi kan vinde kampen”, siger den drønpopulære manager endvidere. Han bakkes op af Mark Noble, som har spillet hele sin karriere – inkl. ungdomsårene – i West Ham.

“Det bliver en stor aften for alle, der er involveret i West Ham. Jeg har ikke noget imod at indrømme, at jeg vil være meget emotionel i aften. Jeg er kommet her på stadion, siden jeg var knægt, hvor min far tog mig med til kampe. Vi har stadig chancen for at slutte i top seks, men så skal vi spille godt, både i aften og mod Stoke på søndag. Hvad end der sker, har vi så mange ting at være stolte af denne sæson, og jeg har nydt denne sæson mere end nogen anden i min karriere”, siger den vellidte Noble til klubbens hjemmeside.

West Ham vil for alt i verden give klubbens mange fans en god afsked på det historiske stadion i det østlige London, men Manchester United går dog ind til opgøret som ubesejrede i fire kampe, og med muligheden for at fravriste Manchester City den eftertragtede fjerdeplads, bliver dette en kamp med høj tænding og formentlig masser af drama.

Odds på West Ham vs Man United hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330