Indlæser...

Viborg gennemtævede Hobro med hele 0-6 i sidste spillerunde, og nu skal viborgenserne forsøge at følge op med et resultat mod Superligaens nr. 3 – SønderjyskE – som kommer forbi Viborg Stadion lørdag kl. 16.00. bet365 har odds på Viborg vs Sønderjyske, og her er det Viborg som er favoritter til odds 2.40, mens der er odds 3.00 på SønderjyskE. Uafgjort kan spilles til odds 3.20.

Med 15 point ned til Hobro og seks placeringer op til SønderjyskE på tredjepladsen i Superligaen, har Viborg reelt ikke nær så meget at spille for som SønderjyskE, som kæmper for at holde sig inde i medaljekampen sammen med AaB og FCM.

SønderjyskE vandt senest 3-1 over Brøndby hjemme i Haderslev og ligner seriøse medaljekandidater i år, mens Viborg beviste mod Hobro, at man agter at lave så mange point som overhovedet muligt i foråret, så det bliver formentligt ikke nemt for SønderjyskE at få noget med hjem fra Viborg.

Odds på Viborg vs SønderjyskE >>

 

Indlæser...

 

 

Optakt: Viborg vs SønderjyskE

Viborg og SønderjyskE er to sammenlignelige mandskaber, som begge slår sig op på hård og fysisk fight, krydret med hurtige omstillinger og direkte angrebsspil. Det bliver formentlig også kampbilledet igen lørdag d. 12/3, når Viborg møder SønderjyskE hjemme iflg. Viborg-backen Kristoffer Pallesen, som også har roser og respekt til overs for sønderjyderne.

“Jeg tror, at SønderjyskE har overrasket de fleste. De har gjort det godt, og jeg synes, det er fortjent, at de ligger som de gør. De har været bedst i mange af deres kampe, og senest mod Brøndby dominerede de jo hele kampen”, siger Pallesen til vff.dk og retter samtidig fokus mod lørdagens kamp.

“Det bliver en fysisk opgave, der venter os. De kommer med meget power, og det skal vi være i stand til at stå imod. Det mener jeg, at vi har midlerne til, og så skal vi have vist noget af det fine spil, som vi har vist, at vi kan. Men først og fremmest skal vi knokle os ind i kampen”, siger Pallesen.

Begge klubber går ind til kampen med dugfriske, imponerende sejre i bagagen. SønderjyskE fik vendt 0-1 til 3-1 hjemme mod Brøndby, hvor man var BIF’erne overlegne i størstedelen af kampen, og Viborg tog til Hobro og sejrede med tenniscifrene 0-6. Dette er ikke rundens højest profilerede kamp, som nok spilles i Parken mellem FCK og AaB, men det er helt sikkert en kamp, man ikke bør misse, hvis man kan lide hård fight og høj intensitet.

Samtidigt er det to hold i målform, så der bør komme masser af action i felterne her. Er man til målscorer-odds, kan man f.eks. få odds 3.20 på Deble, 3.40 på Thomas Dalgaard og 3.40 på Tommy Beckmann til at score når-som-helst i kampen. Disse odds og mange flere finder du hos bet365 via linket herunder.

 

Spilforslaget til Viborg vs SønderjyskE

Hos bet365 er der nu odds 1.95 på “Begge Hold Scorer – Ja”, og vi tror der kommer mål i begge ender i denne kamp. Derfor spiller vi på at begge hold scorer i kampen til odds 1.95.

Odds på Viborg vs SønderjyskE >>

 

bet365-580x330