Randers vs Brøndby: – Spil på braget i DBU Pokalens kvartfinale

Torsdag d. 13. april kl. 18.30 er der pokalbold på TV3+, når Randers tager imod Brøndby i kvartfinalen i DBU Pokalen. Tænd op for kampen, og bliv vidne til et pokaldrama, hvor Randers jagter deres anden sejr i træk ovenpå en miserabel stime af nederlag på stribe, som strækker tilbage til slutningen af efterårssæsonen.

Ser vi på odds på Randers vs Brøndby, er kronjyderne favoritter hos bet365, hvor der er odds 3.60 på Randers lige nu. Uafgjort giver pengene 3.50 gange igen, mens der er odds 2.00 på Brøndby.

Placér dine bets nu hos f.eks. bet36t5, eller en af de øvrige bookmakere som du finder i bonuslisterne her på Odds.dk.

Odds på kampen hos bet365.dk >>

 

DBU Pokalen: Randers vs Brøndby

Randers fik hevet en tiltrængt sejr på 2-0 i land mod AC Horsens i sidste runde af puljespillet i Superligaen, og kronjyderne går derfor ind til opgøret mod Brøndby med fornyet selvtillid. Det er der også brug for, for gæsterne er ubesejret i de syv seneste udekampe på tværs af alle turneringer, og der venter Randers en svær opgave i at gøre det to i træk.

Sejren over Horsens var dog fuldt fortjent, og Marvin Pourie lavede begge mål for Hestene, så han vil formentlig have en stærk tro på at komme på måltavlen igen torsdag aften..

Brøndby er mere eller mindre sat helt af i kampen om DM-guldet, selv om klubben halede to point ind på FCK i weekenden, ovenpå Brøndbys 1-2 sejr i Lyngby og FCKs 1-1 pointdeling i Parken mod FCN. Brøndby øjner dog stadig chancen for pokalen og et nyt trofæ til den hæderkronede klub, og det er et trofæ, man meget gerne vil have i hus i denne sæson.

Teemu Pukki lavede begge mål for Brøndby i weekenden, og den målfarlige angriber er opsat på, at hive pokalen hjem til Vestegnen i år:

“Vi går efter at vinde pokalturneringen og for at tage det næste skridt mod det trofæ, skal vi slå Randers FC”, siger Pukki til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

“Regnestykket er let i pokalturneringen. Vind eller du er ude. Kun en sejr tæller. Der er ikke noget med at kunne rejse sig ugen efter. Der er kun én chance, og den skal vi gribe”, siger Superliga-topscoreren, som giver odds 5.50 som første målscorer i kampen.

 

Spilforslag til kampen

Randers fik oprejsning i weekenden, men der er stadig et stykke vej, til klubben kan melde krisen overstået. Vi tror mest på en Brøndby-sejr, da Zornigers mandskab må have en brændende motivation for at spille sig i finalen, som kan blive et brag mod FC København.

Vi spiller Brøndby til odds 2.00, og Teemu Pukki som 1. målscorer til odds 5.50. Samtidigt spiller vi 0-2 som ciffertips til odds 9.00.

Odds.dk spilforslag:

  • Brøndby vinder: 2.00
  • Pukki scorer først: 5.50
  • Ciffertips 0-2: 9.00

Odds på Randers vs Brøndby >>

 

bet365-580x330