Indlæser...

Tirsdag ruller bolden igen i Champions League, hvor vi er klar til de første to 1/8-finaler; Paris St. Germain vs Chelsea og Benfica vs Zenit.

I denne odds-optakt kigger vi nærmere på opgøret mellem PSG og Chelsea, som sættes i gang på Parc des Princes kl. 20.45 tirsdag d. 16. februar.

Bet365 har PSG som kæmpe favoritter til dette opgør, hvor du kan spille på de stærke franskmænd til odds 1.75. Tror du derimod på de forsvarende engelske mestre kan overraske, er der et flot odds 5.75 at hente på Chelsea.

Odds på PSG vs Chelsea hos Bet365 >>

 

Indlæser...

 

 

Optakt: PSG vs Chelsea for tredje år i træk

Det er tredje år i træk, at Paris St. Germain og Chelsea mødes i Champions Leagues knockout-fase, og her er stillingen nu 1-1. For to år siden slog Chelsea franskmændene ud, mens PSG i sidste sæson slog et ellers godt spillende Chelsea-hold ud af turneringen. De fleste husker måske 2-2 opgøret på Stamford Bridge, hvor Zlatan blev udvist, men hvor PSG altså alligevel avancerede i turneringen på reglen om udebanemål.

Hvem skal trække det længste stik denne gang? Det får vi første fingerpeg om tirsdag aften på Parc des Princes i Paris.

 

PSG i gang med vanvittig sæson

PSG_logo_thumbKigger vi på PSGs formkurve, forstår man godt, at pariserne er favoritter til dette opgør. I den franske Ligue 1 har PSG elimineret alt modstand i denne sæson, og fører tabellen med hele 24 point ned til nr. 2. PSG er 22-4-0 for sæsonen med en imponerende målscore på 63-12, og det er ikke kun hjemme i Frankrig, at PSG har gjort det godt.

I Champions Leagues Gruppe A sluttede PSG nr. 2 efter Real Madrid efter fire sejre, én uafgjort og ét nederlag. Det var i virkeligheden i de to tætte kampe mod Madrid at 1. pladsen i gruppen blev afgjort, for her spillede PSG og Real nemlig 0-0 i Paris og derefter vandt Real knebent 1-0 hjemme på Santiago Bernabeu.

PSG er så godt som sikret det franske mesterskab og kan koncentrere sig 100% om Champions League, hvilket må være en stor fordel ift. at stille med friske spillere i den resterende del af turneringen.

 

Chelseas sidste chance i år

Chelsea_logoAlle kender til Chelseas miserable sæson i Premier League, men trods alverdens modgang på både banen og i medierne, kan Chelsea dog glæde sig over, at klubben stadig er med i kampen om verdens mest eftertragtede klubtrofæ i år.

Chelsea gik ligesom PSG videre fra sin gruppe med en 4-1-1 statistik og en flot målscore på 13-3. Det var dog under Mourinho at disse resultater kom i hus, og der er sket meget på The Bridge siden da. I Premier League har Chelsea omsider fået mere vind i sejlene, og Chelsea har ikke tabt i de seneste 10 Premier League-opgør. Senest blev det til 5-1 hjemme over Newcastle i en imponerende kamp af Chelsea-mandskabet, som må give ekstra brænde på selvtillids-bålet hos The Blues.

Det er også værd at huske på, at Chelsea for nyligt har spillet 1-1 mod Man United samt slået Milton Keynes Dons med 1-5 på udebane i FA Cup’en. Selv om PSG er favoritter til dette opgør, skal man bestemt ikke afskrive de engelske mestre før tirsdagens kamp i Paris. Champions League er Chelseas sidste chance for succes i år, og mon ikke Chelsea-spillerne giver sig fuldt ud, når det er Champions League, det gælder?

 

Spilforslag på PSG vs Chelsea

Trods Chelseas store fremgang i de seneste måneder, forventer vi en sejr til PSG her. Det bliver dog formentlig ingen storsejr til PSG, og derfor anbefaler vi et handicap-spil som spilforslag på PSG vs Chelsea.

Hos Bet365 er der netop nu odds 3.40 på Uafgjort (Chelsea +1), hvilket betyder, at der er gevinst, hvis PSG vinder kampen med præcist ét mål.

Tror du spørgsmålet om, hvem der går videre til 1/4-finalerne er tæt på afgjort allerede efter første opgør, takket være en storsejr til PSG, kan du spille PSG -1 til odds 2.75.

Vi tror dog kampen bliver tættere end oddssætterne forventer, og spiller X (0-1) til odds 3.40 hos Bet365.

Odds på PSG vs Chelsea hos Bet365 >>

 

bet365-580x330