Indlæser...

Det er bund mod top på TRE-FOR Park søndag d. 23. oktober, når OB tager imod FC København kl. 16.00. OB er inde i en forfærdelig stime med nederlag på stribe, mens FCK tordner derudaf i Superligaen og gør det godt i Champions League.

Det ligner unægteligt en sejr til gæsterne her, men måske kan Kent Nielsens tropper overraske hjemme mod Ståle og Co. Ser vi på odds på OB vs FCK hos bet365.dk, er det selvfølgelig københavnerne som er store favoritter.

OB giver odds 8.00, hvilket burde være helt uhørt på et hjemmehold i Superligaen, men der er desværre ikke megen grund til at tro på fynboerne i dette opgør. Uafgjort giver odds 4.00, mens der er odds 1.44 på FCK.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

Herunder kan du læse optakt til OB vs FCK og se flere udvalgte odds på kampen, og så er vi også klar med et spilforslag til kampen, hvor vi ikke lægger skjul på, at vi tror på 3 sikre point til FCK i dette opgør. Kampen kan ses direkte på Canal 9 med kick off 16.00.

Indlæser...

 

Optakt: Svær kamp i vente for OB mod FCK

ob-fc-koebenhavn-logo

Av, av, av, OB. Det ser skidt ud i Ådalen i øjeblikket, for OB har tabt 7 af de seneste 8 Superliga-kampe, hvor det kun er blevet til ét point. Den katastrofale pointhøst har sendt OB i frit fald gennem tabellen, og “Striwerne” indtager nu en 13. plads før denne spillerunde.

I midtugen var OB i kamp i DBU Pokalen mod 1. divisionsholdet fra Vendsyssel, og trods en planmæssig føring til OB ved A.K. Jacobsen i første halvleg, blev det hele alligevel vendt til 2-1 nederlag i anden halvleg, da Brandao lynede to gange for vendelboerne.

Generelt har det været ufatteligt svært at få øje på lyspunkter hos fynboerne i denne sæson, hvor særligt tabet af Rasmus Falk til netop FCK har været tydeligt at få øje på i det fynske angreb, som virker tandløst og uopfindsomt. Det har bl.a. fået snakken om trænerfyring til at blomstre i Odense, men iflg. OBs anfører Kenneth Emil Petersen er det spillerne som bærer ansvaret.

“Vi er inde i en svær periode, hvor vi skal forsøge at få alle med på bussen og lukke mediekritikken ude. I den proces skal alle træde i karakter. Og ja, det er da klart, at jeg med min erfaring er en af dem, der skal gå forrest”, sagde Petersen til Ekstra Bladet og slog fast at Kent Nielsen har spillernes opbakning:

“Vi er 24 spillere, der skal fyres før ham. Vi har så sandelig et ansvar for det her”.

Hvorvidt alle er med på bussen på søndag, må tiden vise, men uanset hvad, bliver det svært at vende stimen mod Danmarks ubestridt bedste mandskab netop nu.

 

Spilforslag til OB vs FCK

FCK er stadig ubesejrede i Superligaen, men led altså i midtugen sæsonens første nederlag, da det blev til 1-0 til Leicester i Champions League på King Power Stadium. Her leverede FCK igen en flot, flot indsats, som meget vel kunne have resulteret i ét point, men Kasper Schmeichel stod i vejen i Leicester-målet, da chancerne bød sig.

Kender man Ståle Solbakken ret, får han ikke problemer med at sætte sit hold op til kampen mod OB, for FCK skal selvfølgelig straks tilbage til vindende veje, og det sker kun med en sejr over OB.

Vi forventer FCK kommer bragende ud til kampen i Odense på søndag, og vi har svært ved at se det pauvre OB-hold stå imod det velspillende københavner-hold.

Hos bet365 er der odds 2.20 på FCK -1, og da vi forventer en komfortabel sejr til FCK her, bliver dét vores anbefaling og spilforslag til OB vs FCK søndag d. 23. oktober.

Følg spilforslaget hos bet365.dk her >>

 

Se stillingen i Superligaen her:

Indlæser...

 

bet365-580x330