Optakt: Odds på FCK vs Randers i DBU Pokalen

Indlæser..

FCK har sat kursen mod det danske mesterskab efter weekendens imponerende 6-2 sejr i Parken over AaB, men københavnerne har også øjnene fastlåst på at genvinde DBU Pokalen i år. FCK møder i denne udsatte kvartfinale et stærkt kriseramt Randers-mandskab, som lider under en masse Paradise Hotel-lignende intriger og drama i klubben. Den nu afsatte anfører, Christian Keller, er rendt med Jonas Borrings kone, og den slags er ikke just befordrende for sammenholdet.

Randers var således uden både Keller og Borring i weekendens 1-0 nederlag i Brøndby, og uanset hvor meget damage-control Colin Todd har praktiseret i Randers-truppen i denne uge, må den interne ballade – som involverer to af klubbens bedste spillere – alt andet lige have svækket Randers’ vinderchancer her mod ufatteligt stærke FCK. Spørgsmålet er om Keller er tilbage i startopstillingen til dette opgør. Jonas Borring er sygemeldt på ubestemt tid, og stiller formentlig ikke til kampen sålænge Keller stadig er i klubben.

bet365 har odds på FCK vs Randers i DBU Pokalen, og her er FCK ikke overraskende store favoritter. Få odds 1.67 på FCK eller odds 5.50 på Randers. Uafgjort og forlænget spilletid kan spilles til odds 3.60.

Ståle Solbakken har dog meldt ud, at der bliver plads til flere reserver i startopstillingen, og det kan måske bane vejen for Randers-mandskabet, som nok allerhelst vil vaske krisesnakken af tavlen med en sejr i Parken og en plads i DBU Pokalens semifinaler, hvor Brøndby venter på vinderen af dette opgør.

Odds på FCK vs Randers hos bet365 >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: FC København vs Randers (DBU Pokalen)

Onsdag kl. 17.00 tager FCK imod Randers i næste skridt på vejen mod titelforsvar i DBU Pokalen. Vejen til finalen synes også at være banet for FCK, som nu har fordel af hjemmebane mod kriseramte Randers, og i tilfælde af sejr kan se frem til to semifinale-kampe mod Brøndby. Med et kvartfinale, en semifinale og en evt. finale på hjemmebanen i Parken har FCK selvfølgelig en fordel der er til at få øje på i denne turnering, og Mathias Zanka Jørgensen – som er berettiget til spilletid i DBU Pokalen trods karantænen efter udvisning mod AGF – siger også til klubbens hjemmeside, at trofæet står højt på ønskelisten.

“Vi samler på titler i F.C. København og pokalen er en af dem, vi kan vinde, så det alene gør det til en meget vigtig kamp for os. Vi er også forsvarende mestre og vil meget gerne beholde trofæet. Samtidig så har vi en meget bred og stærk trup, og vi vil gerne have så mange kampe som overhovedet muligt for at holde os alle skarpe. Slår vi Randers giver det flere kampe og chancen for en titel, så vi skal nok være klar til kamp”, siger Zanka Jørgensen.

 

Ståle vil give reserver spilletid

Også cheftræner Ståle Solbakken er klar i spyttet, når der tales om forventningerne før opgøret. Her løfter han dog samtidig sløret for, at FCK kan bringe flere reserver i spil i startopstillingen.

“Vi går også efter at vinde pokalturneringen! Der bliver dog nogle ændringer på holdet mod Randers FC, så de spillere, der har ligget tættest på startopstillingen, får mulighed for at starte inde. Det handler dels om at holde dem i gang, for der kan hurtigt blive brug for dem i tilfælde af skader og karantæner, og dels handler det om at vise hele gruppen, at alle er vigtige. Derfor står Kaminski på mål, og også Remmer, Høgli og Bashkim kan forvente en startplads”, siger Ståle Solbakken.

FCK har slået FC Vestsjælland ude med 0-2 og Fredericia med 1-2 efter forlænget spilletid for at nå til denne kvartfinale. Randers har slået Sønderborg med 6-0 og FC Helsingør med 2-0 på deres vej til denne kamp i Parken.

De seneste to kampe i Parken mellem FCK og Randers er endt med sejre til hjemmeholdet på hhv. 3-0 og 4-0.

Odds på FCK vs Randers hos bet365 >>

 

bet365-580x330