Indlæser...

FC København varmer op til torsdagens pokalbrag i Parken hjemme mod FCM, hvor FCK har brug for tre point for at holde distancen på 7 point ned til SønderjyskE på andenpladsen. Samtidigt har FCM brug for point i Parken, hvis man vil holde vinderen af AaB vs Brøndby (spilles kl. 16.00) bag sig i tabellen.

Bookmakeren bet365 er klar med odds på topbraget mellem FCK og FCM, og her er det ikke overraskende FCK som er favoritter til at snuppe alle tre point. bet365 giver odds 1.75 på FC København, mens der er odds 4.75 på FC Midtjylland. Uafgjort kan spilles til odds 3.60.

I denne optakt ser vi nærmere på odds på FCK vs FCM, som kan ses direkte på 3+ kl. 18.00.

Odds på FCK vs FCM hos bet365.dk >>

 

Indlæser...

 

Optakt: FCK favoritter mod mestrene fra FCM

FCK har sat kursen direkte mod DM-guldet, og i dag kan københavnerne tage et gigantisk skridt mod årets mesterskab med en sejr hjemme mod FCM i Parken. De nærmeste efterfølgere fra SønderjyskE tog alle tre point i går i Hobro, og hvis der skal gøres de store forhåbninger om spænding i de sidste runder af årets Superliga, skal det helst blive til en sejr her til Ulvene. En sejr til FCK vil sende dem 7 point fri fra SønderjyskE i toppen, og med kun seks spillerunder tilbage i årets turnering, vil det forspring formentlig være for stort. FCK sætter nemlig sjældent point til, og har kun tabt én af de 16 seneste Superliga-kampe.

FCK var dog tæt på at lide endnu et nederlag i den sidste kamp mod Viborg, hvor Jeppe Curth missede et straffespark ved stillingen 1-0 til Viborg. I stedet udlignede Thomas Delaney for FCK med kun ét minut tilbage af den ordinære spilletid til slutresultatet 1-1.

FCM går ind til opgøret mod FCK som ubesejrede i de fire sidste kampe. Her er der ydermere senest blevet til flotte 2-0 sejre hjemme mod OB og ude i Esbjerg. Mod OB stod Martin Pusic for begge træffere, og i Esbjerg var det Rilwan Hassan som lavede begge mål for Ulvene. FCM ser ud til at have fået rettet op på de dårlige tendenser, som prydede holdet igennem starten af foråret, og der venter uden tvivl FCK en svær opgave i Parken i eftermiddag.

Samtidigt har FCK måske tankerne på torsdagens pokalfinale mod AGF, hvor der venter en udsolgt Parken og et formentligt toptændt AGF-mandskab med små 20.000 medrejsende fans i ryggen.

 

Spilforslag til FCK vs FCM

Spilredaktionen på Odds.dk er enige om, at der venter os en tæt kamp i Parken i dag. FCK er selvfølgelig favoritter, men FCM skal helst have point med hjem – og gerne alle tre – hvis man vil holde fast i toppen af Superligaen. Vi tror dog FCK viser klassen på hjemmebanen og hiver en sejr i land, men det bliver tæt.

Vi spiller FCK til at vinde med præcist ét mål (Uafgjort (FC Midtjylland +1) på handicap) til odds 3.40 hos bet365.

Odds på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

bet365-580x330