Optakt: Odds på FC Midtjylland vs Hobro

Indlæser..

Da FCK ovenpå gårsdagens 6-2 sejr over AaB i Parken nu ser ud til at have sat kursen direkte mod guldet uden forfølgere, er den eneste umiddelbare spænding i toppen i Superligaen nu, hvilket hold der skal snuppe de øvrige medaljer og Europa League-kvalifikationspladser.

De forsvarende mestre fra FC Midtjylland har kniven for struben før aftenens opgør mod Hobro, hvor det skal blive til tre point til mestrene, hvis man vil holde fast i toppen af rækken, og drømmen om Europa i næste sæson. Ingen regner efterhånden med Hobro, som kun kan overraske i aften, hvis man skal tro odds på FCM vs Hobro.

Hos bet365 er FCM favoritter til odds 1.30, mens der er odds 10.00 på Hobro. Uafgjort giver netop nu pengene 5.25 gange igen.

FCM har kun vundet én af de otte seneste Superliga-kampe, og alt andet end en sejr i denne kamp vil for alvor bringe krisesnakken til Herning. Kan de forsvarende mestre få skovlen under nedrykningstruede Hobro? Se udvalgte odds på FC Midtjylland vs Hobro herunder, eller gå direkte til bet365 og se hele udvalget af odds på kampen.

Odds på FCM vs Hobro hos bet365 >>

 

Indlæser..

 

 

Optakt: FCM vs Hobro

Meget er på spil for begge mandskaber, som huserer i hver sin ende af tabellen. FCM jagter Europa i næste sæson, nu hvor guldet synes at være på vej til København, og for Hobro er målet klart; det gælder overlevelsen i Superligaen og tiden til at hente point er ved at rinde ud.

Der er ingen tvivl om at FCM er kæmpe favoritter til dette opgør. Hobro tabte senest med 0-6 hjemme til Viborg, og er så godt som dømt ude af Superligaen med kun 10 point fra 20 kampe og 11 point op til nedrykningsstregen. FC Midtjylland har dog ikke vundet mere end én kamp i de seneste otte forsøg i Superliga-regi, og det er værd at bemærke, at det kun er blevet til ét point i de tre første kampe i år. Først var FCM lidt heldige med at få 1-1 mod AaB hjemme i forårspremieren, derefter tabte man 0-1 hjemme til FCK og i årets første udekamp i Superligaen, tabte FCM såmænd også 2-1 til FC Nordsjælland.

Alligevel forventer ingen at Hobro kan få noget med fra Herning, og det skyldes ikke mindst Hobros totale kollaps mod Viborg i sidste runde. Her lignede Hobro ikke skyggen af et Superliga-hold, og var nærmest pinligt ringe i alle spillets facetter. Der skal helt andre boller på supper hos Hobro i dag, hvis man ikke skal ende med endnu en øretæve her.

 

Spilforslaget på FCM vs Hobro:

FC Midtjylland befinder sig netop nu i en situation, hvor SønderjyskE, AaB og Brøndby er 3-4 point foran i tabellen, så der er ikke råd til at smide point mod Hobro. Samtidigt har FCM ikke vundet i ligaen længe, og det er der nu alletiders mulighed for at få rettet op på. Selvom vi forventer Hobro kommer til at parkere spillerbussen foran eget mål, bør det lykkedes for FCM at score mindst to gange her. Hobros offensiv har været tandløs i årets to første kampe, så hvis FCM formår at sætte sig på kampen, bør det blive spil til ét mål.

Vi spiller FCM -1 til odds 1.83 netop nu.

Se flere odds på FCM vs Hobro >>

 

bet365-580x330