Der venter os formentlig et drama af karakter på Ceres Park på søndag, når AGF tager imod OB i grundspillets sidste spillerunde. Begge hold går efter 11. pladsen i grundspillet, hvilket giver en plads i Pulje 1, som ser særdeles mere lukrativ ud end Pulje 2. Mere herom i optakten til kampen forneden.

Bookmakeren bet365 er klar med odds på AGF vs OB i Aarhus, og her er det AGF som er favoritter lige nu. bet365 giver odds 2.50 på AGF, 3.40 på uafgjort og 2.88 på OB-sejr.

Kampen kan ses direkte på Kanal 9, og der er altså lagt i kakkelovnen til et vaskeægte nedrykningsdrama, hvilket du kan læse mere om forneden.

Spil på kampen hos bet365.dk >>

 

AGF vs OB: Nedrykningsdrama på Ceres Park

Der skal ikke herske nogen tvivl om vigtigheden af kampen mellem AGF og OB søndag d. 19. marts. Der er nemlig stor forskel på at blive nr. 11 og 12 i grundspillet. Ender man i Pulje 1 er der nemlig kortere i pointmæssig forstand til Top 2 i puljen, hvilket som bekendt sikrer en plads i Europa-playoffs og endnu en sæson i Superligaen.

I Pulje 2 er Silkeborg og FC Nordsjælland længere foran på point, så forude de tre direkte point som AGF og OB dyster om, får man altså også to point “foræret” til nedrykningskampen i puljespillet.

 

Pulje 1:
7. AaB: 33 point
10. AC Horsens: 28 point
11. AGF: 25 point
14. Viborg FF: 22 point

Pulje 2:
8. FC Nordsjælland IF 32 point
9. Silkeborg IF: 30 point
12. OB: 25 point
13. Esbjerg fB: 23 point

 

AGF hårdt ramt af skader

Det helt store emne i debatten op til kampen, har været AGFs forsvar – eller mangel på samme. AGF har nemlig Niklas Backman, Mikkel Rask, Alexander Juel Andersen og Djamal Khodzhaniyazov skadet – hele klubbens lineup af centrale forsvarsspillere. Derfor har den defensive midtbanespiller Daniel A. Pedersen og venstreback Jesper Juelsgård vikarieret i De Hviii’es forsvar i de seneste to kampe mod Randers og Horsens.

Til trods for åbenlyse problemer med den nye forsvarskonstellation, lykkedes det AGF at få 1-1 med hjem fra Randers, og samtidigt snuppe en 1-3 sejr mod Horsens i pokalen i midtugen. Overbevisende har det dog ikke set ud, “de fire point” til trods.

OB spillede to flotte kampe hjemme mod Randers og AaB som blev slået med 3-0 og 4-0, men indimellem er det også blevet til mere triste resultater som 1-1 i Horsens og ikke mindst 0-1 hjemme mod Sønderjyske i sidste spillerunde.

OB så rigtigt farlige ud mod Randers og AaB, som havde dét tilfælles, at forsvaret så rigtigt skidt ud i begge kampe for gæsterne. OB har altså vist, at man kan straffe usikkerhed i bageste geled, og dét må man sige, AGF er indehavere af i øjeblikket. Med et centerforsvar bestående af vikarer med speciale på andre pladser, ligner det en lækkerbisken for OBs angribere.

 

Spilforslag til kampen

AGF er hårdt ramt af skader, og det kommer formentlig til at koste dem dyrt i dette opgør mod OB. Vi tipper en OB-sejr på 1-3, hvilket giver et respektabelt odds 23.00 hos bet365.

Spilforslag:

  1. OB vinder: 2.88
  2. Ciffertips 1-3: 23.00
  3. A.K. Jacobsen scorer først: 6.50

Spil på kampen hos bet365.dk >>