Indlæser...

Fire ud af de fem øverste mandskaber i Superligaen mødes i dag, når FCK møder FCM i Parken og AaB tager imod Brøndby i Aalborg. AaB og Brøndby er begge med i kampen om en top 3 placering, men her hvor sæsonen lakker mod enden, er det nu slutspurten skal sættes ind. Begge klubber kan med en sejr i dag overtage tredjepladsen, hvis FCM samtidigt taber til FCK i Parken.

Ser vi på odds på AaB vs Brøndby, er det hjemmeholdet som er favoritter hos bookmakeren bet365. AaB kan spilles til odds 2.20, mens der er et flot odds 3.30 på Brøndby. Uafgjort er bestemt ikke utænkeligt i dette formentligt tætte opgør, og det kan spilles til odds 3.30.

Vi ser nærmere på de to klubbers formkurver i denne odds-optakt, og du kan se flere odds på AaB vs Brøndby herunder eller direkte hos bet365.dk.

Odds på AaB vs Brøndby hos bet365.dk >>

Indlæser...

 

Optakt: Brøndby har det svært i Aalborg

Man behøver bare at kigge på statistikken for at få bekræftet, at der formentlig venter en hård opgave på Energi Nord Arena i dag. AaB har vundet de sidste fem opgør mellem de to klubber i Aalborg, og Brøndby har kun slået AaB én gang i de ni seneste kampe mellem de to klubber – ude og hjemme.

Samtidigt har Brøndby stadig ikke fået point på udebane i dette forår, hvor holdet kæmper med at finde storspillet frem under Auri Skarbalius. Senest blev det til 2-1 hjemme mod AGF, hvor Brøndby spillede det meste af kampen med 11 mod 10 efter Duncan så rødt hos aarhusianerne. Alligevel var det AGF’erne som i store dele af anden halvleg lagde Brøndby under pres, men dog aldrig blev rigtigt farlige uden den målfarlige targetman, Duncan, på toppen. Defensiven fungerer nemlig godt hos Brøndby, mens Auri bestemt ikke har fået Vestegnens flagskib til at spille specielt imponerende angrebsfodbold.

Ser vi på de fem seneste AaB-kampe, er det dog heller ikke just imponerende resultater der springer i øjnene. De fire seneste kampe er alle endt uafgjort eller med nederlag, og vi skal efterhånden tilbage til d. 10. april for at finde seneste AaB-sejr. Den kom i hus, da aalborgenserne slog Hobro med 0-2 ude. Sidenhen er det blev til pokalexit mod AGF, 1-2 nederlag til SønderjyskE og senest 0-0 i Randers.

 

Spilforslag til AaB vs Brøndby

AaB har ikke fået alle de point i foråret, man nok havde ønsket sig, men spillemæssigt ser det fornuftigt ud i AaB-lejren, hvor der rent offensivt har været masser af kvalitet i spillet. Brøndby står godt på banen under Auri, hvor der er stor fokus på defensiven, men chancer skaber Brøndby ikke mange af. Vi forventer Brøndby kommer under stort pres i Aalborg, og det kan meget vel ende med en gentagelse af seneste møde mellem klubberne i Aalborg, hvor AaB vandt med 4-1. Sidenhen mødtes de to klubber i Brøndby, hvor AaB også vandt med 0-2.

Vi spiller på AaB-sejr til odds 2.25 netop nu hos bet365.

Odds på spilforslaget her >>

 

bet365-580x330