Indlæser...

Tirsdag d. 12. januar er der igen Premier League på programmet i England, hvor der spilles tre kampe. Den mest interessante finder vi nok kl. 20.45 på St. James Park i Newcastle, hvor hjemmeholdet tager imod Manchester United.

Til trods for store spillemæssige problemer hos gæsterne, er det Manchester United som er favorit hos Bet365 til odds 1.80. Dermed er der super værdi til dem der tror på Newcastle, som kan spilles til odds 5.00.

Tror man derimod at kampen slutter uafgjort, kan man få pengene 3.75 gange igen.

Se flere odds på Newcastle vs Manchester United herunder hos Bet365, og læs optakt til kampen nederst i denne artikel.

 

Indlæser...

 

 

Odds-optakt: Newcastle vs Manchester United

Den er helt “gaal” i Manchester United for tiden, hvor sædet brænder glohedt under manager Louis Van Gaal. Godt nok har man vundet de to seneste kampe – begge på hjemmebane – mod Swansea og Sheffield United.

Særligt i FA Cup-kampen mod Sheffield United, havde Van Gaals tropper store problemer med at få sejren i hus, og der skulle et straffespark til i de allersidste sekunder, før Rooney kunne hive 1-0 sejren i hus. Van Gaal var ikke tilfreds med indsatsen fra sine spillere, og selv om en sejr er en sejr, tankes der nok ikke voldsomt meget selvtillid i Manchester alene på baggrund af de seneste sejre. I hvert fald ikke hvis man skal bedømme på udtalelser i pressen i dagene efter kampen.

Det lave odds på Manchester United skal dog ses i lyset af, at United ikke har tabt i tre kampe i streg, og umiddelbart ligner det heller ikke, at Newcastle har kvaliteterne til at slå et svagt spillende Man United-hold i øjeblikket.

Newcastle er 2-4-4 på hjemmebane i sæsonen, hvor målscoren hedder 14-14 efter 10 kampe. Den umiddelbare form hos Newcastle kunne bestemt også være bedre, for Newcastle har ikke vundet i de fire seneste Premier League-opgør, hvor man har tabt tre og spillet en uafgjort. De seneste fire kampe (inkl. FA Cup-kampen ude mod Watford) er tabt med 1-0, og vi skal efterhånden tilbage til d. 19 december for at finde en kamp, hvor Newcastle fik scoret. Det skete i 1-1 opgøret mod Aston Villa på St. James Park.

 

Er oddset på Newcastle for højt?

Der er ikke meget der taler for en sejr til Newcastle her, men omvendt har Man United også haft store problemer med at lave mål på det seneste, så dette opgør kan sagtens blive tættere end de høje odds på Newcastle indikerer. Presset er 100% på Manchester United, som alle forventer vinder dette opgør sikkert, selv om spillet på det seneste egentlig ikke har været prangende.

Det er længe siden Newcastle har scoret, men det kan også tale for, at det bliver i dette opgør Newcastle spillerne igen finder vejen til målet.

Vi skal trods alt kun tilbage til starten af december for at finde solide præstationer fra Newcastles side, hvor man vandt 2-0 hjemme over Liverpool og derefter vandt 2-1 på White Hart Lane mod Spurs. Herefter fulgte 1-1 mod Aston Villa og de fire 0-1 nederlag på stribe, men rammer Newcastle topformen igen tirsdag aften, kan det sagtens ende med point til The Toon Army.

 

Spilforslag på Newcastle vs Man United

Hvis du ønsker at oddse på Newcastle vs Man United, bør du overveje at spille på underdog’en her. Man United er selvfølgelig favoritter, men oddset på Newcastle er så højt, at det bør spilles Man Uniteds krise taget i betragtning.

For lidt over en måned siden beviste Newcastle at man kunne slå både Liverpool og Tottenham, så hvorfor ikke også et kriseramt Man United-mandskab? Hvad du spiller på et selvfølgelig op til dig, og du kan se alle odds på Newcastle vs Manchester United hos Bet365 herunder.

 

Odds på Newcastle vs Man United >>

 

bet365-580x330