Så er det blevet tid til Champions Leagues første semifinale. Denne kommer til at stå mellem RB Leipzig og PSG. Der er tale om en sjældenhed i og med, at det er to klubber, som aldrig tidligere har været i finalen. Den statistik bliver der laver om på for én af klubbernes vedkommende. PSG er sammen med Bayern München de store favoritter til at løbe med Champions League-trofæet. De er derfor ikke overraskende storfavoritter mod tyske RB Leipzig.

Kigger man hos bookmakeren Unibet får man her odds 1,80 på sejr til PSG. Hvis man tror, at RB Leipzig kan skabe overraskelsen, giver dette odds 4,50. Uafgjort vil udløse odds 4,05. Vi anbefaler, at man spiller på kampen hos Unibet, da man her finder nogle af de bedste odds kombineret med flere favorable tilbud og kampagner. Unibet har eksempelvis en kampagne, hvor man kan få sig et free bet på 100 kroner til Europa League eller Champions Leauge. For at modtage dette skal man spille 100 kroner på en af turneringernes kampe.

 

 

Unibet Få 1oo kroners free bet på Champions League hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Optakt RB Leipzig-PSG

Leipzig er den store outsider

RB Leipzig har aldrig tidligere stået i en Champions League semifinale. Det er faktisk blot den unge klubs anden deltagelse i turneringen, så det er yderst imponerende, da de er kommet så langt. I gruppespillet sluttede man øverst foran Lyon, Benfica og Zenit. Herefter slog man i overbevisende sit Tottenham med 4-0 over to kampe.

Senest stod den på en kvartfinale mod Atlético Madrid. Her stod der 0-0 ved pausen. Fem minutter efter denne fik Leipzig dog en drømmestart, da Dani Olmo headede dem foran efter assist af Marcel Sabitzer.

Tyve minutter senere scorede Joao Felix dog på et straffespark, som blev begået på ham af Lukas Klostermann. I slutfasen var det amerikanske Tyler Adams, som blev den store helt for Leipzig med sejrsmålet til 2-1.

Leipzigs danske angriber Yussuf Poulsen spillede hele kampe og var tilmed anfører for tyskerne. Dermed bør der være gode chancer for, at han igen er at finde fra start mod PSG.

Skulle det ske, ville det være andet år i træk med en dansker i Champions League-semifinalerne. Sidste var sæson havde både Ajax og Tottenham danskere på holdet, da de mødtes.

 

Bliver det endelig PSGs år?

Det er naturligvis ingen hemmelighed, at Champions League længe har været PSGs helt store mål. Franskmændene har tidligere været i turneringen semifinaler. Det var tilbage i 1995, hvor man blev slået ud af AC Milan over to kampe med 3-0. Milan tabte senere finalen med 1-0 til Ajax. Turneringen topscorer blev PSGs George Weah, som kort efter skiftede til netop AC Milan.

Nu 25 år senere står PSG med en endnu større chance for at komme i finalen. De er som nævnt relativt store favoritter inden mødet med Leipzig. Det var dog lige ved, at kvartfinalerne var blevet endestationen for franskmændene. Her var man længe bagud ud mod Atalanta.

PSG nåede kvartfinalerne ved at slå Dortmund med 3-2 over to kampe. Herefter stod den på Atalanta. Det italienske hold er kendt for sine offensive kvalitieter og deres mange mål. Her var PSG bagud frem til kampens 90. minut, hvor det lykkedes Marquinhos at få udlignet.

Tre minutter senere afgjorde Eric Maxim Choupo-Moting kampen med sit mål til 2-1. Dette kom efter oplæg Kylian Mbappé, som var kommet ind med 30 minutter tilbage.

Mbappé er sammen med Neymar de helt store profiler på det eller stjernespækkede Paris-hold. Der var længer usikkerhed om, hvorvidt han ville kunne nå at blive klar til kampen, da man døjede med en skade. Det gjorde han dog heldigvis for PSG. Nu får de helt sikkert igen brug for ham mod Leipzig.

 

Spilforslag til RB Leipzig – PSG

Det faktum at der som nævnt blot er tale om en kamp og ikke to, får naturligvis stor betydning for kampens forløb. Det betyder blandt andet, at holdene ikke bare kan stille sig tilfredse med at tabe 2-1 på udebane. Samtidig gør det, at holdene tvinges mere fremad, og at kampene bliver lidt mindre taktiske. Derfor synes vi, at et spil på over 3,5 mål til odds 2,48 hos Unibet er godt spil.

PSG har allerede vist deres offensive styrke flere gange turneringen. De har som bekendt også Mbappé tilbage fra skade. Han viste sit værd mod Atalanta, hvor han fik en halv time.

Leipzig viste også med to mål mod den stærke Atlético Madrid-defensiv, at de mestrer det offensive spil. Derfor mener vi, at disse to hold til sammen bør have minimum fire mål i sig. Alternativt er der også odds 1,55 på, at begge hold får scoret i kampen.

 

 

Unibet Få 1oo kroners free bet på Europa League hos Unibet

Få 100 % op til 1.000 kr. i bonus | Kun nye spillere | Bonussen skal gennemspilles 8 x til min. odds 1,40 indenfor 60 dage | Minimumindbetaling: 40 kr.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+