Odds på Danmark-Belgien i Nations League

Det er efterhånden ti måneder siden, at det danske landshold sidst har været i kamp. Nu gælder det Nations League-kampen mod Belgien. Danmark er oprykkere og dermed nyt hold i League A. Modstanderen Belgien er blandt de absolutte faovritter til at vinde Nations Leauge. Belgien er dog ramt af en række afbud. Samtidig har Danmark vist, at de er yderst svære at slå – selv for de store nationer. Der er naturligvis også mange spil på kampen. Hos Mr Green kan nye spillere eksempelvis få odds 20,00 på sejr til Danmark.    

Spil på kampen hos Mr Green

   

Danmarks debut i League A

Denmark er en af de nye drenge i klassen i Nations Leagues A-række. Her har Europas bedste landshold hjemme. Sidste år var der blot 12 nationer i League A, men i år er de oppe på 16. Danmark rykkede op efter, at de sidste år vandt deres gruppe i Leauge B. Her kæmpede man mod henholdsvis Irland og Wales om oprykning. Danmark endte med at vinde gruppen med to point ned til Irland. Efter oprykningen til League A er Danmark endt i Gruppe A2. Denne indeholder foruden Danmark og Belgien også England og Island. Danskernes mission bliver nok først og fremmest at undgå nedrykning. I år rykker det hold, som slutter sidst i gruppen, nemlig ned i League B. Det er naturligvis noget, som Danmark helst skal undgå. Det hold som Danmark først og fremmest nok kommer til at konkurrere imod er Island. Hvis Danmark kan få point fra kampen mod Belgien, vil det allerede være et godt udgangspunkt. Det er naturligvis også det interessante faktum, at denne kamp bliver Kasper Hjulmands første som danske landstræner. Han tiltrådte, da DBU valgte ikke at forlænge med den ellers ganske succesfulde nordmand Åge Hareide. Hareide havde ellers ikke tabt sine sidste 34 kampe i spidsen for Danmark. Det er naturligvis en rekord, som Hjulmand formentlig helst ikke vil gøre en ende på i sin debut. Han været heldig i den forstand, at han har haft stort set frit valg, da han skulle udtage sin trup.

Danmarks trup:

Målmænd: Frederik Rønnow (Entracht Frankfurt), Kasper Schmeichel (Leicester) og Jonas Lössel (Everton) Forsvar: Andreas Christensen (Chelsea), Henrik Dalsgaard (Brentford), Jannik Vestergaard (Southampton), Joachim Andersen (Lyon), Joakim Mæhle (Genk), Mathias “Zanka” Jørgensen (Fenerbache) og Simon Kjær (AC Milan) Midtbane: Anders “AC” Christiansen (Malmö FF), Christian Eriksen (Inter), Christian Nørgaard (Brentford), Daniel Wass (Valencia), Jacob Bruun Larsen (Hoffenheim), Pierre Emile Højbjerg (Tottenham), Rasmus Falk (FCK) og Thomas Delaney (Dortmund) Angreb: Andreas Cornelius (Parma), Kasper Dolberg (Nice), Martin Braithwaite (Barcelona), Robert Skov (Hoffenheim) og Yussuf Poulsen (RB Leipzig).    

Spil på Danmark hos Mr Green

   

Favoritterne Belgien

Belgien er ikke overraskende blandt de absolutte storfavoritter til at løbe med sejren, når der skal spilles finaler i Nations League til næste efterår. Deres største konkurrenter må ventes at blive nationer som Frankrig, England, Tyskland og Holland. Belgien deltog naturligvis også i A-League ved den seneste Nations League. Ved den lejlighed hed modstanderne Schweiz og Island. Det endte dog i belgisk skuffelse. Man tabte nemlig sidste kamp med 5-2 mod Schweiz, som overtog førstepladsen på grund af deres bedre målscore i indbyrdes opgør. Belgien kan dog glæde sig over en yderst succeful EM-kvalifikation. Her vandt de samtlige ti gruppe kampe. Det betød naturligvis, at man vandt Gruppe I med seks point ned til Rusland. Det er værd at bemærke, at det skete med en målscore på imponerende 40-3. Belgien er som nævnt blandt de helt store favoritter til at løbe med denne sæsons Nations League. Dermed er de selvsagt også favoritter mod Danmark. De er dog blevet ramt af flere afbud op til kampen. Nacer Chadli, Dedryck Boyata, Elias Cobbaut og Divock Origi er alle ude med skader. Samtidig er man tvunget til at se bort fra Thomas Vermalen, som nu spiller i japanske Vissel Kobe. Han kan ikke forlade Japan på grundt af den globale sundhedskrise. Det kan desuden meget vel være, at belgierne må se bort fra superstjernen Kevin De Bryune. Han har forladt landsholdslejeren, da hans kone snart skal føde. Det er dermed yderst usikkert, hvorvidt han når at blive klar til kampen i Parken. Det er selvsagt ikke det værst, der kunne ske for Danmark.

Belgiens trup:

Målmænd: Thibaut Courtois (Real Madrid), Simon Mignolet (Club Brügge), Koen Casteels (Wolfsburg) og Davy Roef (Genk) Forsvar: Jan Vertonghen (Benfica), Toby Alderweireld (Tottenham), Thomas Meunier (Dortmund), Jason Denayer (Lyon), Leander Dendoncker (Wolverhampton) og Brandon Mechele (Club Brügge) Midtbane: Axel Witsel (Dortmund), Kevin De Bryune (Manchester City), Yannick Carrasco (Dalian Professional), Youri Tielemans (Leicester), Thorgan Hazard (Dortmund), Dannis Praet (Leicester), Hans Vanaken (Club Brügge) og Timothy Castagne (Leicester) Angreb: Eden Hazard (Real Madrid), Dries Mertens (Napoli), Romelu Lukaku (Inter), Yari Verschaeren (Anderlecht), Landry Dimata (Anderlecht), Jeremy Doku (Anderlecht) og Leandro Trossard (Brighton)    

Spil på kampen hos Mr Green

   

Odds på Danmark-Belgien

Der er naturligvis massevis af odds på den første landskamp i snart ti måneder. Blandt de mange spil har vi valgt at fremhæve et. Det er Mr Greens odds 1,70 på, at begge hold kommer på tavlen. Belgierne viste som nævnt under EM-kvalifikationen, hvor farlige de er i offensiven. Selv uden De Bryune bliver de livsfarlige. Danmark har dog også et par gode våben, som de kan gøre brug af. Her tænker vi naturligvis først og fremmest på Christian Eriksen, som har scoret 31 mål i sine 95 landskampe. Der er også Kasper Dolberg, som har scoret to mål i sæsonens første to kampe for Nice. Danmark fik også scoret hele 23 mål under kvalifikationen, så de har bestemt også godt med mål i støvlerne.     Mr Greens officielle logo på gennemsigtig baggrund