Søndag den 19. juli går det løs på Old Trafford, når Chelsea gæster Manchester United i FA Cup-semifinalen, Begge hold har stolte traditioner i turneringen og vil naturligvis gå benhårdt efter en plads i finalen. United er stadig midt i en forrygende stime, mens Chelsea har været lidt mere svingende. Derfor er United da også favoriter inden kampen. Den danske bookmaker har lavet et par flotte specials til kampen, hvor der er god værdi at hente. Her er tale om spil på første målscorer. Man kan ydermere også spille på, hvorvidt Manchester City vinder FA Cuppen.

 

 

Onside Bettings specialspil på Manchester United-Chelsea

 

 

Sådan spiller du Onside Bettings FA Cup specials

  1. Du skal oprette dig hos Onside Betting.
  2. Find punktet Onside Specials i menuen til venstre.
  3. Vælg den special, som du ønsker at spille på.

Der er som nævnt flere specials på kampen hos Onside Betting. Først og fremmest kan man spille på kampens første målscorer til boostede odds. Her får man odds 15 på Uniteds formstærke portugiser Bruno Fernandes, mens der er odds 20 at hente på Chelseas amerikanske profil Christian Pulisic. Sidst men ikke mindst er der også en special på, om Manchester City genvinder FA Cuppen.

 

Bruno Fernandes scorer kampens første mål

Bruno Fernandes har været en åbenbaring gennem sin korte tid i Manchester United-trøjen. I sine 16 kampe for United i alle turneringer har Fernandes lavet otte mål og otte assists. Som om det ikke var nok har United heller ikke tabt siden Fernandes kom til klubben. Han er med andre ord uhyre vigtig for klubben. Fernandes har især været brandvarm i løbet af de seneste kampe. Hans chancer bliver naturligvis ikke mindre af, at han ofte sparker frispark og straffespark for Manchester United.

Med denne special får man som nævnt odds 15,00 på Fernandes som første målscorer for United mod de originale odds 5,00. Der er altså tale om tredobling af det originale odds. Spilstop for dette væddemål er 19. juli klokken 19.00, hvor der er kampstart.

 

Christian Pulisic scorer kampens første mål

Chelseas 21-årige amerikanske kantspiller Christian Pulisic har været i storform efter fodboldens pause. Pulisic har scoret tre mål og lavet tre assists. Det bringer ham op på i alt otte mål i denne sæsons Premier Leauge. Hans største “konkurrent” om målene på Chelsea-holdet må ventes at være Olivier Giroud, som også lader til at være i fin form.

Hvis man tror på Pulisic som første målscorer mod United får man hele odds 20,00 på dette. Det skal holdes op mod de 6,50, som han normalt ville give uden boostede odds. Spilstop for dette væddemål er 19. juli klokken 19.00, hvor der er kampstart.

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Få Odds boost på at Manchester City vinder FA Cuppen

Manchester City er de forsvarende vindere af FA Cuppen. De vandt sidste års finale med hele 6-0 over Watford. Det var den største sejr i en FA Cup finale siden Bury gjorde det samme mod Derby tilbage i 1903. City har allerede sikret sig Liga Cuppen, hvor man vandt finalen med beskedne 2-1 over Aston Villa. De er også stadig godt med i Champions League og har dermed mulighed for at sikre hele tre trofæer – fire hvis man tæller Community Shield med.

Citys vej til FA Cup semifinalen har bestået af Port Vale, Fulham, Sheffield Wednesday og Newcastle. Nu gælder det så Arsenal, som man for godt og vel en måned siden slog med 3-0 i Premier League. Det er ikke overraskende, at City er den helt store favorit til at løbe med FA Cuppen. De har allerede sikret andenpladsen i Premier League og kan koncentrere sig fuldt ud om FA Cuppen, inden det går løs i Champions League til august. Det giver dem naturligvis en fordel overfor et hold som Arsenal, der stadig er på jagt efter en plads i Europa.

Hvis City spiller sig i finalen bliver modstanderen som nævnt Manchester United eller Chelsea. Det bliver selvsagt svært, men City kan som nævnt tillade sig at rotere truppen gennem de næste par Premier League, hvis de går videre. United og Chelsea arbejder stenhårdt på at sikre sig en plads i Champions League, så de har ikke den samme luksus. Hvis City vinder får man odds 2,50 på dette mod de normale 1,60. City er som nævnt storfavoritter, så der er også tale om et pænt boost.

 

 

Bookmaker is inactive