Odds.dk er et online medie, der beskæftiger sig med sport og betting. Vi bestræber os på at give vores læsere en komplet oplevelse, hvad enten de leder efter spilforslag, optakter eller betting guides. Odds.dk samarbejder med alle de største danske spiludbydere, hvilket betyder, at vi altid kan give vores læsere de bedste tilbud, kampagner og bonusser. På Odds.dk er vi dog også opmærksomme på, at betting til tider kan være en jungle, især hvad angår tilbud og bonusser, og derfor sørger vi for altid at læse regler og vilkår grundigt i gennem, så vores læsere slipper for det. Vi kan naturligvis ikke garantere, at bookmakerne ikke ændrer i disse vilkår eller, at vi ikke overser noget, men vi stræber efter altid at give vores læsere det fulde billede. Derfor kommer vi aldrig til at feje noget indunder gulvtæppet.

 

Vores forretningsmodel

Det er ingen hemmelighed, at Odds.dk tjener penge ved at henvise læsere til spiludbydere. Hver gang en læser klikker på et link og opretter en konto hos en spiludbyder, tjener vi penge. Det skal understreges, at dette ikke koster brugerne noget. Man får ikke dårligere odds eller lignende, hvis man opretter sig gennem Odds.dk. Tværtimod faktisk. Det hænder nemlig, at vi kan skaffe sidens læsere unikke tilbud, som kun fås gennem Odds.dk.

Vi forsøger aldrig at skjule de betalte henvisningslinks. Disse kan genkendes ved, at de altid hedder:

  • Odds.dk/gaatil/
  • Odds.dk/visit/
  • Odds.dk/download/

Vi samarbejder kun med spiludbydere med dansk licens. Det sikrer, at alle de spillere vi henviser er sikret ordentlige forhold. Spillerne kan samtidig klage til Spillemyndigheden, hvis de løber ind i problemer, imens spiludbyderne også er underlagt dansk lovgivning og betaler dansk skat.

Det er disse henvisningslinks, der betaler regningerne, holder fogeden fra døren og Odds.dk gratis for alle brugere.

Odds.dk er ejet af svenske RakeTech Group, der holder til på på 6 Paceville Avenue, St Julians, STJ 3109, Malta.

 

Odds.dk er uafhængige

På trods af Odds.dk samarbejder med spiludbyderne og tjener penge på at henvise spillere til dem, er vi fuldkommen uafhængige. Vi kunne aldrig finde på at henvise læsere til en spiludbyder, som vi ikke selv ville spille hos. Derfor er det bestemt heller ikke alle spiludbydere på det danske marked, vi samarbejder med. Der er heller ingen spiludbydere, der kan diktere, hvilke ting vi skal skrive om eller, hvordan vi skal dække dem. Odds.dk forholder sig altid retten til at være kritisk overfor spiludbyderne, da vi først og fremmest er på spillernes side.

 

Folkene bag Odds.dk

Lasse Krüger / Chefredaktør

Odds.dk styres med hård hånd af Lasse Krüger. Han har været involveret i bettingverden i mere end et årti og blandt andet arbejdet som betalt ekspert på nogle af Danmarks førende bettingsider. Lasses primære kærlighed ligger hos Brøndby, men han har også et svagt punkt for en række underdogs. Han beskriver sig selv som fodboldromantiker og forholder sig ofte kritisk til den moderne fodboldverden. Han er samtidig en ivrig groundhopper, der altid leder efter nye lande at se fodbold i. Den mest eksotiske fodboldoplevelse var i den ghanesiske anden division, imens Moskva-derbyet mellem Spartak og CSKA var den fanmæssigt bedste oplevelse.

Lasse følger fodbold, cykling og amerikansk fodbold tæt, men han har også brugt meget tid på at se både tennis, golf og håndbold. Han har skrevet flere af Odds.dks bettingguides, imens han også er manden bag størstedelen af sidens optakter. Lasse følger samtidig den danske spilleverden tæt, og han sørger altid for at have fingeren på pulsen. Derfor finder han dagligt læserne gode bookmaker tilbud, så de kan vinde penge på odds.

 

Kontakt Odds.dk

Her på Odds.dk er vi altid interesserede i at høre nyt, både ris og ros, fra vores læsere. Du kan e-maile os på support @ odds.dk eller du kan skrive til os på Facebook. Linket til vores Facebook-side finder du i bunden af siden.