Odds på Ultimate Quaran-Team

Stort set alle ligaer verden over ligger stille i disse dage. Det har fået flere klubber til at gå på jagt efter en digital løsning på det problem. I starten begyndte klubber på tværs af nationer at konkurrere i spil på Twitter. Her var tale om spil som kryds og bolle og fire på stribe. Resultatet af dette blev en stribe underholdende og udsædvanlige opgør som Hull-Leverkusen og Bristol City-Willem II. Det fik den engelske League Two-klub Leyton Orient til at tage et skridt videre og skabe en verdensomspændende FIFA-turnering. Turneringen blev døbt Ultimate Quaran-Team og har blandt andet deltagelse af danske FC Midtjylland.

 

 

Spil på Quaran-Team hos Onisde Betting

Fodbold – International – FIFA Esport Quaran-Team

 

 

Odds på Ultimate Quaran-Team

Ultimate Quaran-Team udviklede sig som nævnt lynhurtigt til en stor international begivenhed med deltagelse af hold fra hele verden. Dermed er det naturligvis ikke overraskende, at man kan oddse på turneringens kampe. Onside Betting har gode odds på på turneringens kampe. Foruden kampens resultat kan du også oddse på en række andre udfald. Eksempler på disse er antal mål, asian handicap, over/under mål og hvem der scorer kampens sidste mål.

Vi er allerede i fuldt gang med tredje runde. og ligger allerede på nuværende tidspunkt fast, at FC Midtjylland, som er Danmarks eneste repræsentant har spillet sig videre til ottendedelsfinalen via en sejr mod hollandske Utrecht, som kom bagpå bookmakerne. Midtjyderne havde forinden allerede gjort det af med græske PAOK og Premier League-klubben Burnley. FC Midyjylland repræsenteres ved Andreas Keller fra klubbens esporthold. Det liggere allerede på nuværende tidspunkt fast, at FC Midtjyllands næste modstander bliver enten Istanbul Basaksehir eller Cheltenham. Hvis der bliver tale om Istanbul Basaksehir kommer vi i den interessante situation, at tyrkerne konkurrerer mod danske hold på to fronter i og med, at de stadig har et opgør mod FC København til gode senere på sæsonen.

Quaran-Teams turneringsformatet

Der var oprindelig i alt 128 deltagende hold, hvor af de fleste er engelske. Der er dog også internationale hold som Roma, Fiorentina, Manchester City, PSV, Ajax, Lille, Atalanta, Marseille og Istanbul Basaksehir. Danmark også er repræsenteret ved FC Midtjylland. FC Nordsjælland var oprindeligt med, men de måtte trække sig af den nuværende situation i Danmark.

De 128 spiller 64 knockout kampe. I den efterfølgende runde vi der være 32 kampe. Sådan fortsætter det indtil vi når frem til en finale. Hver kamp vil være knald eller fald, så man har kun én chance i Quaran-Team-turneringen. Det er op til klubberne selv at finde frem til kamptidspunktet. En af de bedste måder at holde sig opdateret er via Leyton Orients Twitter eller ved at benytte hashtagget #UltimateQuaranTeam på Twitter. Finalen ventes at blive spillet omkring fredag den 3. april.

Man kan følge FC Midtjyllands videre færd på klubbens Twitch, hvor de livestreamer alle deres kampe. Du kan desuden se det fulde kampprogram nederst på denne side.

Reglerne ved Quaran-Team

Hver halvleg af en kamp varer seks minutter. Alle klubberne skal spille som dem selv. Det vil sige, at turneringen trods dens navn IKKE er en Ulitmate Team-turnering. Kampene spilles i 85 mode. Det vil sige, at alle spillere på holdet har en rating 85. Derved er der ikke noget hold, som har nogen åbenlys fordel.

Hver klub opfordres til at streame deres kampe via Twitch eller lignende platforme. Klubberne er blevet bedt om at bruge spillere, stab eller fans til at konkurrere i turneringen. Der foreligger dog ikke noget reelt krav om dette, så det er op til den individuelle klub at afgøre, hvordan de vil håndtere deres deltagelse. FC Midtjylland deltager som nævnt med Andreas Keller, som er fra klubbens esporthold. Der er dog også eksempler på spillere som deltager eller har deltaget. Andros Townsend spillede for Crystal Palace. Norwich’ unge stjernespiller Todd Cantwell deltager også i turneringen. Han har ligesom Keller spillet sig videre blandt de sidste 32 hold.

En del formålet med turneringen er at samle penge ind til diverse gode formål. De 75% vil gå til de mange mindre engelske fodboldklubber, som rammes hård af, at ligaerne ligger stille. De resterende 25% gives til velgørenhed.

 

 

Odds på Quaran-Team hos Onisde Betting

Fodbold – International – FIFA Esport Quaran-Team

 

 

Kampprogrammet for Quarant-Team

1 Lokomotiv Moskva Standard Liège
2 Middlesbrough VVV-Venlo
3 PSV FC Sion
4 Mansfield Town Wolverhamptpn
5 Lille Brentford
6 Angers Groningen
7 QPR Feyenoord
8 Istanbul Basaksehir FC Midtjylland

 

Onside Betting logo