Lever allerede på lånt tid: Se odds på Thomas Frank bliver fyret

OPDATERET TIRSDAG DEN 18. DECEMBER

Den 16. oktober blev Thomas Frank præsenteret som ny cheftræner for danskerklubben Brentford. Cirka to måneder senere er han allerede en yderst presset mand. I hvert fald hvis man skal tro på oddssætterne hos bookmakeren Unibet. De er således ude med odds på den næste Championship-manager, der bliver fyret. Her ligger Thomas Frank højt på listen.

Rent faktisk er det kun Phil Parkinson (Bolton Wanderers), Jos Luhukay (Sheffield Wednesday) og Neil Harris (Millwall), som er placeret over den tidligere Brøndby-træner. I denne artikel tager vi et kig på, om det er en god idé, at lave et odds på Thomas Frank bliver fyret hos Unibet.

 

Odds på Frank bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Championship 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Odds på Thomas Frank bliver fyret

Thomas Frank har bestemt ikke haft nogen nem start på tilværelsen som Brentford-manager. Allerede i sin cheftrænerdebut var der problemer. Chris Mepham blev nemlig udvist efter en times tid, og de endte med at tabe 0-1 hjemme til Bristol City på en sen scoring af Niclas Eliasson. I det næste opgør kom de lynhurtigt bagud med 3-0 til Preston. Selvom der blev pyntet en smule på resultatet, endte de med at tabe 4-3. Det blev fulgt op af et 1-0-nederlag til Norwich City på Carrow Road.

Thomas Frank har indtil videre kun haft en enkelt succesoplevelse i sine to måneder som manager for Brentford. Det var den 3. november mod Millwall. Her vandt danskerklubben med 2-0 på scoringer af Sergi Canos og Ollie Watkins. Glæden skulle dog vise sig at være meget kort, da de tre efterfølgende kampe allesammen endte med nederlag til henholdsvis Queens Park Rangers, Middlesbrough og Sheffield United. Mandag den 3. december fik de med nød og næppe hevet et enkelt point i land mod West Bromwich Albion på The Hawthorns. Emiliano Marcondes fandt Lewis Macleod i dommerens tillægstid, hvilket var nok til at sikre et 1-1-resultat.

Lørdag den 8. december skulle Thomas Frank så forsøge at få tre tiltrængte point på kontoen mod Swansea, men den drøm blev hurtigt til et mareridt. Inden der var spillet en halv time stod der 0-3 på måltavlen, og selvom danskerklubben fik scoret to gange, så fik de ikke point ud af deres anstregelser. En uge senere, lørdag den 15. december, mødte de kriseramte Hull City på KCOM Stadium, og det gik overhovedet ikke efter planen for danskerklubben. Allerede efter lidt mere end tyve minutters spil, var de bagud med 2-0, og det stod der også på måltavlen, da dommeren fløjtede af.

Læs i øvrigt vores fyldestgørende optakt til Vild med dans lige her

 

Danskerklubben går en svær tid i møde

Brentford møder bundproppen Bolton hjemme den 22. december. Fire dage senere skal de en tur til Ashton Gate Stadium for at møde midterholdet Bristol City. Den 29. december og 1. januar møder de så henholdsvis Birmingham ude og Norwich hjemme. Formår Thomas Frank ikke at få vinde bare en enkelt af disse fire kampe, så er der meget stor sandsynlighed for, at han får sparket. En Frank-fyring belønnes i skrivende stund med odds 6 hos Unibet.

Odds på Thomas Frank bliver fyret hos Unibet.

Den tidligere Brøndby-manager Thomas Frank

Thomas Frank i sin tid som Brøndby-træner

 

Hvem er ellers i farezonen?

Som nævnt i indledningen er der også tre andre forhåndsfavoritter til at miste deres job i den engelske Championship. Først og fremmest er Phil Parkinson og Bolton Wanderers i store problemer. De ligger således og roder rundt under nedrykningsstregen og har ikke vundet en fodboldkamp i månedsvis. Derudover møder de Brentford i deres kommende opgør. Han går altså en rigtig svær tid i møde, og derfor er han forhåndsfavoritten lige nu.

Unibet giver odds 1,50 på, at Phil Parkinson bliver fyret som den næste Championship-manager.

Endvidere er Jos Luhukay og Sheffield Wednesday også i store problemer. Selvom de er placeret på en 18. plads med 24 point, så er det ikke ligefrem fordi, at de er inde i en god stime. Sølle fem point er der blevet skrabet sammen i deres sidste ti kampe via én sejr, to pointdelinger og hele syv nederlag. De skal krydse klinger med Preston om en uges tid.

Får Jos Luhukay sparket som den næste i Championship, giver det pengene 2,50 gange igen.

Neil Harris og Millwall er heller ikke særlig godt kørende for tiden. De befinder sig lige pt. på en 22. plads – med ét point mere end Bolton. Derudover har de blot vundet to ud af deres seneste ti kampe, mens fem er blevet tabt og tre er endt uden vinder. Deres næste opgave er et opgør mod Premier League-nedrykkerne fra Stoke City på udebane.

Bliver Neil Harris fyret som den næste Championship-træner, så giver det odds 5,00.

 

Andre odds på trænerfyringer i Championship

Nedenfor har vi samlet en tabel med de resterende odds på trænerne i Championship bliver fyret. Her finder du alt lige fra Frank Lampard til Marcelo Bielsa og Paul Lambert.

Træner Odds
Paul Lambert 12,00
Nigel Adkins 15,00
Paul Warne 15,00
Neil Alex 17,00
Lee Johnson 23,00
Graham Potter 23,00
Paul Cook 26,00
Gary Rowett 26,00
Steve McClaren 34,00
Aitor Karanka 41,00
Gary Monk 41,00
Tony Mowbray 41,00
Frank Lampard 51,00
Tony Pulis 51,00
Dean Smith 51,00
Daniel Farke 61,00
Darren Moore 61,00
Marcelo Bielsa 76,00
Chris Wilder 76,00

 

Odds på Frank bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Championship 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund