Lever allerede på lånt tid: Se odds på Thomas Frank bliver fyret

Den 16. oktober blev Thomas Frank præsenteret som ny cheftræner for danskerklubben Brentford. Lidt under to måneder senere er han allerede en yderst presset mand. I hvert fald hvis man skal tro på oddssætterne hos bookmakeren Unibet. De er nemlig ude med odds på den næste Championship-manager, der bliver fyret. Her ligger Thomas Frank højt på listen.

Rent faktisk er det kun Phil Parkinson (Bolton Wanderers), Jos Luhukay (Sheffield Wednesday) og Neil Harris (Millwall), som er placeret over den tidligere Brøndby-træner. I denne artikel tager vi et kig på, om det er en god idé, at lave et odds på Thomas Frank bliver fyret hos Unibet.

 

Odds på Frank bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Championship 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Odds på Thomas Frank bliver fyret

Thomas Frank har bestemt ikke haft nogen nem start på tilværelsen som Brentford-manager. Allerede i sin cheftrænerdebut var der problemer, da Chris Mepham blev udvist efter en times tid, og de endte med at tabe 0-1 hjemme til Bristol City på en sen scoring af Niclas Eliasson. I det næste opgør kom de lynhurtigt bagud med 3-0 til Preston. Selvom der blev pyntet en smule på resultatet, endte de med at tabe 4-3. Det blev fulgt op af et 1-0-nederlag til Norwich City på Carrow Road.

Thomas Frank har indtil videre kun haft en enkelt succesoplevelse i sine to måneder som manager for Brentford. Det var den 3. november mod Millwall. Her vandt danskerklubben med 2-0 på scoringer af Sergi Canos og Ollie Watkins. Glæden skulle dog vise sig at være meget kort, da de tre efterfølgende kampe allesammen endte med nederlag til henholdsvis Queens Park Rangers, Middlesbrough og Sheffield United. I mandags fik de med nød og næppe hevet et enkelt point i land mod West Bromwich Albion på The Hawthorns. Emiliano Marcondes fandt Lewis Macleod i dommerens tillægstid, hvilket var nok til at sikre et 1-1-resultat.

På lørdag skal Thomas Frank så forsøge at få tre tiltrængte point på kontoen mod Swansea, men det bliver bestemt ikke nogen nem opgave mod waliserne, som også har hårdt brug for en sejr. Ugen efter venter der et opgør på KCOM Stadium mod Hull City, og det er endnu et mandskab, som leder med lys og lygte efter en succesoplevelse. Hvis ikke den tidligere Brøndby-træner får point ud af sine anstregelser i disse to kampe, så kunne der sagtens ligge en fyreseddel og vente lige rundt om hjørnet. En Frank-fyringer belønnes i skrivende stund med odds 8 hos Unibet.

Odds på Thomas Frank bliver fyret hos Unibet.

Den tidligere Brøndby-manager Thomas Frank

Thomas Frank i sin tid som Brøndby-træner

 

Hvem er ellers i farezonen?

Som nævnt i indledningen er der også tre andre forhåndsfavoritter til at miste deres job i den engelske Championship. Først og fremmest er Phil Parkinson og Bolton Wanderers i store problemer. De ligger således og roder rundt under nedrykningsstregen og har ikke vundet en fodboldkamp i månedsvis. Derudover møder de topholdene Norwich City og Leeds United i deres kommende opgør. Han går altså en rigtig svær tid i møde, og derfor er han forhåndsfavoritten lige nu.

Unibet giver odds 1,80 på, at Phil Parkinson bliver fyret som den næste Championship-manager.

Endvidere er Jos Luhukay og Sheffield Wednesday også i store problemer. Selvom de er placeret på en 16. plads med 23 point, så er det ikke ligefrem fordi, at de er inde i en god stime. Sølle otte point er der blevet skrabet sammen i deres sidste ti kampe via to sejre, to pointdelinger og seks nederlag. De møder bundholdet Rotherham på lørdag. Derefter tager de en tur til Wales for at krydse klinger med Premier League-nedrykkerne fra Swansea City.

Får Jos Luhukay sparket som den næste i Championship, giver det pengene fire gange igen.

Neil Harris og Millwall er heller ikke særlig godt kørende for tiden. De befinder sig lige pt. på en 22. plads – á point med Bolton. Derudover har de blot vundet tre ud af deres seneste ti kampe, mens fire er blevet tabt og tre er endt uden vinder. I weekenden skal de op imod bundholdet Hull. Herefter venter endnu et bundopgør mod Preston.

Bliver Neil Harris fyret som den næste Championship-træner, så giver det odds 6,00.

 

Andre odds på trænerfyringer i Championship

Nedenfor har vi samlet en tabel med de resterende odds på trænerne i Championship bliver fyret. Her finder du alt lige fra Frank Lampard til Marcelo Bielsa og Paul Lambert.

Træner Odds
Paul Lambert 10,00
Neil Alex 10,00
Nigel Adkins 12,00
Paul Warne 15,00
Lee Johnson 23,00
Graham Potter 23,00
Paul Cook 26,00
Gary Rowett 26,00
Steve McClaren 34,00
Aitor Karanka 41,00
Gary Monk 41,00
Tony Mowbray 41,00
Frank Lampard 51,00
Tony Pulis 51,00
Dean Smith 51,00
Daniel Farke 61,00
Darren Moore 61,00
Marcelo Bielsa 76,00
Chris Wilder 76,00

 

Odds på Frank bliver fyret hos Unibet
*Find spillet her; Specials -> Næste Championship 2018/2019 cheftræner/manager der forlader sin post

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund