Indlæser...

Danmark og Sverige mødes på lørdag i et brag af et opgør, hvor nationers stolthed og vigtige EM-billetter er på højkant. Kampen vises på 6’eren med kick off i Sverige kl. 20.45, og hvis du vil spille på kampen, kan du gøre det nu og få et flot odds på dansk sejr hinsidan.

Odds på Sverige vs Danmark, og få odds 3.40 på Danmark netop nu hos Bet365.

 

Odds på Sverige vs Danmark >>

 

 

Spil på Sverige vs Danmark på lørdag

Sverige beskrives ofte som vort broderland, men historisk set har Danmark og Sverige lidt af et had/kærligheds-forhold. Bunkevis af krige har vi ført mod svenskerne på både dansk og svensk jord gennem tiden, og lørdag d. 14. november står endnu et nordisk Vikinge-slag som formentligt vil gå over i historiebøgerne. I hvert fald dem der handler om fodbold.

Efter et mislykkedes forsøg fra både svensk og dansk side på at sikre sig direkte avancement fra EM 2016-kvalifikationens gruppespil, ville skæbnen nemlig, at disse Danmark og Sverige skal mødes i to intense playoff-kampe om én af de fire sidste billetter til EM i Frankrig næste sommer.

Det bliver brandvarme Zlatan vs Lord Bendtner, det bliver hæsblæsende dramatik fordelt på mindst 180 minutters fodbold, og det bliver forhåbentligt med en samlet dansk vinder efter de to kampe, som altså spilles om ganske få dage; lørdag d. 14. og tirsdag d. 17. november.

Bet365 er klar med odds på den første playoff-kamp mellem Sverige og Danmark, og her er svenskerne ikke overraskende favoritter på hjemmebanen til odds 2.25. Mere interessant er dog oddset på dansk triumf i Sverige, og her tilbyder Bet365 et flot odds 3.40 på Danmark.

Spil på kampen Sverige vs Danmark herunder, hvor vi har listet nogle af de mest populære odds på kampen. Besøg Bet365 og se langt flere odds på potentielle målscorerer, ciffertips og andre specielle spil på Sverige vs Danmark.

 

Indlæser...

 

 

Hvordan skal det gå Danmark i Sverige?

EM kvalifikationen har budt på skuffende resultater i både Sverige og Danmark indtil nu, og det er da også derfor begge lande nu befinder sig midt i denne Playoff-suppedas. Sverige havde på forhånd måske forventet at kunne snuppe én af de to direkte billetter fra gruppe G, men Østrig og Rusland ville det anderledes og trods en ellers udmærket kampagne fra Sveriges side, måtte man i sidste ende se sig henvist til tredjepladsen og Playoff-vejen til EM.

Med seks hold i Sverige gruppe, har svenskerne spillet to kval-kampe flere end Danmark (nemlig 10 i alt), og Sverige tabte blot to af dem. Hjemme blev det til 1-4 nederlag til Østrig (som i øvrigt gik ubesejret gennem gruppespillet med ni sejre og én afgjort), mens Sverige også tabte 1-0 i Rusland. Det overordnede billede hos Sverige er dog, at man har gjort det fornuftigt med fem sejre i ti kampe og en målscore på 15-9.

Den danske indsats i EM-kvalifikationen indtil nu, er de fleste danskere bekendte med. Det har ikke været godt nok fra Morten Olsens- og spillernes side i de otte gruppekampe, hvor Danmark – til trods for en teoretisk beskeden modstand i nationer som Armenien, Serbien og Albanien – blot formåede at score otte mål. Til gengæld lukkede det danske forsvar også kun fem mål ind, men der har været åbenlyse mangler i at få skabt chancer i kampene, hvilket har gjort mange af Danmarks kampe til en omgang halvkedelige affærer.

Skal vi forsøge at vende det til noget positivt, kan vi glæde os over at Danmark defensivt har været godt med igennem alle kampene. Kan det danske forsvar holde Zlatan og co. fra fadet det første opgør – eller måske begrænse svenskernes målscoring til et enkelt mål – kræves der blot ét mål fra Danmarks side, til at sikre et godt udgangspunkt før returkampen i Parken tirsdag d. 17. november.

Vi kan være tilfredse med en uafgjort nulløsning, og dermed have alle muligheder for selv at afgøre løjerne på hjemmebane i næste uge, men udgangspunktet er naturligvis bedre, jo flere mål Danmark får puttet i kassen på lørdag.

Kampen kan ses på 6’eren med kick off fra kl. 20.45 i Sverige.

 

Truppen mod Sverige

Herunder kan du se de to landstræneres trupper til playoff-kampene.

 

DBUDanmarks trup mod Sverige:

Kasper Schmeichel
Stephan Andersen
Jonas Lössl
Andreas Christensen
Daniel Agger
Daniel Wass
Jannik Vestergaard
Lars Jacobsen
Riza Durmisi
Simon Kjær
Christian Eriksen
Jakob Poulsen
Pierre Emile Højbjberg
Pione Sisto
Thomas Kahlenberg
William Kvist
Martin Braithwaite
Michael Krohn-Dehli
Nicklas Bendtner
Nicolai Jørgensen
Viktor Fischer
Yussuf Poulsen
Morten “Duncan” Rasmussen
Thomas Delayney

 

Sverige trup mod Danmark:

Andreas Isaksson
Patrick Carlgren
Robin Olsen
Mikael Antonsson
Pierre Bengtsson
Andreas Granqvist
Erik Johansson
Sebastian Larsson
Marton Ilsson
Jimmy Durmaz
Marcus Berg
Emil Forsberg
John Guidetti
Oscar Hiljemark
Zlatan Ibrahimovic
Abdul Khalili
Emir Kujovic
Kim Källström
Oscar Lewicki
Gustav Svensson
Ola Toivonen
Pontus Wernbloom
Erkan Zengin

 

Se alle odds på Sverige vs Danmark >>

* Få op til 1000 kr. i velkomstbonus hos Bet365

 

bet365-580x330