Spil på Pokalfinalen: Spil på FC København – FC Vestsjælland

 

FC København møder FC Vestsjælland i Pokalfinalen anno 2015, og det er på mange måder Davids kamp mod Goliat.

Selv om FCK ikke har været ligeså overbevisende i år som i så mange andre sæsoner i de senere år, har Københavns fodboldflagskib stadig en trup der bør kunne sætte FC Vestsjællands nedrykningstruede Superliga-mandskab under pres fra start til slut.

Spørgsmålet er, om FC Vestsjælland kan kæmpe Davids kamp besejre overmagten fra FCK i Løvernes egen hule.

Bet365 giver odds 1.50 på FCK, mens der er odds 7.00 på Vestsjælland. Uafgjort i den ordinære spilletid belønnes med odds 4.00.

 

 

 

Udvalgte Bet365-odds på Pokalfinalen 2015

 

FCK vinder uden scoring fra FCV: Odds 2.10

FCK scorer i begge halvlege: Odds 2.50

Nicolai Jørgensen scorer i kampen: Odds 2.75

Nicolai Jørgensen scorer første/sidste mål: Odds 6.00

Thomas Delaney scorer i kampen: Odds 6.00

Thomas Delaney scorer første/sidste mål: Odds 15.00

Anders Kure scorer kampens første/sidste mål: Odds 51.00

 

Se flere Odds på Pokalfinalen hos Bet365 >>

 

 

FC Vestsjælland cheftræner: – Vi går all in hele vejen

I mandags spillede de to pokalfinalister en meget vigtig Superliga-kamp i Slagelse, som faldt ud til gæsterne fra FCKs fordel. En spinkel 0-1 sejr til Løverne over Vikingerne, hvilket naturligvis var skuffende for alle i og omkring FC Vestsjælland, der nu ligner en seriøs nedrykningskandidat i årets Superliga.

Men selvom cheftræner Michael Hansen var skuffet efter kampen, så han alligevel tendenser i kampen, som kan betyde at overraskelsen lurer i Pokalfinalen torsdag eftermiddag i Parken.

“Indsatsen kan vi selvfølgelig bruge til noget til på torsdag. [..] Vi går all in hele vejen. Vi er i en finale – der er kun to hold tilbage – og kun én vinder. Den går vi selvfølgelig efter. Vi går 100% ind i den, og der bliver ikke sparet nogle spillere. Jeg stiller med det hold, jeg tror der kan vinde og overraske derinde”, siger cheftræneren iflg. FCVs hjemmeside og peger samtidig på kvalitet i boldomgangen samt mod til at udfordre når chancen byder sig som vejen til succes.

Også FC Vestsjællands anfører Rasmus Festersen mente, at der er basis for en overraskelse i Pokalfinalen baseret på mandagens kamp mellem de to klubber.

”Vi er ikke dygtige nok i offensiven. Defensivt får vi fint lukket af. Det er vel egentlig en 0-0 kamp som FCK vinder 1-0 på en halv chance – en dødbold. De har vel stort set ikke en chance i åbent spil. At vi godt kan lukke dem ned, kan vi helt sikkert tage med os i Parken på torsdag. På den anden side skal vi så også forbedre os væsentligt, hvis vi skal gøre os håb om at score minimum ét mål, og det skal vi jo for at vinde”, siger Festersen.

 

 

“Godt vi havde to gode forsvarer og en god målmand”

Også FCKs anfører og målscorer Thomas Delaney var efter mandagens Superliga-kamp ikke helt overbevist om FCK’ernes egen indsats i Slagelse.

”Vi fik en svær start, og vi er generelt ikke tilfredse med kampens forløb. De sidste 20 minutter af første halvleg samt de første 20 minutter af anden var fornuftige, men ellers haltede vi lidt. Især i de sidste 20 minutter måtte vi glæde os over, at vi havde to gode midterforsvarere og en god målmand, der skabte ro”, sagde FCKs anfører efter kampen.

Men nu venter der en helt ny kamp i Telia Parken, hvor FCK på hjemmebane har hele favoritrollen og presset på sine skuldre. Sølvmedaljer i ligaen er bestemt ikke noget der vækker jubel på FCKs direktionsgang – eller blandt FCKs ambitiøse fans for den sags skyld – så skal der et trofæ i skabet i år, skal det komme Kristi Himmelfartsdag i en formentlig tætpakket Parken, hvor FCKs fans forventer sejr.

I pokalfodbold kan alting som bekendt ske, men FC Vestsjælland har endnu aldrig har besejret FCK i Superliga-regi, så det ligger lidt i kortene, at man skal ramme dagen og gribe chancerne, hvis FCK skal nægtes DBU Pokalen i år. Generelt har FCK set stærke ud i foråret, hvor man blot har tabt to kampe, og det ligner mere og mere et FCK hold som FCM og andre bejlere til næste års Superliga-mesterskab får svært ved at holde stangen i toppen.

Skulle FC Vestsjælland imod forventning stikke af med sølvtøjet i Parken, kan klubben måske komme i den forunderlige situation, at skulle spille 1. division og Europa League i samme sæson – hvis man altså rykker ned.

Hvem tror du trækker det længste strå i årets Pokalfinale?

 

Odds på Pokalfinalen her hos Bet365 >>

 

bet365-580x330