Odds på Poirier vs McGregor 2 ved UFC 257

Lørdag den 23. januar er Conor McGregor endelig tilbage, når UFC 257 finder sted. Her møder han nemlig for anden gang Dustin Poirier. Der er lagt op til, at vinderen af denne kamp får muligheden for kæmpe om det bælte, som er ledigt efter Khabib Nurmagomedov karrierestop. Bookmakeren Bet365 har Conor McGregor som storfavorit til at vinde kampen, når det går for sig i Abu Dhabi.

 

Find flere odds på UFC 257 hos Bet365

 

Odds på Poirier vs McGregor

Indlæser odds…

Disse odds hentes direkte fra bet365 og opdateres automatisk

 

Dette er Conor McGregors første kamp siden hans knusende sejr mod Donald Cerrone ved UFC 246. Dengang skulle ireren blot bruge 40 sekunder på at afgøre kampen.

Det skete efter, at et spark fra McGregor ramte Cerrone i hovedet. Herefter fik The Notorious Cerrone lagt ned og ramte ham med flere slag i hovedet, indtil dommeren stoppede kampen. Det var den næstkorteste kamp i McGregors tid i UFC – kun overgået af sejren mod José Aldo, som tog 13 sekunder.

Nu står 32-årige Conor McGregor overfor amerikanske Dustin Poirier. Han har ligesom McGregor blot kæmpet én gang siden sit eget nederlag til Khabib. Her besejrede Poirier Dan Hooker tilbage i slutningen af juni. Her skulle kampen ud i alle fem runder, inden Dustin Poirier enstemmigt blev kåret til kampens vinder.

 

McGregor er favorit

McGregor er som nævnt klar favorit til at løbe med sejren og dermed chancen for at genvinde letvægtsbæltet på et senere tidspunkt.

Dette annoncerede UFC-boss Dana White, da han i et interview med ESPN udtalte følgende: “Hvis Khabib går stopper, så vil den bedst rangerede komme til at møde Conor, hvis Conor slår Poirier, og de vil da kæmpe om titlen. Det er jeg sikker på,” sagde White.

Ud fra et kommercielt synspunkt er der ingen tvivl om, at White håber og tror på en sejr til McGregor. Hvis denne kunne lokke Khabib tilbage og gå efter et sidste titelforsvar og en mulighed for at gå 30-0-0, ville det være best case scenario for White og UFC.

Som navnet McGregor vs Poirier 2 antyder er dette andet møder mellem de to. Det første skete helt tilbage i 2014. Et minut og 40 sekunder skulle McGregor bruge på at få Poirier lagt ned hvorefter han leverede flere slag i hovedet på amerikaneren, og dommeren stoppede kampen. Det kan meget vel blive kampbilledet igen denne gang.

 

Poiriers chance

Poirier sagde ved den lejlighed efter kampen, at han havde ladet McGregors infamøse trash talk gå ham så meget på, at det endte med at påvirke hans indsats. Selv hvis han ikke skulle begå samme fejl igen, er der ikke det store, som tyder på, at dette ikke skulle ende med endnu en McGregor-sejr.

Skal man tale om Poiriers chancer er det naturlige sted at starte naturligvis her ved det mental spil. McGregor er en mester til dette, og det skal Poirier forsøge at ignorere og ikke lade sine følelser tager overhånd.

Poirier har en fortid som bokser, så han skal naturligvis have landet nogle kraftfulde slag, som forhåbentlig kan ryste McGregor, som dog heller ikke er nogen ueffen bokser.

 

Hvem vinder Poirier vs McGregor 2

For underholdningens skyld må man håbe, at denne kamp varer længere end den sidste. Man må antage, at Poirier går lidt mere forsigtigt til værks i forhold til for syv år siden, hvor han som nævnt blandt andet faldt i fælden skabt af McGregors trash talk.

Derfor skal man formentlig ikke regne med nogen helt så kort kamp. Det mest sandsynlige scenarie er dog stadig, at vi får en afgørelse en KO eller TKO af McGregor på Poirier i første runde. McGregor vil uden tvivl være ivrig efter at lave et show og få vist, at han for alvor er tilbage og vise, at sejren mod the Cowboy ikke var en enlig svale.

 

Får vi alle fem runder?

Indlæser odds…

Disse odds hentes direkte fra bet365 og opdateres automatisk

Foruden kampens vinder kan man også oddse på, hvor langt vi skal i kampen, før den bliver afgjort. Blandt mulighederne er naturligvis, at vi får alle fem runder, og at kampen skal afgøres på point.

Det er dog værd at bemærke, at det blot er sket to gange i McGregors karriere. Tilbage i hans blot anden UFC-kamp – en sejr mod Max Holloway – og i andet opgør med Nate Diaz, som McGregor ved den lejlighed slog. Derfor regner vi ikke med, at vi skal gennem samtlige runder for at finde en vinder.

 

Odds på hvordan Poirier vs McGregor 2 afgøres

Indlæser odds…

Disse odds hentes direkte fra bet365 og opdateres automatisk

Der er naturligvis også odds på Poirier vs McGregors afgørelse. Her skal man altså oddse på, hvordan kampen afsluttes. Som det fremgår af ovenstående er det ikke overraskende, at Bet365 har lavest odds på, at McGregor vinder efter KO, TKO, Submission eller diskvalificering. Det er som nævnt også vores bud.

 

De øvrige kampe på UFC 257 Main Card

Dan Hooker vs Michael Chandler Letvægt
Kahil Rountree Jr. vs Marcin Prachnio Letsværvægt
Jessica Eye vs Joanne Calderwood Fluevægt
Marina Rodriguez vs Amanda Ribas Strawweight
Matt Frevola vs Ottman Azaitar Letvægt
Brad Travares vs Antonio Carlos Júnior Mellemvægt

 

Hvor kan jeg se Poirier?

I Danmark er det Viaplay, som har rettighederne til at vise UFC. Kampen vises som pay-per-view, hvilket koster 499 kroner. Man skal derfor være opmærksom på, at Poirier vs. McGregor 2 ikke kan ses med Viaplays sportspakke.

 

Find flere odds på UFC 257 hos Bet365