Der er ballade i det danske Folketing i disse dage i forbindelse med Landbrugspakken, hvor Miljø- og Fødevareminister Eva Kjer Hansen er kommet ud i kraftig modvind. Du har sikkert hørt om sagen, som du kan læse mere om nederst i denne artikel.

Flere partier mener nu, at Eva Kjer bør gå af, da de ikke længere har tillid til hende, og nu kan du oddse på om Eva Kjer Hansen stadig er Miljø- og Fødevareminister d. 5. marts 2016.

NordicBet er klar med odds på om Eva Kjer Hansen stopper som minister, og de odds kan du se lige her:

 

Stopper Eva Kjer som miljø- og fødevareminister inden 5. marts 2016?

JA: 1.45

NEJ: 2.50

Odds på Eva Kjer hos NordicBet >>

Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – Dansk Politik

 

NordicBet: – Eva Kjer stopper som minister

Spilleselskabet NordicBet vurderer, at der er 80 procent sandsynlighed for, at Eva Kjer Hansen forlader posten som miljø- og fødevareminister inden for den næste uge. Det svarer til et odds på 1,15.

Miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen har været ude i et sandt stormvejr, siden hun i sidste uge fremlagde regeringens landbrugspakke. Senest har en stor del af Folketingets partier tilsluttet sig de Konservatives erklærede mistillid til ministeren.

Uroen har fået spilleselskabet NordicBet til at åbne for spil på Eva Kjer Hansens fremtid som minister. Der er i skrivende stund odds 1,45 for, at hun er fortid på posten inden lørdag 5. marts, mens der er høje odds 2,50 på, at hun overlever oppositionens stormløb.

“Begivenhederne omkring Eva Kjer Hansen udvikler sig nærmest time for time. Men med rød bloks annoncerede mistillidsvotum har vi svært ved se hende fortsætte som minister. Vi har dog tidligere undervurderet Lars Løkke Rasmussens taktiske evner, så vi imødeser det kommende forløb med spænding”, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Lars Løkke Rasmussen blev senest dømt ude af bookmakerne i foråret 2014, da han mod alle odds fastholdt sin position som formand for Venstre. Det skete efter et større drama i Odense Kongrescenter.

nordicbet-blue-580x330